Geji in lezbike v Sloveniji

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 14. Jul. 2009 1:13

bLack&white napisal/-a:
floribunda napisal/-a:
bLack&white napisal/-a:jullia_, jaz bi na to odgovorila tako: otrok potrebuje očeta in mater. mama ima eno vlogo v njegovem življenju, oče pa drugo. zato so otroci samohranilca za nekaj prikrajšani. in tudi naša družba ni še pripravljena na take korenite spremembe (homoseksualci + otroci). okolico bi morali počasi pripravljati tako, da ne bi bil otrok izobčen in da ne bi otroci delalii razlik. ko se bo vse to spremenilo, pa dajam zeleno luč homoseksualcem, naj posvajajo otroke. samo da otroci ne trpijo, to je najpomebnejše.

naša družba ni bila pripravljena na pankrte, na črnce, na narkomane, na žide in na muslimane.

nekdo bo pač tisti prvi, ki bo izhajal iz družine z istospolnimi partnerji. in potem bo tu še en in še en in počasi bo tudi družba začela sprejemat to, kot normalen pojav.
v končni fazi bi s takim razmišljanjem kot je tvoje še vedno jedli z leseno žlico in ne bi poznali kolesa (hej, ziher so se zgražali nad nenavadno okroglo stvarjo in bli skrajno skeptični do njene funkcije).
v vrtcu te zajebavajo če maš 3kg preveč, se pišeš na ić, ne nosiš tenisk od lelly kelly in podobne gluposti.
če družina predstavlja dovolj stabilno oporo otroku, bo znal preživet tudi kako zbadljivko. otroci so trpežni.
in standardio konvencionalni družini z očetom, materjo in 2.3 otroka so že zdavnaj preživeti.

changes make the world go round.

nasilje nad geji in lezbikami je za moje pojme čiso nepojemnljivo in totalen kretenizem, ki ne kaže na nič drugega kot na nesigurnost pozameznika. če uporabim najbolj milo besedo.

hej floribunda, res super primerjava: priimek na ić=starša homoseksualca :lol:

se mi zdi da je res enako boleča stvar za otroka, če ga zajbavajo :D

banalnost primera se nanaša na banalnost problematike.

get it?
Cant_sleep_tonight
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Cant_sleep_tonight » 14. Jul. 2009 4:33

meja normalnosti se skos zamika, me pa zanima kaj se pride..malo se, pa bo incest nekaj cisto normalnega. nimam cisto nic proti istospolno usmerjenim, samo normalno pa to ni in nikol ne bo.
Normalno
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 14. Jul. 2009 6:54

2222
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 14. Jul. 2009 6:59

floribunda napisal/-a:v vrtcu te zajebavajo če maš 3kg preveč, se pišeš na ić, ne nosiš tenisk od lelly kelly in podobne gluposti.

če družina predstavlja dovolj stabilno oporo otroku, bo znal preživet tudi kako zbadljivko. otroci so trpežni.

O tematiki istospolno usmerjenih mam nekak neutralno mnenje, kar pa se tiče otrok, posvojiteu in uprašanja "preživetja", se pa strinjam s citiranim.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
speaker1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a speaker1 » 14. Jul. 2009 7:50

Je res zanimivo brat vaše komentarje, kakšno mnenje imate o gejih, kaj si mislite o onem in drugem.
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 14. Jul. 2009 9:30

Itak problem sploh ni v otrocih, ki bi jih otroci zafrkavali, ampak v starših, ki otrokom doma rečejo, ne se družit z onim otrokom ko ima starša homoseksualca ... problem je slovenska splošna zaplankanost, ne pa 'nenaravnost' ali kar koli drugega.

Pa homoseksualci dejansko lahko imajo otroke, če gre za lezbijke, tista ki ima otroka se prijavi kot mama samohranilka in to je to, zaradi tega je pa stvar še bolj banalna. Če peljemo še malo naprej ... potem je odklon od naravnega tudi to, da heteroseksualen človek nima otrok? (glede na to, da je 'naravno', da se razmnožuješ in ohranjaš svojo vrsto) Kaj pa vem, če bi samo na podlagi tega ocenjevali ljudi ...
Every rose has its thorn
speaker1
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a speaker1 » 14. Jul. 2009 9:53

Sem gej pa nasprotujem posvojitev otroka
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 14. Jul. 2009 10:34

Nimam nič proti njim, mam frenda geja in par znancev. Mi je vseen kake spolne usmerjenosti je nekdo. Dokler je happy sm tud jst happy zanj.
In ne podpiram ljudi, ki jih zaničujejo, zmerjajo, jih napadajo, jim grozijo itd.
Geji/lezbijke so kulj :)
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 14. Jul. 2009 11:25

Še moje mnenje, nimam nič proti njim, tudi poroko bi jim dovolila.
Kar se pa tiče posvajanja otrok, sem pa nekako proti.
(s)mej se
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 14. Jul. 2009 15:39

^^jst pa mislm, da je absurd da nekdo tretji, niko in ništa, ki ne s tem otrokom ne s tem parom nikoli v lajfu nobene veze ne bo imel, lahko na raznih bedastih referendumih (ki se bodo vrjetno zgodil v prihodnosti) kroji usodo! :roll:
enako kot referendum, o moj bog pomagaj, za matere samohranilke, ki jim je bila odvzeta pravica do umetne oploditve!!!Res ne razumem te konservativne egoistične dibilne politike, da lahko nekdo tretji brez vsakršnega razloga, odloča kaj bo nekdo naredu s svojim telesom in kaj ne!
še večji absurd je ta, da otroke vlačjo po sirotišncah, po raznih rejnikih in jih ne dajo v posvojitev homoseksualnemu paru!A je bolje, da otrok živ gnije, nima ene svoje obleke, enga normalnega okusnega obroka, konkretne postelje in ljubezni,kot pa da se jih da takemu paru?Tistga ki misli, da je to bolje, ma da ne rečem kaj bi....!!!!Groza! :evil: :roll:

in neglede na to al se dva pikata v ritko al si dve ližeta fuflo, nikdar in nikakor ne pomeni, da bosta slaba starša in da za otroka ne bosta znala poskrbet!Vkolikor jst poznam geje so normalni, čustveni, odprti ljudje in dam obe roki v ogenj, da bi bli vsi ki jih poznam fenomenalni starši!

in otroc ne bodo trpel nič več nič manj, če bodo imeli homoseksualne starše!kukrkol orbneš si v mlajših letih vedno najdejo par tarč in jih podjebavajo!In ne zakaj bi nekega otroka brez doma in brez kruha obsodili na propad sam zarad tega ker se bojite, da jih bodo zaničevali v šoli/vrtcu?Bojte se tistih nagravžnih frocou od nagraužnih tastarih, ki ne znajo svoje otroke naučit normalnih stvari, da se pač folka ne podjebava!
skratka, niko i ništa nismo mi, da bomo nekomu z druge strani ceste govoril kaj bo in kaj ne bo in operiral z njegovim lajfom!Niko i ništa!
/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a /\/\4t3j » 14. Jul. 2009 17:30

*purple* napisal/-a:^^jst pa mislm, da je absurd da nekdo tretji, niko in ništa, ki ne s tem otrokom ne s tem parom nikoli v lajfu nobene veze ne bo imel, lahko na raznih bedastih referendumih (ki se bodo vrjetno zgodil v prihodnosti) kroji usodo! :roll:
enako kot referendum, o moj bog pomagaj, za matere samohranilke, ki jim je bila odvzeta pravica do umetne oploditve!!!Res ne razumem te konservativne egoistične dibilne politike, da lahko nekdo tretji brez vsakršnega razloga, odloča kaj bo nekdo naredu s svojim telesom in kaj ne!
še večji absurd je ta, da otroke vlačjo po sirotišncah, po raznih rejnikih in jih ne dajo v posvojitev homoseksualnemu paru!A je bolje, da otrok živ gnije, nima ene svoje obleke, enga normalnega okusnega obroka, konkretne postelje in ljubezni,kot pa da se jih da takemu paru?Tistga ki misli, da je to bolje, ma da ne rečem kaj bi....!!!!Groza! :evil: :roll:

in neglede na to al se dva pikata v ritko al si dve ližeta fuflo, nikdar in nikakor ne pomeni, da bosta slaba starša in da za otroka ne bosta znala poskrbet!Vkolikor jst poznam geje so normalni, čustveni, odprti ljudje in dam obe roki v ogenj, da bi bli vsi ki jih poznam fenomenalni starši!

in otroc ne bodo trpel nič več nič manj, če bodo imeli homoseksualne starše!kukrkol orbneš si v mlajših letih vedno najdejo par tarč in jih podjebavajo!In ne zakaj bi nekega otroka brez doma in brez kruha obsodili na propad sam zarad tega ker se bojite, da jih bodo zaničevali v šoli/vrtcu?Bojte se tistih nagravžnih frocou od nagraužnih tastarih, ki ne znajo svoje otroke naučit normalnih stvari, da se pač folka ne podjebava!
skratka, niko i ništa nismo mi, da bomo nekomu z druge strani ceste govoril kaj bo in kaj ne bo in operiral z njegovim lajfom!Niko i ništa!

Jaz sem proti posvojitvam in bi na referendomu tudi tako obkrožil(za poroko in ostal bull shit mi je pa čisto vseeno, saj ni moja stvar). No, moje mnenje bom poskušal obrazložiti.

1. Nikjer ni nobenega dokaza o tem, da bi bili homoseksualci boljši starši od heteroseksualcov. To je tvoje subjektivno mnenje in nič več.

2. Stanje se v raznih zavodih danes ne bi nič spremenilo, če bi homoseksualci imeli dovoljenje za posvojitev. Za to stanje je kriva država, ki ljudem z zakomplicirano zakonodajo onemogoča posvojitve. Heteroseksualnih parov, ki želijo posvojiti otroka je v Sloveniji ogromno. Torej, če damo otroka v posvojitev, bomo dali prednost heteroseksualnim parom(zakaj? glej paragraf 3).

3. Narava je ustvarila moškega in žensko. Mislim, da veš, kako se človek razmožuje(hint: za to sta potrebna moški IN ženska). Zakaj je tako, jaz nevem, vendar tako je in nasprotovat naravi se nam ne izplača. Potem se postavi vprašanje: zakaj pa ljudje, ki ne morejo imeti otrok lahko posvajajo?
Vsaj v teoriji je možno, da lahko imajo otroka, zatorej to ni kršenje naravnih zakonovl.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 14. Jul. 2009 18:01

1.ni dokaza tud da bi bili slabši!čemu je to potem proti argument?
2.zakaj pa gledaš na to, da bi imeli oni prednost?Šli bi po vrsti tako kot do zdaj, kdor prej pride prej melje.če sta homoseksualca prej vložila prijavo za posvojitev,imata logično prednost pred tistimi, ki so ju vložili za njima.in vsi skupaj so ljudje, vsi si zaslužijo srečo in priložnost in tega tud ne vidm kot protiargument.
3.narava je ustvarila moškega in žensko.In? narava je ustvarila drevesa, travo, splošno naravo, človek jo pa uničuje.kršenje naravnih zakonou, podiranje naravnih ciklusou, izumiranje živali, zaradi človeka....Zakaj potem točno nebi smel imeti homoseksualni par otroka?jst ne vidim v teh tvojih protiargumentih, nobenega utemeljenega.
/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a /\/\4t3j » 14. Jul. 2009 18:06

*purple* napisal/-a:1.ni dokaza tud da bi bili slabši!čemu je to potem proti argument?
2.zakaj pa gledaš na to, da bi imeli oni prednost?Šli bi po vrsti tako kot do zdaj, kdor prej pride prej melje.če sta homoseksualca prej vložila prijavo za posvojitev,imata logično prednost pred tistimi, ki so ju vložili za njima.in vsi skupaj so ljudje, vsi si zaslužijo srečo in priložnost in tega tud ne vidm kot protiargument.
3.narava je ustvarila moškega in žensko.In? narava je ustvarila drevesa, travo, splošno naravo, človek jo pa uničuje.kršenje naravnih zakonou, podiranje naravnih ciklusou, izumiranje živali, zaradi človeka....Zakaj potem točno nebi smel imeti homoseksualni par otroka?jst ne vidim v teh tvojih protiargumentih, nobenega utemeljenega.

No in to kršenje naravnih zakonov se nam ne izplača. Saj si sama naštela posledice. Za mene to ni naravno in konec. Jaz ne vidim problema, če imajo dovoljenje za poroko in vse ostale pravice, saj plačujejo davke kot vsi ostali. Posvojitve so pa že druga zadeva in sem strogo proti temu.

*purple* to je moje mnenje in ti ga zagotovo ne boš spremenila, zato te prosim, da niti ne poskušaj. :wink:
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 14. Jul. 2009 18:10

kukr obrneš se nam ne izplača.Sicer pa izplača ali ne, še vedno ej tu neka korist.in enako je pri "problemu" homoseksualnih družin.
men se pač ne zdi,da bi imel kdo pravico govort kaj bo nekdo naredu,sploh vkolikor ni to nobena slaba stvar.

sej pač vem, d aga ne bom spremenila, žal mi je da more bit tako in da je treba sosedu narekvat kako bo živel. :roll:

Bolj se brigaš zase in manj za druge, boljš se maš :wink:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 14. Jul. 2009 18:19

/\/\4t3j napisal/-a:3. Narava je ustvarila moškega in žensko. Mislim, da veš, kako se človek razmožuje(hint: za to sta potrebna moški IN ženska). Zakaj je tako, jaz nevem, vendar tako je in nasprotovat naravi se nam ne izplača. Potem se postavi vprašanje: zakaj pa ljudje, ki ne morejo imeti otrok lahko posvajajo?
Vsaj v teoriji je možno, da lahko imajo otroka, zatorej to ni kršenje naravnih zakonovl.

kdo je pa geje ustvaru? Mehano?
torej je homoseksualnost po tvojem nekaj nenaravnega? genska mutacija? napaka? bolezen?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]