Imam fanta, pa premišljujem o FF

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

delfinko
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinko » 20. Avg. 2008 12:21

Ne vem če ima tukaj katera od nas zasluge.

Bolj je problem, da je on zdaj največja žrtev, češ da so mu vdrli v mail in se spravili na njega, ker le kako se je on lahko komu tako zelo zameril.

Pa glede na to, da smo vse tri dobile še en mail je bilo tam napisano, da je očitno tisto svojo uradno kar prepričal, da se mu je to vse nastavilo in da ne drži. Meni se pa ne javi, oziroma če se že je to ponavadi samo zato, da me opozori na kakšno računalniško foro, o napisanem pa ne želi govoriti, dokler ne ugotovi kdo mu je to naredil.

Jaz mu sicer ne verjamem popolnoma nič več, ampak nekatere so pa očitno še vedno tako neumne, da mu verjamejo.
damir
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a damir » 20. Avg. 2008 12:33

Sam sem bil tudi enkrat(da vem) prevaran. Ni lep občutek. Sploh če ljubiš. Meni se je trgalo in sem iskal vzrok pri meni.Kaj sem narobe naredil? Kasneje se je izkazalo, da nisem prvi kateremu je to naredila in tudi da ne zadnji.
To je še en dokaz da je ljubezen slepa.
:glasswim:
delfinko
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinko » 20. Avg. 2008 12:55

Tudi jaz sem prepričana, da tudi če bomo sedaj vse punce naredile isto kar mislim jaz, ker z njim ne mislim imet nič več, da bo še vedno delal tako naprej in da se to ne konča nikoli.

In ko enkrat zaupanje gre, se mi zdi, da se ga ne da več povrniti, sploh pa ne po tako kratkem času, ko si v vezi. Vsaj sama mislim, da so tisti začetni meseci polni zaljubljenosti in da vsaj jaz takrat niti pomislim ne na koga drugega.

Kaj veš, mogoče sem pa jaz čudna in je to današnji trend :)
damir
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a damir » 20. Avg. 2008 13:11

delfinko napisal/-a:Tudi jaz sem prepričana, da tudi če bomo sedaj vse punce naredile isto kar mislim jaz, ker z njim ne mislim imet nič več, da bo še vedno delal tako naprej in da se to ne konča nikoli.

In ko enkrat zaupanje gre, se mi zdi, da se ga ne da več povrniti, sploh pa ne po tako kratkem času, ko si v vezi. Vsaj sama mislim, da so tisti začetni meseci polni zaljubljenosti in da vsaj jaz takrat niti pomislim ne na koga drugega.

Kaj veš, mogoče sem pa jaz čudna in je to današnji trend :)

Itak.
Sploh če človek ni vreden zaupanja.
Jst sn imel težavo da nisem po njej mogel zaupat nikomer in zato sem raje bil sam dolgo časa. Malo so k tem še prispevali nekdanji prijatelji...

čas dela svoje. :D
Uporabniški avatar
crazy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a crazy » 25. Avg. 2008 15:30

Tonja napisal/-a:
p!ka napisal/-a:A niso to Francozi ?

Kika napisal/-a:Španci majo za pozdrav poljub na lica (na csacga enga )
&
Nadine napisal/-a:španci majo 3 lupčke za pozdrav. ko smo bli na izmenjavi smo se skos lupčkal

*lilica* napisal/-a:Argentinci tud

Pontifex Maximus napisal/-a:Muslimani.

:D Jz sem napisala za Angleže al Brintance al kaj so uni, ker ma moj bratranc punco iz Anglije pa se tut kušujejo vsake 5 minut ko ma kiri kaj cajta, pa ko se srečajo itd.

Skratka poljub na lice je v dosti kulturah pozdrav. Jaz lih ne vem, kolk bi bla vesela, da bi vidla dedca, da bi tam vido eno, pa jo šel celi neki srečni cmokat :gruebel: , ker naša kultura tega pač ne jemlje kot pozdrav.

P.s. Zakaj se 2 prav vreji punci (Roberta in Milky) špikata in drezata :D ?

u Bosni se tut skoz dajejo lupčka na lice:D
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 25. Avg. 2008 15:53

Nizozemci tuut :D zanč smo jih s kolegicam srečale na eni veselici, in so nas ob koncu ko smo nehal plesat in šli domov zlupčkali ko norci..
pomoje se je to kr razpaslo povsod malo.. in ni nč pogojeno z mejami :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
lil angel
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 1. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a lil angel » 25. Avg. 2008 16:29

no js sicer ne vem ce moje vprašanje prou spada v to temo, ampak useen. zadnje čase se mi use bolj zdi, da moj fant zlo rd pogleda za kšno drugo, zvedla sm tut da je preden sva bla skupi menjaval punce kot po tekočem traku, pač bluziu je non stop, poleg tega pa sem zadnjič bila pri njemu na računalniku kjer je imel odprto mapo s prejetimi datotekami, ki je bila polna slik punc(tut njegove biuše pa tko). mal sm bla radovedna pa sm vidla, da so ble use slikce poslane med casom, ko sva ze bila midva skupi. mal mi je use to že čudn skupi, poleg tega pa nisva doma v istm kraju in js pač ne vem kaj on dela, do zej sm mu čist zaupala pa mu nikol nism ukol kšnih stvari težila, ampak tole mi je pa dal mal mislt.. pa rada bi mu to omenila, ampak me je mal strah da bo užaljen.. tko da če kera ma kšn predlog kko mu to rečt bi bla zlo vesela..=) kr nebi rada izpadla nesramn..=S
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 25. Avg. 2008 17:43

Mislim, da ti bo usak tuki na forumu reku, da edina rešitev za tvoje dvome je pogovor z nim.
Me ti ne moremo šlogat al te vara al ne. Lepo se usedta in se pogovorta. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 25. Avg. 2008 17:48

Mal si preberi tm k je ena punca fantu izpisek od telefona odnesla...pa tut ena ma primer k je en fant komentital eno sliko lušne punce...je podobno k tvoja dilema...Pa je tam že velik komentarjev kako pa kaj...

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]