Golota - (skupna tuširanja na treningih)

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
dreamhorse
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 10. 2007
Kraj: Bistrica

Neprebrana objavaNapisal/-a dreamhorse » 04. Dec. 2007 11:11

V parni savni se ne uporablja brisače, saj je tam preveč mokro, da bi jo nosil s sabo, res pa je, da se tudi taki najdejo. In tiste savne, ki jih jaz obiskujem nimajo programa ločenega po spolih. Vsaj ne da bi jaz vedla, morda pa res kje obstajajo. Jaz ti svetujem, da probaš, če še nisi bila v savni... Si kot prerojen, res pa je, da sem jaz mislila, da se bom v zemljo pogreznila. Bolj čudno te gledajo, če prideš v kopalkah, ali ves ovit, kot pa če se sprehajaš nag okrog. In tudi zlato ima isti učinek kot kovinski deli, tako da prstane, zapestnice in verižice doma pustit...

Se že veselim sobote, ko jo zopet obiščem...
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2005
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinchka » 04. Dec. 2007 11:48

Aja, savna, sej res! :D Tam mi pa ni nič nerodno, verjetno zato, ker je pač tako vzdušje. Vse je tako mirno, tiho in se noben ne obremenjuje z videzom drugih.
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 04. Dec. 2007 18:48

Jez pa nism neki športnica, tku da nimam problemov s tem. Če pa bi bla, pa bi me blo ful sram, čeprav na splošno nism sramežljiva, sam glede popolne golote pa sm. No čeprav sm se letos začela sončt zgorej brez, da se pohvalm :D.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 04. Dec. 2007 19:54

kaj pa vem, nisem še probala, samo verjetno bi me blo na začetku sram, mogoče se potem sčasoma navadiš na skupna tuširanja...
pinanina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pinanina » 10. Dec. 2007 16:20

Že nekaj let s tremi kolegicami 2x tedensko igramo badminton in se vedno skupaj tuširamo. Meni ni to nič čudnega in včasih je pod tušem veliko smeha in tudi kakšna tuja roka na riti.
Uporabniški avatar
barbi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 12. 2006
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a barbi » 10. Dec. 2007 17:05

s časom se navadiš, men je sprva blo tuk mal nelagodno, sam čez čas sm se navadla.
Uporabniški avatar
Sanja*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Sanja* » 18. Dec. 2007 15:28

Jaz sem nekaj trenirala rokomet in smo se punce po vsakem treningu skupaj tuširale, včasih po kakšni tekmi, če so bile skupne garderobe tudi s puncami iz druge ekipe in mi to ni bilo nikoli problem.
Uporabniški avatar
B@bsy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 2. 2006
Kraj: KK

Neprebrana objavaNapisal/-a B@bsy » 18. Dec. 2007 17:15

res da ne hodim na kakšne treninge pa aerobiko vendar sem pa nudistka in se ne sramujem biti gola
Uporabniški avatar
morfin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 10. 2007
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a morfin » 20. Dec. 2007 23:08

Ne vem zakaj bi bilo komu nerodno oz. sramovati se svojega telesa.res pa je, da smo ljudje različni.Osebno nimam problemov s tem tak da po fuzbalu vedno pod topel tuš. :D
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 21. Dec. 2007 15:04

js sm trenirala košarko ful dolgo pa smo se skupno začele tuširat nekje v gimnaziji ... prej se nekak sploh nismo, ampak k si že na tem nivoju d ti je čist vseeno, če si nag al ne... potem je to tut nekak dobro za celo ekipo, punce si zaupajo in sploh ni problemov ... me smo ble res povezane in mi to nikol ni biu problem...
vem pa da nekaterim fantom to ne gre iz glave... sploh takim k nikol niso nč treniral... :)
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 27. Dec. 2007 22:33

Nism se nikol tko tusirala. Raj se doma stusiram ker rada tut dolg casa sotjim pod tusem :)
Ne vem mislm da bi mi blo nelagodno, kaj pa vem....
Uporabniški avatar
*arabic_girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objavaNapisal/-a *arabic_girl* » 27. Dec. 2007 22:44

nimam izkušenj s tem in ne vem kako bi mi bilo...hodim pa na nudistično...tako da če je to nekako "primerljivo" verjetno z začetka ja, ampak potem pa se navadiš :D :wink:
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kafrca » 28. Dec. 2007 0:55

*arabic_girl* napisal/-a:nimam izkušenj s tem in ne vem kako bi mi bilo...hodim pa na nudistično...tako da če je to nekako "primerljivo" verjetno z začetka ja, ampak potem pa se navadiš :D :wink:

pomoje da je :) ... itak pa vsak se čimprej lepo stušira, obleče in gre (me smo se ponavad še dolg smejale pa se menle u garderobi)...
men pa na nudistično ful ni za hodit ... kaj pa vem :)
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matty13 » 28. Dec. 2007 11:52

Ko sem trenirala odbojko celo OŠ pa SŠ mi je blo to nekaj čisto navadnega, saj smo ble vedno iste punce. Ko pa sem nehala in smo igrali le še rekreativno z drugimi puncami, s katerimi smo prej samo žurali ali kej takega, sem pa kar rabla nekej časa, da sem se tega zopet navadla, da mi ni bilo več tako nelagodno.
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matty13 » 28. Dec. 2007 11:54

Men bi blo pa full gadno it na nudistično, ker tam so pa še moški in to je pa že nekej drugega, saj sem še pred svojim tipom rabla cajt da sem se navadla in da me ni blo tok sram :oops: :oops:
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov