Geji in lezbike v Sloveniji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
se strinjam z Annette in za vse tiste, ki mislijo, da bo otrok s staršema gejoma tudi sam postal homo, naj povem, da se spolne usmerjenosti ne da privzgojit.
se pa pri meni osebno zalomi pri vprašanju KAKŠEN homoseksualen par bi bil primernejši za najbolj optimalna starša.. v tem pogledu sem namreč bolj naklonjena paru dveh žensk, saj se mi vloga matere zdi nekoliko (ampak res minimalno) pomembnejša od očeta (če že moremo zbirat). in tudi če bi ena od "mam" prevzela bolj očetovsko vlogo, se mi zdi boljše, kot da bi en od "očetov" prevzel materinsko vlogo.
bi blo zanimivo prebrat kakšno študijo na to temo.
se pa pri meni osebno zalomi pri vprašanju KAKŠEN homoseksualen par bi bil primernejši za najbolj optimalna starša.. v tem pogledu sem namreč bolj naklonjena paru dveh žensk, saj se mi vloga matere zdi nekoliko (ampak res minimalno) pomembnejša od očeta (če že moremo zbirat). in tudi če bi ena od "mam" prevzela bolj očetovsko vlogo, se mi zdi boljše, kot da bi en od "očetov" prevzel materinsko vlogo.
bi blo zanimivo prebrat kakšno študijo na to temo.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Annette napisal/-a:ampak je pa tega pr homoseksualcih bistveno manj.
A zato ker se o tem ne govori misliš, da ne obstaja? Ti pejt nazaj v 1. razred, pa mal bolj odpri oči....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
McLarnovc napisal/-a:Boš rekla da sta dva pedra sposobna dajat otroku več ljubezni kot njegova lastna mati??
A hočeš reči, da moški (oče - tudi pri homoseksualcih) nudi otroku manj ljubezni kot otrokova mama?
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
- my_self
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2008
- Kraj: Daleč...
McLarnovc napisal/-a:Boš rekla da sta dva pedra sposobna dajat otroku več ljubezni kot njegova lastna mati??
zakaj pa ne? razloži, da vidmo če sploh znaš.
še enkrat - ljubezn do otroka nima veze s spolno usmerjenostjo.
-
McLarnovc - Cosmofrik
my_self napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:Boš rekla da sta dva pedra sposobna dajat otroku več ljubezni kot njegova lastna mati??
zakaj pa ne?
Zakaj potem nisi rekla tvoji meteri, da naj te da v skrbništvo dvem pedrom, če bi ti ona dva lahko dajala več ljubezni?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
McLarnovc - Cosmofrik
Oh, kako tipično. Ko nima človek več pametnega proti argumenta, pa začne žalit. Taki ste šele prizadeti. Ampak se mi prav nič ne smilite.
-
McLarnovc - Cosmofrik
Še ena, ki ne zna drugega kot žalit, ko nima več pametnega proti argumenta. To je zelo pogost pojav po forumih, ko ti nasprotnik zjebe vse tvoje argumente. Potem pa ko človek nima več kaj narest, da bi potolkel napsrotnika, pa ga začneš žalit in pljuvat, da si s tem vsaj malo pobožaš svoj zjebani ego.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]