Hlinjenje orgazma
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
A ni brezveze fejkat orgazem
Če ne pride, pač ne pride. Ne pa da fejkaš in maš zarad tega slabo vest+ fantu pumpaš ego o najboljšem ljubimcu
No dobr to zadnje nisem mislila tko resno.
Najbolš da mu ob naslednem sexu (ko ti ne bo pršlo) lepo poveš.
![? :?:](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/question.gif)
![biggrin :D](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/grin.gif)
Najbolš da mu ob naslednem sexu (ko ti ne bo pršlo) lepo poveš.
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Mene kot tipa bi precej manj obremenjevalo to, da punca ne doživi orgazma z menoj, kot pa to, da je "fejkala" orgazem. Ne vem, zame je to ena večjih laži znotraj razmerja. In če bi mi punca lagala v tem...kako naj ji potem zaupam glede kakšnih drugih zadev?
Rad imam odkritost, pa čeprav boli, ker laž...ta še bolj boli. Bolečina odkritosti je očiščevalna, bolečina laži pa destruktivna.
Mislim, da bi vsak tip raje videl, da mu punca pove, da ne doživi orgazma in da se tako skupaj potrudita za dosego tega cilja, ne pa da "fejka". Oprostite punce, ampak tipi se ob tem počutimo enako kot če bi bili prevarani - vsaj jaz bi se.
Rad imam odkritost, pa čeprav boli, ker laž...ta še bolj boli. Bolečina odkritosti je očiščevalna, bolečina laži pa destruktivna.
Mislim, da bi vsak tip raje videl, da mu punca pove, da ne doživi orgazma in da se tako skupaj potrudita za dosego tega cilja, ne pa da "fejka". Oprostite punce, ampak tipi se ob tem počutimo enako kot če bi bili prevarani - vsaj jaz bi se.
-
Absint - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Ljubljana
Mene zanima, kaj se je dogajalo med vama ali pa s tabo v času, ko si prenehala doživljati orgazme z njim? In še to, ali ti pride, ko se igraš sama s seboj? Verjetno ti torej fizično ni nič narobe; sklepam tudi, da fant ni pozabil seksualne spretnosti in da ima popolno erekcijo.
Torej lahko zaključim tole: vajin odnos nima več tistega žara, kot ga je imel prvi dve leti. Iz zaljubljenosti se ni razvila ljubezen - dokaz je tudi v tem, da ne govorita o svoji spolnosti, da on ne ve, da ti več ne prihaja, ko si z njim.
Če se ne moreš pripraviti do pogovora, potem velja razmisliti tudi o tem: neorgazmiranje je način, kako ti telo poskuša nekaj dopovedati. Po mojem ti dopoveduje, da on ni pravi zate!
Torej lahko zaključim tole: vajin odnos nima več tistega žara, kot ga je imel prvi dve leti. Iz zaljubljenosti se ni razvila ljubezen - dokaz je tudi v tem, da ne govorita o svoji spolnosti, da on ne ve, da ti več ne prihaja, ko si z njim.
Če se ne moreš pripraviti do pogovora, potem velja razmisliti tudi o tem: neorgazmiranje je način, kako ti telo poskuša nekaj dopovedati. Po mojem ti dopoveduje, da on ni pravi zate!
- skyny
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
oj
Ja "Absint" po moje imaš kr prav, da ni pravi. Sam fora je v tem da ga mam ful rada, ampak tole me je začelo že pošteno motit. Drugače ko se sama mi vedno pride in ne rabim veliko časa. Res ga mam rada,sam nekak ni več take strasti ko je bila na začetku.
Zdaj ne bom več igrala, res je blo preveč laganja. V bistvu sem sama sebe mučla, on tk ni imel pojma in mu je bilo čist kul.
Lp
Ja "Absint" po moje imaš kr prav, da ni pravi. Sam fora je v tem da ga mam ful rada, ampak tole me je začelo že pošteno motit. Drugače ko se sama mi vedno pride in ne rabim veliko časa. Res ga mam rada,sam nekak ni več take strasti ko je bila na začetku.
Zdaj ne bom več igrala, res je blo preveč laganja. V bistvu sem sama sebe mučla, on tk ni imel pojma in mu je bilo čist kul.
Lp
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
ej Pontifex Maximus ... praviš da je hlinjenje nekaj kar bi te zelo prizadelo... a bi svojo punco takoj pustil, če bi ti priznala, da je eno leto fejkala orgazem?
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
srčica* napisal/-a:ej Pontifex Maximus ... praviš da je hlinjenje nekaj kar bi te zelo prizadelo... a bi svojo punco takoj pustil, če bi ti priznala, da je eno leto fejkala orgazem?
Ne. Najprej bi pa zahteval zelo globok pogovor v katerem bi zahteval njene odgovore. Zadevo bi poizkušal razčistiti in ko bi jo razčistil, bi najbrž preteklo še ogromno časa, da bi si pridobila nazaj moje zaupanje.
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
Pontifex Maximus napisal/-a:srčica* napisal/-a:ej Pontifex Maximus ... praviš da je hlinjenje nekaj kar bi te zelo prizadelo... a bi svojo punco takoj pustil, če bi ti priznala, da je eno leto fejkala orgazem?
Ne. Najprej bi pa zahteval zelo globok pogovor v katerem bi zahteval njene odgovore. Zadevo bi poizkušal razčistiti in ko bi jo razčistil, bi najbrž preteklo še ogromno časa, da bi si pridobila nazaj moje zaupanje.
kaj to pomeni, da potem ogromno časa ne bi seksal? Al kako si bo pridobila tvoje zaupanje?...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Jz sem to valda že naredila, ko sem bla s kom, ki ni imel pojma al je blo pa kr nekej in sem se lepo nardila samo, da sem imela mir. Tam enmu one night stand res ne mislim razlagat, da mi ni kul.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 18:18, skupaj popravljeno 1 krat.
-
succubus - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
jaz se ne bi mogla pretvarjat.
se je že parkrat zgodilo, da mi ni prišlo al pa sem že vnaprej vedela da mi ne bo prišlo. in sem mu povedala. me ne zanima če mu bom s tem prizadela ego. jaz se zavedam, da je dober v postli in to mu tudi povem. da me zna pripeljat do orgazma, ampak včasih enostavno ne gre in to mu je treba vbit v glavo. poveš da ni on kriv. tudi če ma slabo tehniko, še vedno ni kriv, ker pri tem sodeluješ tudi ti in se to da izpilit s tem, da mu poveš kje, kaj in kako.
da doživiš orgazem je v veliki meri odvisno tudi od psihe, od tega s čim se ubadaš v glavi medtem ko te on zadovoljuje. če maš ti v mislih cel čas to, da ti mora priti, zato da bosta pol oba zadovoljna, ti verjetno ne bo prišlo. vem, da bo težko, ampak to si je treba izbit iz glave, da vsaki ženski vedno pride.
![roll :roll:](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/roll.gif)
se je že parkrat zgodilo, da mi ni prišlo al pa sem že vnaprej vedela da mi ne bo prišlo. in sem mu povedala. me ne zanima če mu bom s tem prizadela ego. jaz se zavedam, da je dober v postli in to mu tudi povem. da me zna pripeljat do orgazma, ampak včasih enostavno ne gre in to mu je treba vbit v glavo. poveš da ni on kriv. tudi če ma slabo tehniko, še vedno ni kriv, ker pri tem sodeluješ tudi ti in se to da izpilit s tem, da mu poveš kje, kaj in kako.
da doživiš orgazem je v veliki meri odvisno tudi od psihe, od tega s čim se ubadaš v glavi medtem ko te on zadovoljuje. če maš ti v mislih cel čas to, da ti mora priti, zato da bosta pol oba zadovoljna, ti verjetno ne bo prišlo. vem, da bo težko, ampak to si je treba izbit iz glave, da vsaki ženski vedno pride.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]