Golota - (skupna tuširanja na treningih)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
dreamhorse - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 10. 2007
- Kraj: Bistrica
V parni savni se ne uporablja brisače, saj je tam preveč mokro, da bi jo nosil s sabo, res pa je, da se tudi taki najdejo. In tiste savne, ki jih jaz obiskujem nimajo programa ločenega po spolih. Vsaj ne da bi jaz vedla, morda pa res kje obstajajo. Jaz ti svetujem, da probaš, če še nisi bila v savni... Si kot prerojen, res pa je, da sem jaz mislila, da se bom v zemljo pogreznila. Bolj čudno te gledajo, če prideš v kopalkah, ali ves ovit, kot pa če se sprehajaš nag okrog. In tudi zlato ima isti učinek kot kovinski deli, tako da prstane, zapestnice in verižice doma pustit...
Se že veselim sobote, ko jo zopet obiščem...
Se že veselim sobote, ko jo zopet obiščem...
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jez pa nism neki športnica, tku da nimam problemov s tem. Če pa bi bla, pa bi me blo ful sram, čeprav na splošno nism sramežljiva, sam glede popolne golote pa sm. No čeprav sm se letos začela sončt zgorej brez, da se pohvalm .
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
kaj pa vem, nisem še probala, samo verjetno bi me blo na začetku sram, mogoče se potem sčasoma navadiš na skupna tuširanja...
- kafrca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
js sm trenirala košarko ful dolgo pa smo se skupno začele tuširat nekje v gimnaziji ... prej se nekak sploh nismo, ampak k si že na tem nivoju d ti je čist vseeno, če si nag al ne... potem je to tut nekak dobro za celo ekipo, punce si zaupajo in sploh ni problemov ... me smo ble res povezane in mi to nikol ni biu problem...
vem pa da nekaterim fantom to ne gre iz glave... sploh takim k nikol niso nč treniral...
vem pa da nekaterim fantom to ne gre iz glave... sploh takim k nikol niso nč treniral...
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
nimam izkušenj s tem in ne vem kako bi mi bilo...hodim pa na nudistično...tako da če je to nekako "primerljivo" verjetno z začetka ja, ampak potem pa se navadiš
- kafrca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
*arabic_girl* napisal/-a:nimam izkušenj s tem in ne vem kako bi mi bilo...hodim pa na nudistično...tako da če je to nekako "primerljivo" verjetno z začetka ja, ampak potem pa se navadiš
pomoje da je ... itak pa vsak se čimprej lepo stušira, obleče in gre (me smo se ponavad še dolg smejale pa se menle u garderobi)...
men pa na nudistično ful ni za hodit ... kaj pa vem
-
matty13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2007
Ko sem trenirala odbojko celo OŠ pa SŠ mi je blo to nekaj čisto navadnega, saj smo ble vedno iste punce. Ko pa sem nehala in smo igrali le še rekreativno z drugimi puncami, s katerimi smo prej samo žurali ali kej takega, sem pa kar rabla nekej časa, da sem se tega zopet navadla, da mi ni bilo več tako nelagodno.
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
-
matty13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2007
Men bi blo pa full gadno it na nudistično, ker tam so pa še moški in to je pa že nekej drugega, saj sem še pred svojim tipom rabla cajt da sem se navadla in da me ni blo tok sram
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov