igre na začetku "zveze"
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
- spelcaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2007
Zdravo!
Vrjetno vsi poznate te igrice na začetku zveze, ko želita en drugega napaliti al kako naj se izrazim ko npr. en nekoga malo ignorira in pol je drug še bolj nor nanj... Drugače se te igre meni zdijo malo mimo ampak se jih je po eni strani zabavno iti. zdaj pa se mi zdi, da malo zaostajam oz. izgubljam
Kakšen dober nasvet kako ga dobro napalit ? [/b]
Vrjetno vsi poznate te igrice na začetku zveze, ko želita en drugega napaliti al kako naj se izrazim ko npr. en nekoga malo ignorira in pol je drug še bolj nor nanj... Drugače se te igre meni zdijo malo mimo ampak se jih je po eni strani zabavno iti. zdaj pa se mi zdi, da malo zaostajam oz. izgubljam
Kakšen dober nasvet kako ga dobro napalit ? [/b]
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
:S
Zadnjič spremenil brandibelle, dne 16. Avg. 2013 12:55, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
ne moremo ti pomagati z nasveti, ker če ni spontano je itak brezveze.
čar teh začetnih igric je ravno v tem da zgrabiš neko priložnost in ga nepričakovano z nečim presenetiš. Te igrce v stilu jz sm hladna in me ne zanimaš ne palijo, se strinjam da se tip mora na začetku bolj trudit ampak on se bo trudil samo če bo med vama čutil močno kemijo in bo vedel da njegov trud ni zaman.
čar teh začetnih igric je ravno v tem da zgrabiš neko priložnost in ga nepričakovano z nečim presenetiš. Te igrce v stilu jz sm hladna in me ne zanimaš ne palijo, se strinjam da se tip mora na začetku bolj trudit ampak on se bo trudil samo če bo med vama čutil močno kemijo in bo vedel da njegov trud ni zaman.
Prvi neprebran prispevek • 4 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov