Geji in lezbike v Sloveniji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- /\/\4t3j
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 12. 2007
floribunda napisal/-a:/\/\4t3j napisal/-a:3. Narava je ustvarila moškega in žensko. Mislim, da veš, kako se človek razmožuje(hint: za to sta potrebna moški IN ženska). Zakaj je tako, jaz nevem, vendar tako je in nasprotovat naravi se nam ne izplača. Potem se postavi vprašanje: zakaj pa ljudje, ki ne morejo imeti otrok lahko posvajajo?
Vsaj v teoriji je možno, da lahko imajo otroka, zatorej to ni kršenje naravnih zakonovl.
kdo je pa geje ustvaru? Mehano?
torej je homoseksualnost po tvojem nekaj nenaravnega? genska mutacija? napaka? bolezen?
Tega nisem trdil. A ti znaš brat in razumevat prebrano? Jaz govorim o posvojitvah.
Narava ni dala dvema osebama istega spola možnosti, da bi se reproducirala.
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
*purple*, če bi prebrala (ali samo preletela) članek, ki sem ga prilepila, bi izvedela, da tu ne gre po sistemu kdor prej pride, prej melje, ampak obravnavajo vsakega otroka posebej in vsakemu otroku posebej poiščejo najustreznejše starše med vsemi prosilci. Torej lahko nekdo otroka dobi zelo hitro, nekdo pa čaka več let, pa ga ne dobi.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
narava nam ni dala marsičesa, kar je nato 'sodobna' družba ustvarila.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
In marsikaj od tega je slabo, kar smo sami ustvarili. Vsaj tisti del, ki se etičnega tiče.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- insomnium.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2009
- Kraj: Finland.
Čist podpiram geje in lezbijke. Ne razumem ljudi, ki so nestrpni do njih. To so za mene čisto normalni ljudje, in so z moje strani tud tko obravnavani.
Ne poznam nobenega geja ali pa lezbijke ( ki so se razkrili, možno, da poznam koga, ki je, ampak si ne upa priznati). Poznam pa par bisexualnih, s katerimi se razumem super.(:
Ne poznam nobenega geja ali pa lezbijke ( ki so se razkrili, možno, da poznam koga, ki je, ampak si ne upa priznati). Poznam pa par bisexualnih, s katerimi se razumem super.(:
The sun shall be turned into darkness, and the moon into blood..
- Pussy_ka_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2008
speaker1 napisal/-a:Živjo
V naši prelepi Sloveniji je še vedno preveč diskriminacije do gejev, lezbijk, trans, bisex itd.
Naj povem, da sem tudi sam gej pa ne morem vrjet, kakšni so ljudje do gejev najraje bi jih pobil.
Kakšno mnenej imate vi o gejih in lezbijkah?
Poznate kakšno osebo in kako se razumete?
se strinjam z vsem.. na žalost ne poznam nobenega geja ali lezbijke, heh lahko pa za sebe rečem da sem bi čeprav še nisem mela neke sexualne izkušnje z žensko.. rada pogledam žensko pač če vrei zglea pa sem tudi že kdaj s kiro zabluzla, ampak nič kaj konkretnega.. heh nejabolj smešno mi je to da lezbijke so ql pa sexi, geje pa bi kao blo treba pobit moje mnenje je pač živi in pusti živeti.. je pa tudi res da ljudi ocenjujem glede na karakter oz. kak se z njimi zaštekam ne glede na veroizpoved, spolno usmerjenost,.. v sloveniji je še vedno preveč zaprtosti in konzervativnosti
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
*sanja* napisal/-a:*purple*, če bi prebrala (ali samo preletela) članek, ki sem ga prilepila, bi izvedela, da tu ne gre po sistemu kdor prej pride, prej melje, ampak obravnavajo vsakega otroka posebej in vsakemu otroku posebej poiščejo najustreznejše starše med vsemi prosilci. Torej lahko nekdo otroka dobi zelo hitro, nekdo pa čaka več let, pa ga ne dobi.
ne članka nism brala, to je res.Tud nism res seznanjena kako potekajo te posvojitve pri nas.Ampak vseeno, men se zdi absurd, da se zbira na tak način.zame bi veljalo točno to in edino pravilo; kdor prej pride prej melje!
In tko kot pussy_ka, se tud jst to sprašujem...zakaj lezbike ja in zakaj so lezbike sexi, gejo so pa za u kanto?
- speaker1
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2009
Pussy_ka_ napisal/-a:speaker1 napisal/-a:Živjo
V naši prelepi Sloveniji je še vedno preveč diskriminacije do gejev, lezbijk, trans, bisex itd.
Naj povem, da sem tudi sam gej pa ne morem vrjet, kakšni so ljudje do gejev najraje bi jih pobil.
Kakšno mnenej imate vi o gejih in lezbijkah?
Poznate kakšno osebo in kako se razumete?
se strinjam z vsem.. na žalost ne poznam nobenega geja ali lezbijke, heh lahko pa za sebe rečem da sem bi čeprav še nisem mela neke sexualne izkušnje z žensko.. rada pogledam žensko pač če vrei zglea pa sem tudi že kdaj s kiro zabluzla, ampak nič kaj konkretnega.. heh nejabolj smešno mi je to da lezbijke so ql pa sexi, geje pa bi kao blo treba pobit moje mnenje je pač živi in pusti živeti.. je pa tudi res da ljudi ocenjujem glede na karakter oz. kak se z njimi zaštekam ne glede na veroizpoved, spolno usmerjenost,.. v sloveniji je še vedno preveč zaprtosti in konzervativnosti
Isto jaz rad pogledam za kakšnim lepim fantom, amapk mora bit res lep ne kr eni tipi/urejen, čeden, zgovore, postava mora biti ZELO lepa.
Da bi pa kar šel z enim takole v pojstlo se pa raje v zemlo uderem.
- tachika93
- Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 3. 2009
nikaragua napisal/-a:evo jez tut nimam nc proti gejem in lezbikam sam eni geji se pa res tko obnasajo da ni za nikamor!!!!!
dlih zadnic sedim v lokalu pr Koloseju v kranju in naju z mojim postreze en tip k se je onasu prou uno tipicno gejish scena in tko mu narocim bambus in recem se za slamco katero je model valda pozabu in pol se vrne z sopom slamc in uno se mal mn k prklon in izvoli si izbrati svojo najlupso barvo.
mislm da mi ni treba posebi razlagat da se je moj skor poscau zravn k mu je blo tok smesen.
Js tud ne. Mislim da bi se zascala če bi se meni to zgodilo
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
bLack&white napisal/-a:sicer pa več o tem v tejle temi http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=17373&highlight=homoseksualnost
obstoječo temo bom pustila odklenjeno, medtem ko se tista, na zgornjem linku, zaklepa. Razlog tiči zopet v "nenačrtovanem" izbrisu uporabnika
Drugače pa. Dokler se ljudje do mene in ljudi okoli sebe obnašajo spoštljivo, mi je vseeno kaj delajo za zaprtimi vrati, kakšna je njihova spolna usmerjenost. Vse, kar me lahko zmoti pri homoseksualcih je to, da se nekateri obnašajo kot Drag queeni. Kar se tiče pa izkazovanja ljubezni v javnosti, imam pa enako mnenje kot pri heteroseksualcih.
Moja družba je sestavljena tako iz homoseksualcev, transvestitov, heteroseksualcev in na vse gledam s popolnoma enakimi očmi - men je važn odnos, ne pa to a ima rad punce ali fante.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
potem bi morali prepovedati posvojitev tudi neplodnim parom, ker jih je pač narava naredila neplodne in tega ne smemo spreminjati..
-
Marlboro_gold - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 2. 2009
speaker1 napisal/-a:Ma čudno, da mene osebno to moti vidt dva moška skupaj ali dve lezbijki skupaj pa sem sam gej.
Očitno si zafustriran. A se skrivaš pred drugimi?
- speaker1
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2009
Marlboro_gold napisal/-a:speaker1 napisal/-a:Ma čudno, da mene osebno to moti vidt dva moška skupaj ali dve lezbijki skupaj pa sem sam gej.
Očitno si zafustriran. A se skrivaš pred drugimi?
Itak, če ne bi me pohapsal.
Se sploh zavedete, kaj to pomeni bit gej v Sloveniji pa da poveš staršem, sorodnikom, bivšim sošolcem, prijateljem, sosedom......si ne predstavljam.
Itak še nisem videl v Sloveniji, da bi se poljubljala dva moška v Javnosti pa sem 7 let hodil v Ljubljano, veliko prehodil po ulicah pa nobenkrat videl.
Pa seveda tud veliko hodil po Slovenski mestih pa nič videl.
Ali pa dejansko ne dobim nobenga, ki bi bil meni všeč.
OFF:
Napiše se zafrustriran
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Dej speaker očitno si res zafrustriran. Malo pejt na mavričnega pokukat, da boš vidu, da folk nima samo slabih izkušenj. Ampak sej veš: Kar pričakuješ, to dobiš
*vidiš v ljubljani kako se gayi lupčkajo, držijo za roke, mimogrede božajo. Res ne velikokrat, se pa da videti
*vidiš v ljubljani kako se gayi lupčkajo, držijo za roke, mimogrede božajo. Res ne velikokrat, se pa da videti
Zadnjič spremenil Ajča, dne 18. Jul. 2009 22:07, skupaj popravljeno 1 krat.
A goal without a plan is just a wish.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]