Golota - (skupna tuširanja na treningih)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ninasara
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2005
Ali se vam je nerodno tuširat recimo po treningu aerobike, fitnesa, košarke v garderobi še z ostalimi dekleti, ali je za vas to nekaj povsem normalnega in nimate zadržkov. Sej v bistvu to ni nič takega, ker smo pod kožo itak vse enake.
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Ja nerodno, ampak verjetno se sčasoma navadiš.
Vedno se tuširam doma. Ker se mi tudi ne da vsega s sabo vlačit.
Vedno se tuširam doma. Ker se mi tudi ne da vsega s sabo vlačit.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
šečeru - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 9. 2004
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
jaz se še nisem tuširala skupno in ne vem, če bi lahko. sem bolj sramežjiva glede tega in ne vem, če bi lahko
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
Jst sm mela na začetku kr mal problemov s tem, sam pol sm se pa navadla... vsaka se zase stušira in se ne gledaš med sabo... no big deal!
The key is, never stop doing what you love!
-
polenta - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2005
jaz osebno nimam nobenih problemov s skupinskim tuširanjem... U bistvu to prakticiram vsak dan že par let. Sploh ni nč takega, na začetku je bilo vse tako čudno in mogoče tudi malo neprijetno ampak zdaj je vse prav rutinsko
Če te prime da bi delal počakaj...
Gotovo te bo minilo!
Gotovo te bo minilo!
- nellika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2005
pomoje že 10 let od kar treniram..se skupaj tuširamo...navadn....sploh ne razmišljaš o tem da se skupaj tuširaš ampak da se pač "opereš";)...
nobena ni zakompleksana glede tega..ker smo pač vsi drugačni vsak ima nekaj kar bi najrajš skril ampak...pač tko je...jaz imam npr. full trebuh...druga ima full celulita... tretja ima najbolj smešne joške...četrta ima spodaj čist zabrito ..peta čist poraščeno..itd...sej pravim navaden...smo kot ena mala družinica....*
nobena ni zakompleksana glede tega..ker smo pač vsi drugačni vsak ima nekaj kar bi najrajš skril ampak...pač tko je...jaz imam npr. full trebuh...druga ima full celulita... tretja ima najbolj smešne joške...četrta ima spodaj čist zabrito ..peta čist poraščeno..itd...sej pravim navaden...smo kot ena mala družinica....*
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Jaz nimam prav nobenih zadržkov. (tudi v nudističnem kampu se počutim kot doma).
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
jz se nkol nism skupno tuširala pa se tud nimam namena. sicer se mi to ne zdi nč narobe al pa kej, ampak sm prvč sramežliva glede tega in mi neb blo prijetn. drgač je če si ti navajen, tko k ene punce pravjo da 10let trenirajo. tist ti je pol normalno, vsakodnevno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov