Geji in lezbike v Sloveniji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miteq - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 11. 2004
kiny napisal/-a:Ko pa bo večina ljude sprejela homoseksualce potem pa ne bom nič imela proti, kajti vrjetno nam bo to potem že vsakdanje.
To se ne bo nikoli zgodilo, dokler ne bo družba prisiljena v napredovanje s takšnimi zadevami kot je posvojitev otrok s strani homoseksualnih parov. S sociologije ti je jasno, da do družbenega napredka prihaja zaradi deviantnežev.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?
Vir: SSKJ
Vir: SSKJ
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Js se pa strinjam z red_rose, ki je napisala da se včasih družba tut ni znala sprijaznit s tem da je bil samo en starš oziroma samohranilec. Čeprou delno se pa strinjam s tabo, ker recimo tut taki otroci so v preteklosti mogli poslušat marsikatero žalitev, da današnji otroci iz samohranilskih družin niso več tako nekaj grozno posebnega.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
in kaj zdej? dokler ne pride nova izdaja SSKJ si bomo zatiskali oči in se delali da je homoseksualnost perverzija?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
:eek: Zdej mi pa povej kolk ostalih besed po SSKj-ju še pravilno uporabljaš - takrat te bom resno jemala z zgornjo izjavo..~NIA~ napisal/-a:homoseksualci pomojm še lep cajt naujo sprejeti. poglejte si v slovar (sskj), ki naj bi imel objektivne definicije gesel (besed).
- Noelia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
~NIA~ napisal/-a:težje pridejo do otroka? po naravni poti sploh ne morjo, niti teoretično (npr. neploden hetero par bi teoretično lahko imel otroka, homo ga ne more..)
Ne, v teoriji ga ne more naredit ne eden ne drugi. Nobeden noče delati otroka na nemožne načine. Večina ljudi si samo želi otroka, s kom in če sploh s kom ga bodo vzgajali je pa stvar odločitve. Jaz bom imela otroka, nastal bo z združitvijo moških in ženskih spolnih celic, vzgajala ga bom pa z osebo, ki jo bom ljubila. Konc koncev bi pa homoseksualen par v teoriji lahko imel otroka. Ne vidim potrebe po tem, da se to dejstvo ignorira, novica je stara že kakšni dve leti in čeprav bo trajalo kar nekaj desetletij, da bo zadeva izpopolnjena ni to več nobena znanstvena fantastika.
missy* napisal/-a:Z dvema polovicama dobis celoto. Moska polovica + zenska polovica = popolnost. Ostalo ne gre skupaj..
Človek ni nobena polovica ampak celota in ne potrebuje partnerja, da ga izpopolni. Partnerja pa si izberemo takšnega ki nam najbolj ustreza. Ljudje si napačno razlagamo dejstvo, da sta za razmnoževanje na Zemlji potrebna moški in ženska. Na en način je morala to potekat, kar pa ne pomeni, da morata tudi živeti skupaj in skupaj vzgajati otroke (primer- živali). Dejstvo je, da smo si razen redkih primerov moški in ženske preveč različni, silimo se, da smo skupaj, a marsikdo ni srečen ker se moramo prilagajat eden drugemu. Prilagajanje pa je med najslabšimi stvarmi kar se ti lahko zgodijo v življenju.
Če homoseksualci obstajajo pomeni, da jim je bilo namenjeno obstajat in da so normalni in naravni tako kot mi.
missy* napisal/-a:Nevem, kaj sem narobe rekla pri prejsnem postu, vendar se mi ne zdi zgreseno. Za skupaj sta moski in zenska, Samo moski lahko oplodi zensko, zenska je ne bo. In se enkrat, ne, nic nimam proti homosexualcem, naj bodo, ne motijo me, ce jim pase bit z istim spolom, naj bodo. Zivljenje je njihovo in se ne vtikam v druge. In nevem, kaj je tukaj tako narobe napisanega? Sem se vedno za heterosexualnost, ampak naj bodo tudi drugi.
To, da lahko žensko oplodi le moški vsi vemo, ne razumem pa zakaj se to stalno ponavlja in kakšno zvezo ima to s homoseksualnostjo ali s čemerkoli drugim.
PS Jaz pa sem še vedno za belce, ampak naj bodo tudi drugi. Naj jim bo no, po dolgem razmisleku sem se odločila, da jim bom celo dovolila obstoj, seveda ne tako dostojanstven kot naš.
- floribunda
- Cosmopsiho
nia, to se ne bo nikoli zgodilo veš. je fiziološko nemogoče.
- floribunda
- Cosmopsiho
ampak js temu ne bi rekla naravna pot.
- Noelia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
Izvorne celice iz ženskega kostnega mozga se da spremenili v spermo in obratno- iz moškega v jajčeca. Baje, da so se v laboratoriju na takšen način že rodile miške. Ampak seveda se bo našel nekdo, ki bo trdil, da tako ne velja, ker ni naravna pot (upam, da nekdo, ki ne uporablja najlona, plastike, gume…). Ker so vse to izgovori za prikrite predsodke in ko se izniči en izgovor se najde drugega. Meni odkritje ne spremeni nič, ker menim, da ni pomembno kako se da delati otroke temveč kako se zanje skrbi.
Nia, bodo zdaj, ko se bo to dalo homoseksualci naenkrat postali dobri starši? Je pomembno kako se da in kako se ne da narediti otroka ali je pomembna otrokova sreča? Če bodo ugotovili, da se da narediti otroka iz pasje dlake boš zagovarjala, da jih imamo s psom privezane v pasji hišici?
Nia, bodo zdaj, ko se bo to dalo homoseksualci naenkrat postali dobri starši? Je pomembno kako se da in kako se ne da narediti otroka ali je pomembna otrokova sreča? Če bodo ugotovili, da se da narediti otroka iz pasje dlake boš zagovarjala, da jih imamo s psom privezane v pasji hišici?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Kloniranje?~NIA~ napisal/-a:^^ ko se bo to dalo (kar si odgovarjala meni) po naravni poti, potem sem čist za.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]