I Š Č E M

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a monique* » 23. Avg. 2010 8:52

^ Pa ne samo z zgornjim postom

Nisem še srečala tipa ki bi bolj obupano hotel imet punco.
nejo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a nejo » 23. Avg. 2010 8:57

Obupano, sam lepo sm vprasu
sunshinee
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sunshinee » 23. Avg. 2010 9:00

hja vsak po svoje, a ne.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 23. Avg. 2010 9:47

nejo napisal/-a:Ne delaj novice iz nicesar.Taki ste slovenci zato se pa ne cudite, kam so budale take kot si ti pripeljali slovenijo.Drzava nam propada.Kot je pa znano tale tip ki to pise sploh nima punce tk da se ne hvali.Si krotilec samega sebe hmalu pa bos pristal v peklu in krotil svoje kolege okrog sebe.Pridno delas na tem da mi nebi uspelo, ker to se lahko dogaja samo u sloveniji ampak te morm razocarat imam ze 4 ponudbe

1. ti nisi Slovenec? :D
2. Jaz vozim samega sebe, do države še nisem prišel, tako da krivda za propad države ni na moji strani. Meni sicer ne gre slabo, tudi če država propada... :D
3. o budalah ne bi...le čevlje sodi naj Kopitar... :D
4. nimam punce, splošno je znano, da imam ženo. Morda bo kdaj kakšna ljubica... :)
5. zelo sem vesel, da si dobil 4 ponudbe, upam, da se boš kdaj naučil razbrati resno ponudbo od ponudbe... :D

srečno! :D
nejo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nejo » 23. Avg. 2010 10:08

Sem slovenc in me je sram ziveti u taksni drzavi, kot drugo nism se srecu vecje budale od tebe, ker to kar ti komentiras odganjas folk iz foruma. BUDALO
bonbonchek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bonbonchek » 23. Avg. 2010 10:59

Potem pa odleti v Ameriko s kovčki :) ali pa vsaj čez, v Avstrijo. Je že tam povsem drugače kot pri nas, če ti tukaj ni všeč. Predvsem rabijo delovno silo.

In še enkrat ti javno povem, da te ne bom dodala na FB in nič ne "boma vidla" da se izrazim še v tvojem narečju; mogoče boš bolj dojel?
nejo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nejo » 23. Avg. 2010 11:13

jeb* se mi bombonchek, ker je tule edn bolj pameten ko pa drug zato smo pa tk dalec prsli kamor smo
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 23. Avg. 2010 11:20

nejo, ne žali drugih uporabnikov.Ti pa priporočam kak portal za iskanje punce, pa mogoče še kak obisk pri kolegu psihologu.Ker če že neznane ljudi žališ in posplošuješ in se tožiš, me zanima, kakšen bi šele bil do svoje punce.
The world is as you are.
bonbonchek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a bonbonchek » 23. Avg. 2010 11:23

Svašta, kakšen odnos... :eek:
Uporabniški avatar
Fancy Nancy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fancy Nancy » 23. Avg. 2010 11:38

Jochie napisal/-a:če bi takšnega fanta iskal, ga bi še našel...ženska ne obstaja... :)

I feel sorry for your girlfriend/wife... če jo imaš. Očitno se nekateri gibljete v takih krogih, da ste prepričanja, da ženska s takimi lastnostmi ne more obstajati. :wink:
Kar se pa tiče te teme... no comment :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 23. Avg. 2010 12:08

fancy nancy...si že kdaj slišala za šalo? :roll:

evo, definicija iz SSKJ samo zate! :wink:

šála -e ž (á) 1. neresen, smešen ali zabaven dogodek: narediti kako šalo; privoščil si je šalo in ukradel pokal; to je bila precej nevarna šala / prvoaprilska šala 2. kratka, šaljiva zgodbica: šala ga je razvedrila; nikdar mu ne zmanjka šal; smejati se šalam; pripovedovati, ekspr. stresati šale; dobra, groba, neprimerna, opolzka, ekspr. nedolžna, slabš. neslana šala 3. šaljenje: pogovor je zasukal v šalo / on je zmeraj za šalo 4. v prislovni rabi, navadno v zvezi z v, za izraža, da se kaj ne opravlja z resnim namenom: za šalo je posnemal govornika; to je rekel le za šalo; v šali vprašati / vse so vzeli le za šalo; govoriti napol za šalo, napol zares ● res je, ni šala ni izmišljotina; ekspr. taka pot ni šala ni brez neprijetnosti, težav; šale so letele vsevprek zelo so se šalili; pog. denimo šale na stran začnimo govoriti resno; ekspr. ta človek ne pozna šale vse jemlje, obravnava resno; ekspr. brez šale, tako je bilo izraža podkrepitev trditve; pog., ekspr. pojdi nekam s svojimi šalami nehaj jih pripovedovati; ekspr. zmagovati kot za šalo z lahkoto ♪
nejo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nejo » 23. Avg. 2010 12:08

Draga kosmomoderatorka..... ali ste slepi ali nevem kaj vam je.Vidite da gospod nebom ga poimenoval ker nima smisla me šikanira iz objestnosti in se nesramno do mene obnaša arogantno vi pa to dopuščate.Ker on dela na tem da js tule nebi na nikaršen nacin mogel dobiti punce.Skoduje vam meni in vašemu forumu
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 23. Avg. 2010 12:13

Dragi nejo.Jaz nisem pristojna za tale sklop, tako da je bila pripomba glede žaljenja napisana čisto tako, iz ljubega miru.
In ne škoduje ti on, ampak sam sebi,s tvojim odzivom na ostale poste.
Pa še en namig-to je cosmo forum.Še največje kokice ne padajo na oglas, da pač iščeš punco.No ja.Pobrskaj po forumu, mogoče najdeš kakšno primerno žrtev :wink:
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 23. Avg. 2010 12:14

nejo napisal/-a:Ker on dela na tem da js tule nebi na nikaršen nacin mogel dobiti punce.

dragi Nejko....če tole leti name, ti prišepnem, da ti iz srca želim, da bi tule dobil punco. Še več, če ti jo uspe dobiti, vama plačam vikend paket v kakšnih od slovenskih term, da se bosta lahko v miru spoznavala, tvoji izvoljenki pa tudi častim postspoznavni tretma pri kakšnem od priznanih slovenskih psihologov, kajti takšno vikend spoznavanje zna pustiti posledice.
Poleg tega ti bom častil kondome za vse življenje, kajti hudo bi bilo, če bi se v propadli državi rodil kakšen tvoj potomec, to ne bi bilo dobro niti zanj niti za državo.

Kot vidiš, sem velik dobrotnik, lahko me kličeš stric Jochie Kramberger, ali pa mati Tereza, kakor ti je ljubše... :)
nejo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a nejo » 23. Avg. 2010 12:31

Ne rabim od tebe ničesar, nimam finančnih težav.
Vidite kaj dela cosmomoderatorka vi tega ne opazite kaj pise.Psiholologa in pregled za stres rabita oba.Delate isto Vegrad propada drzavi se pa jeb*.Se enkrat sirotinja si

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]