Hlinjenje orgazma

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 01. Maj. 2008 9:35

A ni brezveze fejkat orgazem :?: Če ne pride, pač ne pride. Ne pa da fejkaš in maš zarad tega slabo vest+ fantu pumpaš ego o najboljšem ljubimcu :D No dobr to zadnje nisem mislila tko resno.
Najbolš da mu ob naslednem sexu (ko ti ne bo pršlo) lepo poveš.
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 01. Maj. 2008 10:37

Mene kot tipa bi precej manj obremenjevalo to, da punca ne doživi orgazma z menoj, kot pa to, da je "fejkala" orgazem. Ne vem, zame je to ena večjih laži znotraj razmerja. In če bi mi punca lagala v tem...kako naj ji potem zaupam glede kakšnih drugih zadev?

Rad imam odkritost, pa čeprav boli, ker laž...ta še bolj boli. Bolečina odkritosti je očiščevalna, bolečina laži pa destruktivna.

Mislim, da bi vsak tip raje videl, da mu punca pove, da ne doživi orgazma in da se tako skupaj potrudita za dosego tega cilja, ne pa da "fejka". Oprostite punce, ampak tipi se ob tem počutimo enako kot če bi bili prevarani - vsaj jaz bi se.
Uporabniški avatar
Absint
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Absint » 01. Maj. 2008 19:53

Mene zanima, kaj se je dogajalo med vama ali pa s tabo v času, ko si prenehala doživljati orgazme z njim? In še to, ali ti pride, ko se igraš sama s seboj? Verjetno ti torej fizično ni nič narobe; sklepam tudi, da fant ni pozabil seksualne spretnosti in da ima popolno erekcijo.
Torej lahko zaključim tole: vajin odnos nima več tistega žara, kot ga je imel prvi dve leti. Iz zaljubljenosti se ni razvila ljubezen - dokaz je tudi v tem, da ne govorita o svoji spolnosti, da on ne ve, da ti več ne prihaja, ko si z njim.
Če se ne moreš pripraviti do pogovora, potem velja razmisliti tudi o tem: neorgazmiranje je način, kako ti telo poskuša nekaj dopovedati. Po mojem ti dopoveduje, da on ni pravi zate!
skyny
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a skyny » 02. Maj. 2008 13:12

oj

Ja "Absint" po moje imaš kr prav, da ni pravi. Sam fora je v tem da ga mam ful rada, ampak tole me je začelo že pošteno motit. Drugače ko se sama mi vedno pride in ne rabim veliko časa. Res ga mam rada,sam nekak ni več take strasti ko je bila na začetku.
Zdaj ne bom več igrala, res je blo preveč laganja. V bistvu sem sama sebe mučla, on tk ni imel pojma in mu je bilo čist kul.

Lp
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 03. Maj. 2008 13:58

morš pa bit prvorazredna igralka da ubošček po enem leto ni opazil angeline jolie v postelji lol
Uporabniški avatar
~Twiggy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 4. 2008
Kraj: ~Over the rainbow <3

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Twiggy* » 04. Maj. 2008 19:47

a ti ni težko že eno leti hlinit orgazma? to pol tudi ti nimaš nič od seksa.. res se morta pogovorit, kokr so rekli že prej ostali...
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 04. Maj. 2008 21:07

ej Pontifex Maximus ... praviš da je hlinjenje nekaj kar bi te zelo prizadelo... a bi svojo punco takoj pustil, če bi ti priznala, da je eno leto fejkala orgazem?
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
Pontifex Maximus
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pontifex Maximus » 04. Maj. 2008 22:12

srčica* napisal/-a:ej Pontifex Maximus ... praviš da je hlinjenje nekaj kar bi te zelo prizadelo... a bi svojo punco takoj pustil, če bi ti priznala, da je eno leto fejkala orgazem?

Ne. Najprej bi pa zahteval zelo globok pogovor v katerem bi zahteval njene odgovore. Zadevo bi poizkušal razčistiti in ko bi jo razčistil, bi najbrž preteklo še ogromno časa, da bi si pridobila nazaj moje zaupanje.
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 05. Maj. 2008 15:32

se strinjam z njim
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 05. Maj. 2008 15:55

Ne se obremenjevat s tem ali ti pride al ne. zamenjaj ga :D heh

Pomaga, če si sproščen in se posvetiš samo njemu, vama.
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 06. Maj. 2008 12:11

Pontifex Maximus napisal/-a:
srčica* napisal/-a:ej Pontifex Maximus ... praviš da je hlinjenje nekaj kar bi te zelo prizadelo... a bi svojo punco takoj pustil, če bi ti priznala, da je eno leto fejkala orgazem?

Ne. Najprej bi pa zahteval zelo globok pogovor v katerem bi zahteval njene odgovore. Zadevo bi poizkušal razčistiti in ko bi jo razčistil, bi najbrž preteklo še ogromno časa, da bi si pridobila nazaj moje zaupanje.

kaj to pomeni, da potem ogromno časa ne bi seksal? Al kako si bo pridobila tvoje zaupanje?...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 07. Maj. 2008 9:01

Jz sem to valda že naredila, ko sem bla s kom, ki ni imel pojma al je blo pa kr nekej in sem se lepo nardila samo, da sem imela mir. Tam enmu one night stand res ne mislim razlagat, da mi ni kul.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 07. Maj. 2008 9:17

...
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 18:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a succubus » 07. Maj. 2008 9:44

jaz se ne bi mogla pretvarjat. :roll:

se je že parkrat zgodilo, da mi ni prišlo al pa sem že vnaprej vedela da mi ne bo prišlo. in sem mu povedala. me ne zanima če mu bom s tem prizadela ego. jaz se zavedam, da je dober v postli in to mu tudi povem. da me zna pripeljat do orgazma, ampak včasih enostavno ne gre in to mu je treba vbit v glavo. poveš da ni on kriv. tudi če ma slabo tehniko, še vedno ni kriv, ker pri tem sodeluješ tudi ti in se to da izpilit s tem, da mu poveš kje, kaj in kako.

da doživiš orgazem je v veliki meri odvisno tudi od psihe, od tega s čim se ubadaš v glavi medtem ko te on zadovoljuje. če maš ti v mislih cel čas to, da ti mora priti, zato da bosta pol oba zadovoljna, ti verjetno ne bo prišlo. vem, da bo težko, ampak to si je treba izbit iz glave, da vsaki ženski vedno pride.
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 07. Maj. 2008 11:05

Mrni se pa ne da pol z unimi bednimi vprašanji in slabo voljo ukvarjat. Naj misli, da je cel jebač pa bova oba srečna :lach:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov