Geji in lezbike v Sloveniji

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 31. Jan. 2011 7:42

Starši čakajo na otroke tudi po par let, mnogi zaradi prestrogih pogojev ostajajo sirote..ti pa meniš, da je veliko otrok posvojenih v težavne družine. Od kje ti to?
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 31. Jan. 2011 19:06

Celestica, točno takšne pavšalne izjave so me zmotile že v tvojem prvem postu. "Resnično veliko otrok je posvojenih v težavne družine."
Tudi če pustimo ob strani dejstvo, da obstaja cel kup preverjanj potencialnih posvojiteljev, me čisto praktično zanima, od kje ti ta podatek. A lahko navedeš kakšen vir?
In potem še iz tega izpeljuješ, da bi bilo otroku bolje pri dveh ljubečih očetih. A pri homoseksualnih parih pa ni možnosti, da bi bila posvojitelja neprimerna?

Če se ti zdi postopek posvojitve tako slabo reguliran, da se po tvojem mnenju otroke dodeljuje neprimernim ljudem, a ne bi bilo potem bolj nujno najprej uredit te problematike, kot pa homoseksualnih posvojitev? Konec koncev, po tvojem mnenju posvojeni otroci v številnih primerih trpijo.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 31. Jan. 2011 19:15

Look at that silly jullia_ using rational arguments against women. :lol:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
RmX
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a RmX » 11. Feb. 2011 11:47

Meni oni prav nič ne motijo dokler niso zraven mene.. Naj živijo, nimam nič proti ampak samo ne zraven mene..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 11. Feb. 2011 11:49

Kako široko pa je to območje okrog tebe, v katerem so nezaželeni?
RmX
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a RmX » 11. Feb. 2011 11:50

jullia_ napisal/-a:Kako široko pa je to območje okrog tebe, v katerem so nezaželeni?

1 km imajo prepoved približevanja.. :razz: Hec.. Pač nočem jih zraven sebe, enostavno.. Se jaz raje umaknem..
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 11. Feb. 2011 11:51

^^brez skrbi, si tudi oni ne željio tvoje družbe (pa zihr še kdo)..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 11. Feb. 2011 11:54

^^ :respekt: na tole :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
RmX
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a RmX » 11. Feb. 2011 11:54

Meni je prav.. :lol: :lol: Se ne obremenjujem s tem kdo si želi moje družbe in kdo ne.. Si pa tudi tebe marsikdo ne želi v družbi, še posebej, če ga napadaš zaradi tega, ker določen osebek noče v družbi.. :lol:
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 11. Feb. 2011 11:55

Predsodek do ljudi s predsodki ni predsodek! :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 11. Feb. 2011 11:57

RmX, oh, to čist verjamem, da nisem povsod zaželjena..sam zaenkrat tega še nisem slišala v obraz (od oseb, ki bi mi kaj pomenile), tko da me (trenutno) ne moti.

Ampak..očitno imam predsodke do homofobov :P, res, ne razumem zakaj si jih ne želiš v svoji družbi? A so kužni? Bojo svojo spolno usmerjenost nate prenesli? Se bojiš, da te bi kar vsi povprek hotel podret - verjemi, lih tko imajo standarde. :P

"Nočem vedeti kaj delajo v zasebnosti" pa jz uporabljam za vse - resno, kaj delaš s svojim partnerjem je vajina stvar, ne moja; TMI, kthxbai. :D
RmX
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a RmX » 11. Feb. 2011 12:52

purple_rain napisal/-a:RmX, oh, to čist verjamem, da nisem povsod zaželjena..sam zaenkrat tega še nisem slišala v obraz (od oseb, ki bi mi kaj pomenile), tko da me (trenutno) ne moti.

Ampak..očitno imam predsodke do homofobov :P, res, ne razumem zakaj si jih ne želiš v svoji družbi? A so kužni? Bojo svojo spolno usmerjenost nate prenesli? Se bojiš, da te bi kar vsi povprek hotel podret - verjemi, lih tko imajo standarde. :P

"Nočem vedeti kaj delajo v zasebnosti" pa jz uporabljam za vse - resno, kaj delaš s svojim partnerjem je vajina stvar, ne moja; TMI, kthxbai. :D

In zakaj bi jih moral gledati v družbi, če mi njihova družva ne odgovarja??? Če tebi odgovarjajo use vrste družb, meni pač ne.. Pa lahko bi se naučila kot prvo, če se že delaš neki odprto za vse sprejela tudi drugačno mnenje.. Ravno tako, kot da bi zdaj jaz tebe napadal zakaj se ne moreš družiti z homofobi.. :roll: :roll: Če se že delaš odprto bodi dejansko odprta do vseh, ne samo odprta do gejev in lezbijk.. :D
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 11. Feb. 2011 13:07

..Evelyn.. napisal/-a:Predsodek do ljudi s predsodki ni predsodek! :D

RmX, tole.
Jaz nimam predsodkov do nacijev, ker sem strpen človek. Kar naj pobijejo en kup ljudi, jaz se bom še naprej veselo strpno brigala zase. (Ja, karikiram, sam to se zgodi, če smo strpni do ljudi s predsodki.)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 11. Feb. 2011 13:08

---
Zadnjič spremenil claire, dne 21. Feb. 2013 13:46, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 11. Feb. 2011 14:07

RmX napisal/-a:In zakaj bi jih moral gledati v družbi, če mi njihova družba ne odgovarja??? Če tebi odgovarjajo use vrste družb, meni pač ne..
Večno vprašanje: zakaj jih ne maraš/ti ne paše njihova družba?
RmX napisal/-a:Pa lahko bi se naučila kot prvo, če se že delaš neki odprto za vse sprejela tudi drugačno mnenje..
Heh..pa ravno drugačno-misleče pogosto najrajš zagovarjam. :)
(ampak v tem primeru se meni drugačno mnenje zdi diskriminatorno. pika.)
RmX napisal/-a:Ravno tako, kot da bi zdaj jaz tebe napadal zakaj se ne moreš družiti z homofobi.. :roll: :roll:
In short: ker so predsodki neumni. In škodljivi.
Mal na daljše: pravzaprav ne vem, če se družim s homofobi - in mi prav paše tako; rada imam ljudi, ki me obkrožajo in če bi za katerega zvedela, da je homofob, bi me to postavilo v sitno situacijo.
RmX napisal/-a:Če se že delaš odprto bodi dejansko odprta do vseh, ne samo odprta do gejev in lezbijk.. :D
..prav, se bom probala trudit bit bolj potrpežljiva s trapastimi ljudmi (again, sitna situacija: ker sama tudi včasih spadam v tole skupino :D, ne zanikam tega; sam v tem primeru pač ne :P).

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov