Grožnja, da si bo kaj storil..
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Sway
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 9. 2009
Moj sošolec, ter zelo zelo dober kolega pa se je dejansko ustrelil u glavo ko ga je zapustila dolgoletna punca.. in to človek za katerega si nebi nikoli mislil, da bi si to kdaj naredil! prvo ga je prevarala, potem mu pa dala še košarico. Je pa dobesedno ji povedal, da se bo ustrelil v glavo in je dobil odgovor ti kar, kaj še čakaš in je naredil po principu *tvoja želja zame ukaz* in si je poslal metek v glavo, napisal je pismo v katerem se je poslovil od vseh, ter izjavo, da je nebo več oviral pri njeni nadaljni življenski poti! pač nikoli ne veš kaj človeku v določenem trenutku klikne v glavi, kot rečeno nikoli nisem niti pomislil, da bi si ravno on kaj tazga naredu glede na to da njemu bejbo dobit je blo tko kot meni spit 2dcl soka, sam je_at ga očitno jo je mel rad in si v danem trenutku dejansko ni predstavljal življenja brez nje.. neumnost, ki se je nažalost uresničila!
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
^^ sploh ni nujno, u šoku se marsikej zgodi.
- majikaable
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2012
pikapoka123 napisal/-a:Vprašanje bolj za punce... kaj ste nardile v situacijah ko vam je tip reku, da si bo kej naredu, če ga pustite?
no js teh izkušenj glih nimam mam pa frendico k ji je tip dejansko groziu da se bo ubiu če ga bo pustila in ona ga najprej ni jemala resn in ga je pustila ... tip se je res hotu ubit sicer mu ni uspel sam to ona zdj skoz nos u seb in sebe krivi za to sej ni bla ona kriva pustila ga je ker jima ni slo in on ni tega razumeu sam če se pa postavm v njeno kožo tut js bi krivila sebe
-
Blacklife - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 10. 2012
Vsak živi svoje življenje. Če se hoče ubit se pač naj. Drugače pa mu ti nisi nič dolžna. Tako, da če bi si tudi kaj naredil nimaš ti nič s tem... Citiram Einsteina: »Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost - ampak za vesolje nisem povsem prepričan.«
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
White_Widow napisal/-a:^^ sploh ni nujno, u šoku se marsikej zgodi.
ampak moreš bit vseeno malo (precej) neuravnovešen, da si zaradi nečesa takega poženeš kroglo v glavo.
- Jaya87
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 5. 2011
Floribunda...kje ti živiš? Odhod partnerja, v kateremkoli smislu, tudi smrt, je po statistiki najhujša. Ze dosti oove samo dejstvo, da z denarjem lahko kupis vse le ljubezni in zdravja ne. Nekdo ti predstavlja veliko sreco, varnost, obcutek velike srece, lepote, itd. In potem ta nekdo, za katerega si bil preprican, da je on vse, kar si zelis, to zvezo konca in te pusti samega v bolecini. Meni se niti ne zdi to taka mala stvar.
Ljudje smo si razlicni, eni grejo cez to, drugi ne. Ne mores pa ti iz svoje perspektive gledat. Jaz ne morem govoriti iz lastnih izkusenj, ker cloveka, do katerega cutim to, se nisem izgubila. Sem izgubila ljudi, vendar pa ne takega, ki bi mi pomenil res veliko...
Ljudje smo si razlicni, eni grejo cez to, drugi ne. Ne mores pa ti iz svoje perspektive gledat. Jaz ne morem govoriti iz lastnih izkusenj, ker cloveka, do katerega cutim to, se nisem izgubila. Sem izgubila ljudi, vendar pa ne takega, ki bi mi pomenil res veliko...
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Partner te zapusti in ti se ubiješ? S tem dejansko sebi olajšaš mogoče tedne, mogoče mesece jokcanja, svojim pa pustiš leta in leta dejansko doživljenjske bolečine.
Je težko, če izgubiš svojega partnerja, ki si ga imel rad. Dejansko vlečenje vzporednic s tem, da je pa to enako z izgubo bližnjega ( ne zato, ker te pusti, ampak ker dejansko umre in ga dejansko ni več) je pa bolano.
Me zanima, kak čustveno pritegnjen okrog kepe mora biti človek, ki mu je isto, karikiram ali mu umre mama ali pa gre tip k eni drugi babi.
Je težko, če izgubiš svojega partnerja, ki si ga imel rad. Dejansko vlečenje vzporednic s tem, da je pa to enako z izgubo bližnjega ( ne zato, ker te pusti, ampak ker dejansko umre in ga dejansko ni več) je pa bolano.
Me zanima, kak čustveno pritegnjen okrog kepe mora biti človek, ki mu je isto, karikiram ali mu umre mama ali pa gre tip k eni drugi babi.
The world is as you are.
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
No, če ti partner pomeni ves svet in ga enačiš s svojim življenjem, kar počne nemalo najstnikov, pa tudi zdolgočasenih odraslih, je jasno, da ob tem, ko te zapusti misliš na samomor.
Pa ne: nikakor ne more bit enako, če ti partner (pustimo zdaj druge ljudi ob strani) umre ali te pa zapusti. Sploh ne gre za isto situacijo in tudi ne za enako bolečino.
Vsaj jaz nekomu, ki ga imam res rada (ali sem ga kdaj imela rada) privoščim srečo in dolgo življenje, četudi to pomeni, da nisem več z njim in da bi taka oseba umrla, bi mi bilo neskončno bolj hudo.
Pa ne: nikakor ne more bit enako, če ti partner (pustimo zdaj druge ljudi ob strani) umre ali te pa zapusti. Sploh ne gre za isto situacijo in tudi ne za enako bolečino.
Vsaj jaz nekomu, ki ga imam res rada (ali sem ga kdaj imela rada) privoščim srečo in dolgo življenje, četudi to pomeni, da nisem več z njim in da bi taka oseba umrla, bi mi bilo neskončno bolj hudo.
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
pikapoka123 napisal/-a:Vprašanje bolj za punce... kaj ste nardile v situacijah ko vam je tip reku, da si bo kej naredu, če ga pustite?
Jao, ne prenesem takih bedarij. Nekega izsiljevanja, groženj... sam odgovarja za svoja dejanja in si ne smeš pustit, da te izsiljuje s takimi stvarmi, mislim... Razumem, da imaš nekoga nenormalno rad in si pripravljen dat življenje zanj, ampak da pa svojemu partnerju dejansko rečeš, da si boš kaj naredu, če te pusti, ter da to misliš resno... tega pa ne razumem in ne prenesem. Ne sme te s takimi besedami vezat in si te lastit, nima te pravice in tega si ne dovoli.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov