Golota - (skupna tuširanja na treningih)

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
yust me
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a yust me » 30. Nov. 2007 17:33

hm...jst se nekak ne bi mogla no :oops:
Uporabniški avatar
..aNia*.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ..aNia*. » 30. Nov. 2007 20:02

hm..js sm se pa najprej začela smejat, ko sm prebrala naslov teme :P

Meni je nekaj samoumevnega, da se po treningu stuširam (brez vsega, normalno)..pač navajena, ne zdi se mi nč čudnga pa tud kšne zadrege ni..no vsaj med ekipo-tm se pač tud dostkrat zgodi, da pridš izpod tuša z odtisom roke na riti :lol:

pomojm je to vse stvar vzgoje/navade
Don''t care what people say, just follow your own way...
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 30. Nov. 2007 21:04

Pr nas smo se tud zmerej vsi skupej tuširal... zdej sicer žal ne treniram več, ampak nikol nism mela problemov zarad tega...
Always look on the bright side of life!
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 30. Nov. 2007 23:01

SIEENA napisal/-a:Jst se pa ne bi! Pa ne neki zato ker bi me blo sram, telo je neki intimnega, ne glede na to če je to ženski ali moški spol ;D

Se strinjam!!
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 01. Dec. 2007 13:38

js sem nasploh ful sramežljiva in se ne bi mogla pred vsemi naga tuširat. mi tudi mamo v telovadnici skupne tuše, ampak se vse doma stuširamo. in kot je ena že omenla mi tisti tuši niso preveč higienični in je vse lažje opravit doma.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 01. Dec. 2007 17:34

jah tuširanje... da.. samo odvisno pred kom.. mi smo recimo trenirale dolga leta skupaj in pol ko smo se preselili s klubom v novo dvorano smo se zacele skp tusirat.. na zacetku nas je bilo sram.. pol pa nc vec
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Nuna
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nuna » 01. Dec. 2007 19:18

Jaz sem kr nekaj časa odbojko igrala, tak da smo se po vsakem treningu tuširale skupaj in zato nimam problemov s tem. Mogoče je na začetku res malo neprijetno, ampak se navadiš ščasoma. :)
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a britney20 » 03. Dec. 2007 19:43

Na aerobiki se zmerjaj tuširam doma, ker se mi ne da vsega vlačit s sabo! Smo se pa tuširal samo parkat skup k sm še trenirala pa ni mi bilo gadno ker sm punce poznala 8 ali 10 let pa še zdej se štekamo!Drugač bi mi blo pa mal gadno pred drugim k jih ne poznam!
noele
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a noele » 03. Dec. 2007 19:57

Prvič sem se tuširala skupaj s fanti in dekleti po neki avdiciji v tujini....khm ja...blo je res nerodno in čudno pa gotov bi se še kej našlo. :wink:
Se pa potem navadiš, človek se namreč navadi vsega. Kolegica se recimo po treningu niti preobleč ne upa pred ostalimi, meni pa je tudi skupinsko tuširanje postalo nekaj normalnega. :D Gotovo je odvisno kako gledaš na človeško telo,koliko si sramežljiv in kako vzgojen...
Uporabniški avatar
Lourd
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Lourd » 03. Dec. 2007 20:22

Skupi s puncami se komot lahko tuširam... neki čist normalnega. Ampak s tipi se pa ne bi mogla :? Sploh če bi to bli kšni frendi :?
Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2005
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinchka » 03. Dec. 2007 20:38

Nikoli se še nisem, če bi blo treba, bi pa se. Nisem zelo sramežljiva. Me pa vse mine, če vidim posvinjano kopalnico.
Hodim k aerobiki in tam se nobena od punc ne tušira. Za druge ne vem, jaz sem pa itak 100 metrov stran od telovadnice, tako da se lahko takoj po vadbi stuširam. Za na aerobiko pa oblečem cunje, ki jih imam samo za tja, ne oblečem si oblek, ki jih sicer nosim čez dan. Za samo aerobiko pa se itak spet preoblečem. Zdi se mi pa bedno, da se nekatere punce hodijo preoblačit v wc. Očitno jih je sram hlačke pokazat :?
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Uporabniški avatar
dreamhorse
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 10. 2007
Kraj: Bistrica

Neprebrana objavaNapisal/-a dreamhorse » 04. Dec. 2007 8:33

Punce a od vas nobena ne obiskuje savne? Tam vam pa ni nič nerodno, ko morate bit gole skoraj ves čas? Pa tuši so tako, da ste praktično vsem na očeh, kako pa na to gledate?
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 04. Dec. 2007 9:21

Nism šla še v savno...ampak kor vem, maš lahko ovito brisačo okol telesa..no pri tuširanju ni tko :wink: ..drgač če bi pa šla bi pa absolutno šla na termin, ki je rezerviran za ženko savnanje in ne za mešano. V družbi žensk bi si upala bit golo, da bi pa bili zravn še moški-->a-a
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
dreamhorse
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 10. 2007
Kraj: Bistrica

Neprebrana objavaNapisal/-a dreamhorse » 04. Dec. 2007 9:54

Dosti hodim po savnah in še nisem slišala, da bi bil termin za moško in žensko savnanje... V določenih savnah ne smeš imeti brisače in nošenje kopalk je strogo prepovedano.

Tudi meni je bilo prvič malo nerodno, imaš občutek, da te vsi gledajo, ampak te sploh nihče ne vidi. Sama grem tja zato, da uživam in ne, da gledam povešene k****.
Vsaka ovira v življenju je podobna zapreki na konjski tekmi. Najprej spravi čeznjo svoje srce in konj mu bo sledil.
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolika69 » 04. Dec. 2007 10:11

Dreamhorse se strinjam s tabo, da se ne greš savnat zato, da gledaš telesa ostalih ljudi. Nošnja kopalk je prepovedala v vsaki savni, ker se ti lahko kovinski deli kopalk tok segrejejo, da te opečejo. Za brisače pa nism sigurna kje se lahko uporabljajo in kej ne. Drugače pa sem 100% da imajo v enih savnah tudi samo ženski termin(v Tivolju-Zlati klub). Tko da je en termin sam za ženske. Vsaj men se to zdi uredu, če se slučajno ne počutš dobr v družbi drugih mođkih nagcev.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov