Geji in lezbike v Sloveniji

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 24. Jul. 2009 14:02

McLarnovc napisal/-a:
my_self napisal/-a:
McLarnovc napisal/-a:Boš rekla da sta dva pedra sposobna dajat otroku več ljubezni kot njegova lastna mati?? :eek:

zakaj pa ne?

Zakaj potem nisi rekla tvoji meteri, da naj te da v skrbništvo dvem pedrom, če bi ti ona dva lahko dajala več ljubezni?

lej, ta tvoj post je dokaz, da si TI ostal brez pametnih argumentov. samo še bedarije trosiš.
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 24. Jul. 2009 14:03

Kaj ima ljubezen lastne matere sploh veze tukaj? Govorimi o POSOVOJITVAH. O tem, da ima homoseksualni par lahko enako rad POSVOJENEGA otroka kot heteroseksualni par. In tvoj edini argument je ta, da bo otrok trpel, ker se bosta starša pedra šopala v rit. A če pa mož ženo šopa v rit, je pa ok? Ampak od človeka, tako polnega predsodkov kot si ti, itak ni za pričakovati kakšnih resnih argumentov.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 24. Jul. 2009 14:04

Ja ja, kar blebetaj. Nimaš več pametnega argumenta, da bi me zabila nazaj, zdaj pa nekaj blebečeš tu brezveze. Žalit je najlažje, nenormalno veliko težje je pa priznat, da ima nasprotnik na koncu prav. Sej vem...sej bo(š) bolš...če ne z leti, pa s tableti. :wink: :D
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 24. Jul. 2009 14:09

Mislim, da si ti tisti, ki je ostal brez argumentov, saj veliko konkretnih vprašanj, zastavljenih v tej temi, spregledaš in jih puščaš odprte. Iz tega lahko potem sklepamo, da na njih ne znaš odgovoriti in da ne stojiš trdno za svojimi besedami. :wink:

In sploh ni poanta, kdo so boljši starši. Bistvo je v tem, da želimo dati vsem enake možnosti. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 24. Jul. 2009 14:09

ok sori, res te nebi smeli žalit. sem pa ti pokazala post, v katerem si dokazal, da si brez argumentov. post, v katerem praviš my_self, zakaj ni šla prosit mame, da jo posvojita homoseksualca. to, da so lahko homoseksualci dobri starši še ni razlog, da bomo zdaj po svetu prosili, naj nas posvojijo. res ne štekam, kaj si hotel s tem dokazat :?:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 24. Jul. 2009 14:19

Sej sem meu že napisano, ampak se mi ne da več pričkati z nekaj nestrpnimi uporabnicami, ki ne znajo drugega kot žalit tistega, ki ima drugačno mnenje. Upam samo, da ne bo kak mladoleten otrok prebral tele teme, ker bo dobil občutek, da je bolj normalno da imata dva pedra otroka, kot pa da otroka vzgajata njegova oče in mati.

Zdaj pa se postavite na glavo.

Pametnejši vedno odneha.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 24. Jul. 2009 14:20

McLarnovc napisal/-a:Ja ja, kar blebetaj. Nimaš več pametnega argumenta, da bi me zabila nazaj, zdaj pa nekaj blebečeš tu brezveze. Žalit je najlažje, nenormalno veliko težje je pa priznat, da ima nasprotnik na koncu prav. Sej vem...sej bo(š) bolš...če ne z leti, pa s tableti. :wink: :D

čaki mal.tebe žalit in tvoje starše je najvelji teror tega sveta, ti pa lahko žaljivo nestrpno, nesramno udrihaš po celi homoseksualni populaciji, jih obtožuješ nevemčesa in jih predstavljaš kot neke izmečke, ki niso vredni ničesar?

In glede na to da zadnjih par strani res trosiš same bedarije, brez enega samega argumenta, obračaš besede, odgovarjaš na nekej kar sploh nihče ni uprašal in v svoji glavi delaš neke dosadne zgodbe....kakorkoli obrneš ne nimaš prav, zato ker se nimaš nobene pravice vtikovat v druge in nobene pravice vsesplošno žalit in obsojat!

sodelovalo je še nekaj uporabnic, ki so proti temu da imajo homoseksualci otroke, pa je vsaka jasno argumentirala stvar in nobena ni šla svojega mnenja izpostavljat na tako nizkoten način!
Najprej se nauči malo manir in bontona, nauči se sprejemat ljudi ins prejemat svet takšen kot je in nauči se nehat obsojat ljudi brez ene same podlage,brez poznanja oseb in situacij pol se pa oglašaj!

peto pravilo Cosmopolitanovega foruma pravi:

Na forumu ni dovoljeno žaljenje oz. blatenje sogovornikov in podpihovanje k spolni, rasni, narodnostni ali verski nestrpnosti. Za debato raje uporabljajte argumente!

In prosim če ga upoštevaš!
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 24. Jul. 2009 14:36

McLarnovc napisal/-a: Upam samo, da ne bo kak mladoleten otrok prebral tele teme, ker bo dobil občutek, da je bolj normalno da imata dva pedra otroka, kot pa da otroka vzgajata njegova oče in mati.

in kaj je danes normalno? normalno je lahko marsikaj za marsikoga. ena od lastnosti normalnosti je pogostost pojavljanja določenega pojava. homoseksualni starši so danes v manjšini, zato ni nobenega strahu, da bi si kdo mislil, da je to ''normalno'' kot praviš. mislim, da je tvoj problem ta, da stvari striktno deliš na normalne in nenormalne in jih na podlagi tega presojaš. za moje pojme je to primitivno in zaplankano. kot je že bilo vcečkrat povedano- mi, družba, ustvarjamo ''normalnosti'' in ''nenormalnosti''. nekaj, kar je bilo včasih nenormalno, je danes normalno. ne vidim razloga, zakaj nebi bilo tako tudi s homoseksualnimi starši.
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2008
Kraj: Daleč...

Neprebrana objavaNapisal/-a my_self » 24. Jul. 2009 15:14

McLarnovc napisal/-a:Še ena, ki ne zna drugega kot žalit, ko nima več pametnega proti argumenta. To je zelo pogost pojav po forumih, ko ti nasprotnik zjebe vse tvoje argumente. Potem pa ko človek nima več kaj narest, da bi potolkel napsrotnika, pa ga začneš žalit in pljuvat, da si s tem vsaj malo pobožaš svoj zjebani ego.

a to opisuješ sebe? ker sorry, preberi si vse tiste stvari k si jih napisu pa boš vidu kdo koga žali in kdo ni strpen, ker debata je lepo stekla dokler nisi začeu ti vulgarno napadat vse k niso istega mišljenja kot ti. Čudno da na Nio se nobedn ni spravu.

Če bi meu pametne argumente bi te upoštevali sam glede na to da vse kar znaš napisat je šopanje v rit (od kdaj pa je to greh?) pa da homsoeksualci niso zmožni dajat ljubezni (baje da so tudi homoseksualci ljudje tko kot hetero tko da ne vem kje vidiš ti razliko in kaj ima pr tem veze šopanj v rit)
Nvem al si ti res tko prizadet al se samo zajebavaš pa ti je dougčas in pišeš da drugi blebetamo pa da nimamo argumentou, ker to si preprosto ti - ti nimaš argumentou, ti kr neki pišeš. ni čudno da te vsi obraunavamo za neprisebnega če pa res kr neki pišeš, kr neke odgovore (k sploh niso odgovori) dajaš na postavljena vprašanja in bistvo vsega ti je da se pedri šopajo v rit (btw si vedu to da je beseda pedr žaljivka?)

mislim, dej prvo odrast in se znebit predsodkov, če ne drugega se pa vsaj nauči sprejemat tudi drugačna mnenja brez žaljenja, pa se naučit kaj to je argument in kako je treba stat za svojimi argumenti, potem pa šele začni sodelovat po (ženskih :D ) forumih.

in se v vsem strinjam s *purple*
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 24. Jul. 2009 15:18

McLarnovc napisal/-a:Sej sem meu že napisano, ampak se mi ne da več pričkati z nekaj nestrpnimi uporabnicami, ki ne znajo drugega kot žalit tistega, ki ima drugačno mnenje. Upam samo, da ne bo kak mladoleten otrok prebral tele teme, ker bo dobil občutek, da je bolj normalno da imata dva pedra otroka, kot pa da otroka vzgajata njegova oče in mati.

Pametnejši vedno odneha.

drugič rajš napiši da odneha tisti k nima jajc za se soočit s tem da nima prou, da zna samo žalit in to BREZ argumentov in da so se vsi spravli na njega.

argumenti, pamet, argumenti, pamet, argumenti, pamet (ubij si to u glavo k vidim da ti manjka).. :twisted:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 24. Jul. 2009 15:32

McLarnovc napisal/-a:Sej sem meu že napisano, ampak se mi ne da več pričkati z nekaj nestrpnimi uporabnicami, ki ne znajo drugega kot žalit tistega, ki ima drugačno mnenje. Upam samo, da ne bo kak mladoleten otrok prebral tele teme, ker bo dobil občutek, da je bolj normalno da imata dva pedra otroka, kot pa da otroka vzgajata njegova oče in mati.

Pametnejši vedno odneha.

:zustimm:
Se strinjam s tabo!
Nekatere stvari pač na žalost niso mogoče, tako ali drugače. Žal. Ne gre. Zakaj je to tako težko razumeti?
Otroka imata lahko moški in ženska, ki mu postaneta oče in mati. Če slučajno pride do neugodne situacije in otroka oddata v posvojitev/se jima odvzame, sledi najbolj naravna poteza, da se tega otročka dodeli drugi ženski in moškemu, ki prevzameta vlogo bioloških staršev. In postaneta njegova posvojitelja - nadomestna starša.
Vse drugo, kar ni oče in mati, so odkloni od standardnega in hkrati odkloni od tistega, kakor nas je naredila narava. Se zgodi kje, da družina razpade, da kateri od staršev zapusti družino, ampak to so možnosti, ki niso najbolj zaželene. Do tega, da bi dva homoseksualca ustvarila družino, pa itak ne more prit. Razen, če se gremo igrice z genetiko.

Koliko je neuresničenih želj in neizsanjanih sanj...vsi imamo kakšne želje, morda tudi takšne, za katere vemo, da so popolnoma nerealne in neuresničljive. Pa živimo naprej. Ne silimo z glavo skozi zid. Vse ima svoje meje, pri posvojitvah je ta že postavljena. In to pravilno.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 24. Jul. 2009 15:46

McLarnovc napisal/-a: je bolj normalno da imata dva pedra otroka, kot pa da otroka vzgajata njegova oče in mati.

Dajte razumet, da mi ne govorimo, kaj je bolje, ampak skušamo vsem dati enake možnosti, da se izkažejo za dobre starše.

positive vibration napisal/-a:Nekatere stvari pač na žalost niso mogoče, tako ali drugače. Žal. Ne gre. Zakaj je to tako težko razumeti?

To lahko reče samo nekdo, ki ni pripravljen na spremembe. Jaz nekako razumem, da se bojite sprememb, dajte potem še vi razumeti, da si mi želimo drugačne družbe. Predvsem boj strpne. :wink: Nekateri delamo na tem, drugi pa so še daleč od tega. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 24. Jul. 2009 15:56

Mislm, da je blo naštetih že cel kup stvari, ki so odkloni od tistega kar je ustvarila narava.
Tudi ljudje smo praktično samo še obrisi tega kar je narava ustvarila.verjamem, da narava ni ustvarila raznih primitvnih osebkou,kot so se ustvarili s sami, pa še vedno jih moramo prenašat pousod.
odklon je tudi to da se nudi umetna oploditev parom, ki ne morejo zanosit.Z razlogom je verjetno narava ustavrila take ljudi in jih poparčkala skupaj.Mi naravi klubujemo in z znanjem tehniko in voljo skušamo rešiti ta problem.
Tudi kloniranja ni ustvarila narava, ustvarili so ga ljudje, pa se nihče ne zgraža.Tudi ogromnih tovarn ki zasmrajajo zrak ni ustvarila narava, pa jih imamo, hočeš nočeš. In marsktera taka stvar je velik hujša kot pa to da imata nenaravna homoseksualca posvojenca.namreč nekatere stvari nam strežejo po žiulenju in po zdravju, pa usak dan hodiš mimo njih, vsak dan vdihavaš strupe, pa tu je samoumnevno, kajne?Tudi sekiraš zaradi tega se ne, ker pač tako je. Homoseksualci niso ljudožerci, ki bi ljudi požrli, ampak so ljudje iz mesa in krvi z željami in potrebami.Čist enako kot jaz in ti in vsi mi skupaj!Če pa ljubijo enak spol, je pa popolnoma njihov problem.Nikjer ni zagotovila, da njihovi posvojenci ali celo biloški otroci od enega izmed partnerjev, nebi imeli vsega kar otrok potrebuje.Tisto z zajebavanjem v šoli, je pa itak popolnoma bedn in neumen argument!In taki dogodki nastajajo samo s strani nevzgojenih frocov z butastimi tastarimi, ki jih niso naučl kaj je prou in kaj ne. In če že naj se obsoja in proglaša za bolane take, ker so vredni obsodbe, kot pa take ki nočejo nobenemu nič!

In če se vrnem h naravi.Narava je ustvarila človeka kot samega, pokritega s krpico okrog genitalij.Torej?Vrnite se v tiste čase in živite po njihovo, ker helou, smo v 21 stoletju in ne v kameni dobi!svet se spreminja in edino pravilno je da se mi spreminjamo skladno z njim in ne ostajamo nekje sto let nazaj, ker nima smisla.Take stvari bodo šle samo v plus.in upam, da bodo čimprej dali možnost tudi istospolnim partnerjem možnosti,kot heteroseksualnim.namreč s kom si kdo deli posteljo nobenega nič ne briga in tudi ljubiti ni kaznivo.

In še tole.Tole s tvojimi željami, je bilo povedano kot da si ti želiš mercedesa, pa jebiga ga ne boš nikoli imela in boš to željo potlačila in šla naprej. No, ampak jst otroka, svojega otroka nebi poimenovala kot samo željo.To je absolutno nekaj več, vsaj za tiste, ki jim otroci in družina veliko pomenijo.Tak, pa dvomim, da bo v življenju las skrivil svojemu otroku!
in ni nč skoz zid, le živeti hočejo, normalno..ker so normalni, ker so ljudje, kot mi vsi in bi morali imeti popolnoma enake pravice brez diskriminacije!Diskriminacija je za 21 stoletje sramotna!sploh na takle način!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 24. Jul. 2009 15:58

positive vibration napisal/-a:Nekatere stvari pač na žalost niso mogoče, tako ali drugače. Žal. Ne gre. Zakaj je to tako težko razumeti?

Ali je mogoče, da ženska neko delo opravlja enako dobro (ali celo bolje) kot moški? Ali je mogoče črnca naučit brat in pisat? Ali je mogoče preteči maraton z umetno nogo?

Človeštvo se skozi celo zgodovino sooča s spremembami (jaz osebno bi temu rekla napredek, ampak tu dopuščam različna mnenja). In vedno se najdejo konzervativci, ki prepričujejo ostale, da to ni mogoče. Žal.
S časovne distance je to precej nehvaležna vloga, ker danes nihče prav posebej ne hvali cerkvenih dostojanstvenikov, ki so Galilea prepričevali, da pač ni mogoče, da bi Sonce mirovalo in Zemlja krožila okrog njega.
Samo v razmislek...
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 24. Jul. 2009 16:53

Mene vedno znova preseneti dejstvo, da je še vedno tolk nestrpnosti med ljudmi. Sej so tut homoseksualci čist normalni ljudje, z normalnim življenjem, sej niso kriminalci, halo? Sama odobravam poroke in tut mislm, da bi lahko geji in lezbijke čist lepo normalno vzgajal otroke, če bi le bla družba mal bl odprta za drugačnosti. Kar se tiče zafrkavanja v šoli - okej, sej sošolcem bi blo čudno, zakaj ma en dve mamici/dva očka, ampač če bi vsi starši svojim otrokom lepo razložil, da je to čist okej, in če bi vzgojitlca/učitlca to normaln sprejela in ne bi kazala nekga odpora do tega, bi tut otroci občutil to kot neki običajnga in ne kot nek eksces.

Drgač pa kar se tiče tega, da otrok od dveh moških ne dobi dovolj ljubezni ... Kaj pa očki samohranilci? Tut tuki je samo očetovska ljubezen. Pa varianta dveh lezbijk z otrokom? A to bi pa šlo skoz? Ker tuki je mamina ljubezen?
Mau mi je čudn, da kukr so vsi gledal serijo Prijatelji, da se ni nikol noben nič oglasu, kok je bolno to, da lahko dve lezbijki, dve homoseksualki vzgajata otroka (unga Rossovga mulca).

Najbl bolana se mi zdi pa una moška drža - dve lezbijki sta kul in hot, dva tipa, k se mata rada, sta pa za zapret pa pretepst. Zakaj? Kje je logika tega? Dve lezbijki, dva geja, ista stvar, drug spol.

All in all, men se zdi grozn, da je družba tko kruta, da morta dva, ki se mata rada, skrivat to ljubezen in se ne morta niti normaln sprehajat z roko v roki po centru mesta, brez da bi se vsi naokoli zgražali. It´s just two people in love. Upam, da se bo to počas spremenil, čeprou glede na odgovore v tej temi, sm kr mau skeptik.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov