Geji in lezbike v Sloveniji

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 22. Jul. 2009 13:29

^^ a fritzlovi otroci so dobili kakšno možnost izbire? dajte no dajte, kaj se greste, sramota
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 22. Jul. 2009 13:46

^^ kaj ima pa fritzl veze pri tem? :gruebel: :roll:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 22. Jul. 2009 13:52

Na morju je bil v istem hotelu tudi lezbični par z otrokom. Ne vem sicer, kakšne so razmere v njihovi družini, ker se v intimo turistov v sosednjih sobah ne vtikam, ampak na pogled so delovali zelo podobno vsem ostalim družinicam na dopustu. Mali je sicer tulil vsakič, ko so ga hoteli iz vode ven spravit, drugače pa ni izgledal nič trpeče in prikrajšano.
In zdaj se mi poraja vprašanje, zakaj bi se mi moral ta otrok smilit, zakaj bi morala obsojat to situacijo, kaj je pravzaprav narobe s tem, da imata otroka radi dve ženski, namesto ena ženska in en moški?
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 22. Jul. 2009 14:23

fun napisal/-a:^^ kaj ima pa fritzl veze pri tem? :gruebel: :roll:

ja praviš da bi otroci morali imeti možnost izbire, ali hočejo met istospolne starše al ne. potemtakem bi morali imet vsi otroci možnost izbire. dvomim, da je biti otrok istospolnih staršev težje kot biti fritzlov otrok ali otrok alkoholika, ki maltretira celo družino.

ne vidim enga pametnega razloga, zakaj bi morali imeti le otroci istospolnih staršev možnost izbire, medtem ko se nekateri otroci rojevajo takim groznim ljudem in v takih groznih okoliščinah, da ni za verjet, pa nimajo nobene možnosti izbire. po tvoje pa so homoseksualci, ki si želijo otroke, največje golazni :roll: :stupid:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 22. Jul. 2009 14:34

jullia_ napisal/-a:Na morju je bil v istem hotelu tudi lezbični par z otrokom. Ne vem sicer, kakšne so razmere v njihovi družini, ker se v intimo turistov v sosednjih sobah ne vtikam, ampak na pogled so delovali zelo podobno vsem ostalim družinicam na dopustu. Mali je sicer tulil vsakič, ko so ga hoteli iz vode ven spravit, drugače pa ni izgledal nič trpeče in prikrajšano.
In zdaj se mi poraja vprašanje, zakaj bi se mi moral ta otrok smilit, zakaj bi morala obsojat to situacijo, kaj je pravzaprav narobe s tem, da imata otroka radi dve ženski, namesto ena ženska in en moški?

Kako bi blo tebi, če bi pršla v šolo, pa bi te 20 mulcov vsak dan zajebavalo v stilu "Ej, ti maš pa dva fotra, ki se vsak dan porivata v rit....hahahahahah..."...bi ti blo to ok?? Dvomim. In tudi če boš ti svojim otrokom razložila, da je imet dva fotra/dve mami ok, bodo oni vseeno v šoli(kljub tvoji razlagi) zajebavali otroke istopolnih staršev, ker jih bo družba v šoli potegnila v to.
Pač jebiga, določenih naravnih zakonitosti se ne da premagat..nažalost, ali pa nasrečo...

Pa ne mešat Fritzla in podobnih iztirjencev tukaj vmes, ker tisto je totalno druga zgodba.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 22. Jul. 2009 14:35

punkie_ napisal/-a:
fun napisal/-a:^^ kaj ima pa fritzl veze pri tem? :gruebel: :roll:

ja praviš da bi otroci morali imeti možnost izbire, ali hočejo met istospolne starše al ne. potemtakem bi morali imet vsi otroci možnost izbire. dvomim, da je biti otrok istospolnih staršev težje kot biti fritzlov otrok ali otrok alkoholika, ki maltretira celo družino.

ne vidim enga pametnega razloga, zakaj bi morali imeti le otroci istospolnih staršev možnost izbire, medtem ko se nekateri otroci rojevajo takim groznim ljudem in v takih groznih okoliščinah, da ni za verjet, pa nimajo nobene možnosti izbire. po tvoje pa so homoseksualci, ki si želijo otroke, največje golazni :roll: :stupid:

ma ti si čudna; kje sem pa napisala da so največja golazen?? poišči to, potem pa zavijaj z očmi, da ne bom začela jaz rolat ob tvojih prividih "kdo je kaj napisal"...

In ne vem zakaj mečeš v isti koš pedofila in homoseksualca... To niti slučajno ni podobno? (ali mogoče zate je? kdo ima potem slabo mnenje?)
Meni je vseeno, kot sem že rekla; naj se poročajo, naj se imajo lepo. Kolega od moje frizerke je gej, pa se super razumem z njim; rada hodim z njim na pijačo in sploh me ne moti da je gej, in nimam nič proti njemu.

Glede otrok pa je drugače; vsaj po mojem mnenju; in če bi sama izbirala starše zase, bi si izbrala enega moškega in eno žensko, ker vem kako pomembno in različno vlogo imata oče in mati pri vzgoji. Misli si kar si hočeš , ampak nehaj si izmišljevat stvari, ker ne maram nakladanja in neutemeljenih izjav. Jasno?!?
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 22. Jul. 2009 14:38

punkie_ napisal/-a:[ne vidim enga pametnega razloga, zakaj bi morali imeti le otroci istospolnih staršev možnost izbire, medtem ko se nekateri otroci rojevajo takim groznim ljudem in v takih groznih okoliščinah, da ni za verjet, pa nimajo nobene možnosti izbire. po tvoje pa so homoseksualci, ki si želijo otroke, največje golazni :roll: :stupid:

a tebi je to vse isto? homoseksualec; alkoholik; pedofil; nekdo ki trpinči svojo družino?? Je pa dejstvo; kot si sama opazila; njim se ROJEVAJO takšni otroci, homoseksualcem pa ne, vsaj po naravni poti ne.
Zadnjič spremenil fun, dne 22. Jul. 2009 14:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 22. Jul. 2009 14:38

vseeno ne vidim logike v tem, da mora otrok homoseksualcev imeti možnost izbire, vsi ostali otroci pa ne? jaz to razumem kot da so samo homoseksualci lahko slabi starši, ostali pa ne. nič is ne izmišljujem, tako ti pišeš :)
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 22. Jul. 2009 14:40

otroke lahko posvoji tudi heteroseksualen par. ali otroka pri tem kaj vprašajo?
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 22. Jul. 2009 14:41

pa še glavni pogoj je, da imaš dosti keša, to, ali pa si ti primerna oseba za vzgojo otroka, pa nobenga ne zanima.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 22. Jul. 2009 14:42

nikjer ne piše kdo je dober starš in kdo slab. mogoče res ne znaš brat, ali pa ti predsodki udarjajo na plan, zato narobe razumeš kar kdo napiše.

Ampak to ni več moj problem.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 22. Jul. 2009 14:45

ti maš predsodke, če praviš, da ne odobravaš, da imajo homoseksualci otroke.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 22. Jul. 2009 14:46

punkie_ napisal/-a:jaz to razumem kot da so samo homoseksualci lahko slabi starši, ostali pa ne.

Ne, tudi heteroseksualni starši so lahko slabi. Vendar je verjetnost, da bo posvojen otrok dveh tipov slabše vzgojen, veliko večja kot če ima otrok lastno mater. Za vzgojo sta v enaki meri potrebna oba, tako oče, kot mati. Pri istospolni zvezi tega pač ni.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 22. Jul. 2009 14:48

Ti se pa delaš strpno in brez predsodkov, v resnici pa takoj vržeš homoseksualca in fritzla v isti koš.

+ jaz enbi dala otroka v posvojitev nobenim alkoholikom, in tudi ne mamilašem, pedofilom itd itd... Preden tvoj veleum naredi kakšno novo izvedbo tega kar sem napisala.
Zadnjič spremenil fun, dne 22. Jul. 2009 14:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 22. Jul. 2009 14:48

otrok lahko lik moškega ali ženske najde tudi v drugih ljudeh, ki niso nujno njegovi starši. se pa strinjam, da je pomemben.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]