Golota - (skupna tuširanja na treningih)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Jst se tud najraj direkt po treningu stušeram. Me ful sprosti. Če se tuširam doma, 20 minut po treningu, nimam istega filinga, ker se že ohladim do takrat.
Se pa nikoli ne tuširam brez natikač. Tega sem se navadla v dijaškem domu.....tisti tuši so bli res......fuuuuuuuuuj.
Se pa nikoli ne tuširam brez natikač. Tega sem se navadla v dijaškem domu.....tisti tuši so bli res......fuuuuuuuuuj.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Pri nas se noben po treningu ne stušira, ker imamo trening do 8 in uporabo telovadnice do 8. Itak smo vsi v bližini doma in tuši niso ravno višek higiene. Počakam tistih 5 minut (10 če grem z rolerji) in raje doma skočim pod tuš . Golota mi pa ni problem glede na to, da že 3 leta hodim v nudistični kamp
A goal without a plan is just a wish.
- nikoleta000ful
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 3. 2011
sama sem 17 let trenirala balet. v slo smo se deklate stuširale same, ali pa smo se doma, v tujini pa smo imeli dekleta in fantje skupne tuše. prvič mi je bilo čudno, potem pa sem se navadila. pa en baletnik mi je enkrat rekel, da se je z mani tuširati enako kot z moškimi, ker smo totalni plohi spredaj in zadaj. je rekel: nimamo nič za videt!
never say never...
- nikoleta000ful
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 3. 2011
ja v rusiji smo imeli vedno skupne tuše. so nam rekli, da če skupaj lahko treniramo, se lahko tudi skupaj tuširamo... tam to ni tako kot pri nas. imeli smo skupne garderobe, tako da so te že tam videli golo, treningi, tuši... vse skupno. nekaj deklet se temu ni moglo privaditi, oz. niti poskusile niso, tako da so se stuširale doma. sicer verjetno ne po celi rusiji, ampak v tistem centru v moskvi, kjer smo trenirali mi, je bilo to tako
ampak niso pa vsi geji. seveda da jih nekaj je, pa v tistih pajkicah mogoče res zgledajo malce hecno, ampak pospološevati, da so vsi baletniki geji, je pa težko
ampak niso pa vsi geji. seveda da jih nekaj je, pa v tistih pajkicah mogoče res zgledajo malce hecno, ampak pospološevati, da so vsi baletniki geji, je pa težko
never say never...
- spuko
- Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2011
in soviet russia, boys wash with you
sam to je čist noro, da se skupi tuširate. nevem če jim je tako težko dat en zidek vmes tako da so ločeni tuši.
sam če je nekdo reku, da če lahko plešete skupaj se lahko tut tuširate skupaj, bi js temu dodal, da če se lahko tuširate nagi skupaj se pol lahko tut masturbirate skupaj
Mene že nebi spravli v tuš z puncami, v sauno niti ne, niti v saune kjer si lahko z brisačko. bi se slabo končalo zame. in morda še za kako punco.
sam to je čist noro, da se skupi tuširate. nevem če jim je tako težko dat en zidek vmes tako da so ločeni tuši.
sam če je nekdo reku, da če lahko plešete skupaj se lahko tut tuširate skupaj, bi js temu dodal, da če se lahko tuširate nagi skupaj se pol lahko tut masturbirate skupaj
Mene že nebi spravli v tuš z puncami, v sauno niti ne, niti v saune kjer si lahko z brisačko. bi se slabo končalo zame. in morda še za kako punco.
- Louis Pitton
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2010
Nisem imel problemov. Tuširal sem se skupaj z soigralci. Pa tudi zdaj se skupaj tuširamo po tekmah ali rekreaciji. Pač en drugega malo zezamo in si dajemo različne nicke zaradi obdarjenosti
komad za Cosmo frenda: http://www.youtube.com/watch?v=pPeeI1BCS0o
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Kaj ti spiš z Arturjem Šternom mogoče? On je zase rekel, da ima tiča kot mezinec....ko ni v erektivnem stanju...iz tega lahko sklepamo, da ko se mu dvigne, ga najmanj po čelu udari...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov