Geji in lezbike v Sloveniji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
meni se ne da. sem povedal moje mnenje, nočem nobenemu nič hudega, kdor me pa vidi kot "haterja" je pa njegov problem če ne zna sprejemat tujih mnenj..
mogoče en predlog: namesto "parada ponosa" bi lahko dali ime "shod za pravice LGBT", pa bi bilo sporočilo precej bolj jasno. smisla pa itak ne bo, kot pri nobenemu drugemu shodu ne.
mogoče en predlog: namesto "parada ponosa" bi lahko dali ime "shod za pravice LGBT", pa bi bilo sporočilo precej bolj jasno. smisla pa itak ne bo, kot pri nobenemu drugemu shodu ne.
hej norci
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Men se zdi, da si vsi, ki se tako obešate na to Parado, sploh ne predstavljate prav, kaj to sploh je. Oziroma vidite une stereotipne podobe tipov v boah in fluorescentnih kratkih hlačah, ki se plešejo pod nekimi mavričnimi zastavami in se vse povprek mečkajo med sabo.
Parada ponosa kot shod je le en majhen delček večdnevnega dogajanja, ki sestoji iz okroglih miz, kulturnih dogodkov etc. Toliko o napačno zastavljenih "paradah"
Green Cookie, huje boš kaznovana, če boš pretepla geja, ker je gej. Če geja udariš, ker se vrine pred tabo v vrsto (sicer tudi napačen razlog, da nekoga pretepeš, jasno...), noben ne bo privlekel na plan homofobije. Zakaj je temu tako, pa upam, da razumeš.
Parada ponosa kot shod je le en majhen delček večdnevnega dogajanja, ki sestoji iz okroglih miz, kulturnih dogodkov etc. Toliko o napačno zastavljenih "paradah"
Green Cookie, huje boš kaznovana, če boš pretepla geja, ker je gej. Če geja udariš, ker se vrine pred tabo v vrsto (sicer tudi napačen razlog, da nekoga pretepeš, jasno...), noben ne bo privlekel na plan homofobije. Zakaj je temu tako, pa upam, da razumeš.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]