Golota - (skupna tuširanja na treningih)

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 07. Jan. 2009 12:34

super_shine napisal/-a:
barbi napisal/-a:jaz sn tud bolj sramezljiva glede tega, sam bi se ze navadla.... kot pravte, saj se ne gledajo med seboj..

noo ja, čis odvisn :) moja kolegica je recimo enkrat veselo razkazvala naokol posnetke od svoje soigralke, k naga skače po garderobi :lol:

drgač pa se men tut zdi da sm preveč sramežljiva za to. mogoče bi se navadla no, sam mal dvomm.

No in zarad takih pacientov se je nekaterim puncam bedno tuširat v fitnesih ipd... :roll: Če mene vprašaš je ona izpadla bedno in ne njena soigralka ... :?
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 07. Jan. 2009 12:47

super_shine napisal/-a:moja kolegica je recimo enkrat veselo razkazvala naokol posnetke od svoje soigralke, k naga skače po garderobi :lol:

Maš pa res zrelo in zavidanja vredno kolegico :lol:
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 07. Jan. 2009 15:25

Jaz se brez problema preoblačim v naši skupni garderobi (moško-ženski), tuširala se pa ne bi, ker pod prvo je ponavadi vedno zaseden, pod drugo veliko ljudi za sabo ne pospravi tko kot je treba in pod tretje mam trening tko pozno zvečer, da grem potem v 99% domov pod tuš in spat plus ne da se mi vlačit vseh stvari s sabo.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 07. Jan. 2009 15:58

Jaz sem dolgo časa trenirala, tako da sem se navadla in mi ni problema se tuširat z 10imi babami. :)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 07. Jan. 2009 16:05

nikol se nism po treningih tusirala tam, pa smo meli tak tus da si se lahko lepo zapru noter - nimam dalec do doma in itak sem mela taka oblacila gor da so sla potem za prat.

trenirala sem pa 6 let usak dan po dve uri pa se res nikol nisem tam stusirala, se je samo ena obcasno (no, itak je blo bolj mal punc :D ). pac ni blo take navade

pa tut ko sem neki drugega trenirala in u drugem klubu se nisem nikol tusirala, fantje so se pa...

in ne bi se mogla naga tusirat tut z drugimi puncami ne. nevem zakaj ampak tako pac je :D

aja, preoblect se mi pa ni problem u mesani (mosko-zenski) garderobi. itak se tako preoblacim da se nic ne vidi (ce oblacis modrc se pac stran obrnes) tk da res ni problema, da ne bi vidli kaj drugega kot vse kar vidijo ko sem u kopalkah :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 18. Jan. 2009 21:08

Jaz vem, da se ne bi mogla tuširat pred ostalimi, pa tudi če so same ženske. Meni je že poleti včasih v kopalkah nerodno, kaj šele da bi tam naga skakala po garderobi :)
Uporabniški avatar
candy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a candy. » 18. Jan. 2009 21:28

haley napisal/-a:Jaz vem, da se ne bi mogla tuširat pred ostalimi, pa tudi če so same ženske. Meni je že poleti včasih v kopalkah nerodno, kaj šele da bi tam naga skakala po garderobi :)
ž

Hehe, enako. Jaz se po treningu raje samo obrišem z brisačko in počakam do doma, kjer se nato stuširam ^^
jestinuc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a jestinuc » 18. Jan. 2009 21:49

Tudi jaz se po po treningu stuširam kar doma!!
:)smučanje je uživancija:)
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 19. Jan. 2009 16:24

Men se pa ni noben problem stuširat po treningu...in si niti slučajno ne predstavljam več, da bi se mogla oblečt v trenirko pa it ven vsa prešvicana... Sej na začetku (konc osnovne šole) je blo mal čudn vse skupi, ampak se hitr navadš, ko vidš, da je vsem ostalim okrog čist vsen... Tud tuše smo mel zmeri lepe, sploh pa zdej, k smo v čist novi dvorani...
kitkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kitkica » 19. Jan. 2009 17:13

Tud jst se najraj po treningu stuširam doma, je bolj udobno, pa nekako se drugje ne tušram najraj.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 29. Apr. 2010 12:26

ko sem treniral fuzbal, mi ni bil problem se slect pred soigralci po treningu al pa tekmi. v bistvu se sam nisem mel namen ampak so se vsi okoli mene slekli pa sli pod tus, pa sem jaz tud :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 29. Apr. 2010 13:09

Aloha napisal/-a:Sama tega ne prakticiram, ne tok zarad sramežlivosti, kt zarad (ne)higiene.

Ne maram tujih kopalnc in usega, kar paše tja, jauni tuši so mi pa sploh odbijajoči :tot: .

U primeru, da nimam takoj po fitnesu nujnih opraukou (in ponavad jih nimam, kr si zadeve načrtno tko splaniram), se mi zdi dost bl higienično in praktično navlečt nase trenerkico pa majčko, k je namenjena prou temu in se odpelat domou, u svojo kopalnco, kt pa tvegat kšne glivice, gledat navešene lase, vohat smrdlive zavese in vlačt še dodatno boršo sabo sam zarad brisače, šamponou, kremc, šlap.

Jz sm se sam enkrat po fitnesu stuširala tam, ne vem, sej ne da bi bila sramežljiva, samo tista gužva pol ko se vse hočjo tuširat, ni nobeno sproščeno tuširanje. Raje se doma lepo v miru stuširam, ko vem da je vse lepo čisto, kot pa tam po možnosti kake glivice fasat pa si še s spodnjimi hlačami še navzgor prenest z nog :? (tak si je naredil fant od moje prijateljice v skupnih tuših v kampu).
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 30. Apr. 2010 7:26

Kakšna tuširanja doma neki! Ne mi razbijat mojih sanj o skupinskih tuširanjh ženske odbojkarske ekipe. :cry:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 01. Maj. 2010 16:31

Jaz sem se po aerobiki, ko sem nekoč hodila vedno stuširala tam, ampak ne pred drugimi-so bile zavese vmes. Nekako mi ni, da bi nase dajala cunje, če sem prešvicana. Sicer pred drugimi se ne bi tuširala.
ališa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ališa » 01. Maj. 2010 17:15

meni je pa čisto nekaj običajnega, da se po treningu stuširam! ...saj ko se prvič tuširaš ti je mogoče res malce nenavadno ...ampak se zelo hitro privadiš! ...si ne predstavljam, da se ne bi stuširala po treningu :razz:

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov