Imam fanta, pa premišljujem o FF

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
mitkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a mitkica » 05. Avg. 2008 9:32

frisko...tudi jaz sem že varala. In ravno tako kot tebi, tudi meni ni bilo preveč hudo. Zakaj? Zato ker se je med nama s takratnim fantom vrinilo zdolgočasenje in nisem več videla enega pametnega izhoda iz tega.
Zdaj ko sem na novo v zvezi, mi varanje ne pade niti na kraj pameti.
Mislim, da je odvisno kaj in kako čutiš do fanta.
Seveda pa je tudi odvisno od karakterja osebe, ki vara. Pač...enim je po dejanju težko pogledat partnerja v oči, drugim to ne predstavlja problema.
Poznam osebo, ki se ji zdi varanje čisto nekaj samoumevnega...češ da živimo samo enkrat in to je treba izkoristit. Imel naj bi rad svojo punco, med njima je tudi baje vse ok, ampak za popestritev skoči še kam drugam.
Ne vem no...nisem ravno takšnega mnenja...ampak če njemu tako paše...kdo sem jaz, da bi sodila...
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 05. Avg. 2008 9:35

jap, ko se boš enkrat zares zaljubila, si boš želela samo svojega partnerja. kot praviš- sedanji fant ti 'nekaj pomeni' .... ko ti bo kdo pomenil vse in še več, pa bo konec brezbrižnosti. do takrat pa uživej, ampak varanje še zmeraj ni lepa stvar, se da zadevo tud kako drugače rešit.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 05. Avg. 2008 9:51

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 20:40, skupaj popravljeno 1 krat.
ellizabeth
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ellizabeth » 14. Avg. 2008 7:53

zakaj ljudje sploh varajo? ne razumem zakaj se dva ljubita, se mogoče poročita imata otroke, potem pa npr. moški žensko čez 20 let prevara. a ljudje sploh nimajo nobenega spoštovanja.
jaz skos o tem razmišljam. o varanju. zato se pa tudi zelo težko spuščam v zveze. ker me je vedno strah da bom spet prevarana. ali sem pa z enmu skupaj pa razmišljam kako bo potem ko bova oba stara. me bo imel še vedno rad, mi bil zvest ali me bo prevaral.
itak se prevara vedno odkrije. in je zame normalno, da končam zvezo, če sem prevarana. mi bi bilo vseeno tudi, če bi bila poročena 30 let in bi imela 10 otrok bi se jaz ločila, če bi me prevaral. sploh ne razumem tistih, ki oproščajo varanje.
a je v tem svetu sploh še možno spoznat človeka, ki te nikoli ne bi prevaral?

preveč razmišljam in se sekiram. namesto da bi uživala in si rekla: ''če me bo pa cepec prevaral ga bom pa pustila in šla naprej''.
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 14. Avg. 2008 8:19

Ljudje računajo na to, da se prevara ne bo odkrila. Kar jim dostikrat uspe. In potem ne izgubijo svojega partnerja, ampak imajo poleg z njim še lep odnos s kom drugim. Kar ne pomeni nujno, da svojega partnerja nimajo več radi. Če bi imeli novega partnerja rajši, bi starega po vsej verjetnosti pustili. Zato ljudje včasih oproščajo varanje. Jaz sicer vse to razumem, ampak varala pa ne bi... in tudi oprostila verjetno ne bi... :?
ellizabeth
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ellizabeth » 14. Avg. 2008 8:56

prevara se vedno odkrije. samo potem je odvisno od človeka, če je prevaran človek toliko samozavesten da bo tistega kretena pustil in prekinil in šel naprej, da bo spoznal človeka, ki ga je vreden.
če ima človek nekoga rad ga ne bo prevaral.
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 14. Avg. 2008 9:35

ellizabeth napisal/-a: zakaj ljudje sploh varajo? ne razumem zakaj se dva ljubita, se mogoče poročita imata otroke, potem pa npr. moški žensko čez 20 let prevara. a ljudje sploh nimajo nobenega spoštovanja.

Točno,.. za moje pojme taki res nimajo nobenega spoštovanja ;) Sama sem zelo proti varanju in tega res nikoli ne bi naredila, saj če imaš partnerja zares rad, ne boš skakal po drugih, če ga nimaš dovolj rad, pa ga itak pustiš ;)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 14. Avg. 2008 9:39

Ce mas nekoga res rad, in si srecen v zvezi, ter da drug drugemu vracata ljubezen, potem do varanja ne pride..V nekaj primerih se pa zgodi, da partnerja ne znata vec vracat eden drugemu ljubezni, naklonjenosti, ali se celo eden od partnerjev zapre vase, potem pa slej kot prej pride do razpada zveze, oz.do tega, da ljudje to iscejo drugje, kar nimajo doma.
Uporabniški avatar
*Pinki*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Pinki* » 14. Avg. 2008 9:58

Liana85 napisal/-a:torej...
s fantom sva res sporazumno končala. sm mislila, da mi bo hujše pa se kr držim. naslednji dan sem se dobila s tem poročenim. dobila sva se v prazni hiši njegovih staršev, ki so bili ravno na dopustu. in ja, bilo je kot sem pričakovala, NORO!
skupaj sva bila nekaj več kot 3h, čist hudo. od takrat sva se dobila še 2x...
čist mi je hud sex z njim. pa najbrž me tud rajca da vem da ga zadovoljim žena ga pa ne. čista pervezija.

Draga moja, k boš (in če boš) ti enkrat poročena pa bo tvoj dragi možek najdu eno za seks, pa boš pomisla, da ma mogoče ona enake misli v glavi, kokr ti "me tud rajca da vem da ga zadovoljim žena ga pa ne. čista pervezija" me prov zanima, kako se boš počutla ...
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 14. Avg. 2008 11:08

ellizabeth napisal/-a:če ima človek nekoga rad ga ne bo prevaral.

se ne strinjam s tem. vzroki za varanje so najrazličnejši in prov lahko maš ti svojga partnerja najrajš na svetu, pa pride tak trenutk, da prevaraš ali si prevaran...
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 14. Avg. 2008 11:17

*frisko* napisal/-a:

se ne strinjam s tem. vzroki za varanje so najrazličnejši in prov lahko maš ti svojga partnerja najrajš na svetu, pa pride tak trenutk, da prevaraš ali si prevaran...

ce mas nekoga resnicno rad in ti ful pomeni, ter si srecen z njim, v zivljenju obstaja zate le ta oseba, potem mislim, da drugih se opazis ne, niti nimas nobene zelje po drugemu. Ker ce ti neka oseba v zivljenju res pomeni vse, ti potem niti na misel ne pride kaj taksnega, kaj sele, da bi to naredil.. v primeru da pride, potem pac nisi iskren do njega niti do sebe..ful je pa odvisno od posameznika, kok ima to v glavi razcisceno..
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 14. Avg. 2008 12:56

Eli** napisal/-a:*skokica*, podpis!! Js ne morem vrjet, kaj se na tem svetu dogaja... Kaj pa ljubezen do konca lajfa? ... Očitno je dons to sam še iluzija za nekatere!

Jaz v to ne verjamem.

poleg tega:Varala sem že,bivšega. Z enim bivšim pred njim. Bil je moja prva ljubezen,sva se dobila na kavi,ko sem bila že z drugim fantom in bluzila. Seksala nisva,poljubljala sva se pa. Tudi oba bivša sta varala mene. Moj sedanji fant menda ni še nikoli varal,tudi mene še ni. Če bi me prevaral bi ga sicer pustila.
Nikoli ne bom rekla da ne bi spet varala,ker pač ko do tega pride si ne moreš kej dost pomagat. Da sem zaljubljena v svojega fanta ne bi rekla,zaljubljenost je prošla. Ostalo je pa tisto kar je. Tisto čemur pravijo kao ljubezen. Seveda razmišljam o drugih, če so hudi, zakaj ne bi? dokler ne prevaram mi je vse dovoljeno....
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 14. Avg. 2008 13:08

Smetka_ napisal/-a:Da sem zaljubljena v svojega fanta ne bi rekla,zaljubljenost je prošla. Ostalo je pa tisto kar je. Tisto čemur pravijo kao ljubezen.

Poznam dosti takih, ki so začeli varat, ko so mehurčki v trebuščku popokali. Mislim, da preprosto niso prepoznali ljubezni. Jz ob Mojem ne čutim več mehurčkov in metuljčkov. Ko me objame pa čutim neko vez med nama. Menim, da je to ljubezen. In dokler čutim to jz Mojga ne bi varala, ker vem kaj mi lahko ponudi in tega ne bi rada zgubila. Sama ne vem kako je biti varana. Upam, da tega ne bom niti doživela.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 14. Avg. 2008 13:25

*LooBika* napisal/-a:
*frisko* napisal/-a:

ce mas nekoga resnicno rad in ti ful pomeni, ter si srecen z njim, v zivljenju obstaja zate le ta oseba, potem mislim, da drugih se opazis ne, niti nimas nobene zelje po drugemu. Ker ce ti neka oseba v zivljenju res pomeni vse, ti potem niti na misel ne pride kaj taksnega, kaj sele, da bi to naredil.. v primeru da pride, potem pac nisi iskren do njega niti do sebe..ful je pa odvisno od posameznika, kok ima to v glavi razcisceno..

ma ja, mnenja so različna. jst sm dejansko imela enga fanta najrajš na svetu in mi je pomenu vse in še več, če bi se dal... pa sem ga prevarala. bila sva srečna, vse je blo v redu med nama, samo pač ravn takrt se nisva dost vidla, tut ko sva se sv ase za po max pol ure, ker sva res imela ogromno obveznosti. in pač v okviru teh obveznsoti sem spoznala enga pobca, kt me je čist prevzel in res prvlaču, pa sem varala.. .bla je potreba, manjkal mi je nekj, ker se s svojim nism mogla konkretno stisnt pa seksat.. in ja, tut po varanju sem ga še zmer imela najraš, še zdj ga mam rada..
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 14. Avg. 2008 13:32

Oprosti, ampak za moje pojme bedno. Se da zdržat, če je volja za to in se pač poseksata takrat, ko se vidta in mata za to cajt al pa udarta enga kvikija. K da je tak problem počakat mal no.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov