glasba za striptiz
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Roberta R. napisal/-a:shtrukeljchek napisal/-a:Kak sexy hause daš gor pa je zadeva rešena. Kdo dans še pleše na musko ala tony braxton ipd.
Velik ljudi, brez skrbi pa še na veliko starejšo musko kot je tony braxton..
Sej verjamem ja, sam men bi bil to totaln turn off... Ti plešeš striptiz vzadi ti pa bejba jamra o ljubezni (po možnosti nesrečni) in ne vem kerem sranju še...
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
Kasiopeia - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 10. 2007
the big red machine napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=sHiMDB19Dyc
že ker sm te pesmi tako navajen s tv-ja...Je t`aime...
Ne bi blo slabo ja če bi mi kdaj kaka zaplesala striptiz (ne nujno da glih na to pesem)
A to je uraden spot?? Je zelo očarljiv, ampak seksi... pa meni ravno ni. Vsaj ne konvencionalno seksi. Sem pričakovala kaj bolj... namigujočega (ne vulgarnega, samo malce več erotike). Najboljša fora je, ko se sliši njeno vzdihovanje, ona2 pa veslata
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
ja sej je smešen ja.
No sej so na youtubu tudi filmčki s to glasbo kjer moreš met 18 let da jih lahko vidiš .Tisti pa zelo namigujejo...
No sej so na youtubu tudi filmčki s to glasbo kjer moreš met 18 let da jih lahko vidiš .Tisti pa zelo namigujejo...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
shtrukeljchek napisal/-a:Roberta R. napisal/-a:shtrukeljchek napisal/-a:Kak sexy hause daš gor pa je zadeva rešena. Kdo dans še pleše na musko ala tony braxton ipd.
Velik ljudi, brez skrbi pa še na veliko starejšo musko kot je tony braxton..
Sej verjamem ja, sam men bi bil to totaln turn off... Ti plešeš striptiz vzadi ti pa bejba jamra o ljubezni (po možnosti nesrečni) in ne vem kerem sranju še...
Če sprašuješ za komad od Toni Braxton, katerega sem dala, nič ne jamra o nesrečni ljubezni
Ill always think of you
Inside of my private thoughts
I can imagine you
Touching my private parts
With just the thought of you
I cant help but touch myself
Thats why I want you so bad
Just one night of
Moonlight, with you there beside me
All night, doin it again and again
You know I want you so bad
Baby, baby, baby, baby
Takole se začne prva kitica...
Sploh pa ne vem, kva ste se tok v to zapičili. Če komu ni všeč, mu pač ni, big deal. Meni je veliko bolj seksi plesati na tak komad, kot na karkoli drugega.
Tut un komad je t´aime mi je hud za striptiz plesat...
Sploh pa važen je tease ne pa strip lol...če bo sploh kdo dojel, kaj sem hotela s tem povedat
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Zvoncica napisal/-a:Hehe
In tease za moje pojme pride veliko bolj do izraza pri takih čutnih počasnih komadih
Če bi bil jaz tisti tvoj mladič s katerim si obsedena ne bi imela časa viseti tu na cosmotu
Juj...da ne pozabim hec je to kar sem rekel...in ne neko namigovanje!!!
Da ne bom kakšne očitke spet poslušal slučajno
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
stevens napisal/-a:damjan murko "feat." nežka voler
Men so tut v splošnem boljši komadi s počasnim beatom..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Eh, zdej nej pa še musko štimam, primerne cote zbiram, uraunavam količino svetlobe, pazm, da nam modrca vrgla na pržgane svečke ... Ja pa kaj še.
Pridem, ga zahaklam, vržem s sebe dol use Hello Kitty (lahko tudi Snoopy & Co.) cunje in akcija!
Pridem, ga zahaklam, vržem s sebe dol use Hello Kitty (lahko tudi Snoopy & Co.) cunje in akcija!
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
em ja sm že 2x probala mu je blo ušeč sam men ne drgač pa rečmo buttons od pcd al pa slow od kyle...in kej podobnga...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]