Geji in lezbike v Sloveniji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Samo zto ker se preoblačijo v ženske in se trudijo bit ženske, še ne pomeni da so slabi ljudje in nimajo pojma o vzgoji.
Nikjer nism zaznala da bi kdo meu kej proti takim, samo smešno je da izpostaviš take skrajnosti glede na to da teh je res malo.
Nikjer nism zaznala da bi kdo meu kej proti takim, samo smešno je da izpostaviš take skrajnosti glede na to da teh je res malo.
- .luna.....
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2009
renatka_ napisal/-a:my_self napisal/-a:*purple* napisal/-a:berite berite berite dokler ne skontate zakaj se sploh gr ein kaj sploh je homoseksualnost!
očitno so prebrali ker začuda so vsi k so meli tolko proti poniknili.. le zakaj?
Predvidevam, da zato, ker nekateri povejo svoje mnenje in preklopijo na drugo temo - namesto, da drmajo svoje (eno in isto) v nedogled.
Maš prav ja. Pač povem svoje mnenje in naredim temu konec - vsak ima svoje mnenje in nihče ne bo nikogar prepričal v nasprotno, tak da zdaj vztrajat pri svojem in se kregat je brezveze. Zato je forum - poveš mnenje in konec ne pa kreganje.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Dozdeva se mi, da se tisti, ki ste proti posvojitvam, malce izogibate vprašanja, ki sem ga zastavila. Resnično me zanima, kaj bi vi v tem primeru storili. Moj namen ni kreganje, ampak samo debatiranje.
freaky napisal/-a: Recimo , da en otrok že celo svoje življenje prebiva v sirotišnicah in čaka na rejnike oz. na posvojitelja. Recimo, da tega otroka ne želi posvojiti noben heteroseksualen par, bi ga pa z veseljem posvojil nek homoseksualen par. Bi vi v tem primeru rajši videli, da je ta otrok še naprej brez staršev, ker homoseksualci ne smejo imeti otrok? je potem bolje za otroka, da sploh nima staršev, kot da ima dva, ki se šopata v rit?
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
- .luna.....
- Sramežljivka
freaky napisal/-a:Dozdeva se mi, da se tisti, ki ste proti posvojitvam, malce izogibate vprašanja, ki sem ga zastavila. Resnično me zanima, kaj bi vi v tem primeru storili. Moj namen ni kreganje, ampak samo debatiranje.freaky napisal/-a: Recimo , da en otrok že celo svoje življenje prebiva v sirotišnicah in čaka na rejnike oz. na posvojitelja. Recimo, da tega otroka ne želi posvojiti noben heteroseksualen par, bi ga pa z veseljem posvojil nek homoseksualen par. Bi vi v tem primeru rajši videli, da je ta otrok še naprej brez staršev, ker homoseksualci ne smejo imeti otrok? je potem bolje za otroka, da sploh nima staršev, kot da ima dva, ki se šopata v rit?
Ok! Čeprav sem že v zgornjem postu napisala, da je s tem z moje strani konec.
Sem proti, da takšen par posvoji otroka - ne glede na osebo, ki je gej( če tudi bi bil moj sin) in ne glede na situacije. V vsakem primeru sem PROTI temu.
Če bi dojenčka posvojila hom. par iz sirotišnice, mali pri tem ne bi imel besede. Amapak, če bi želela posvjiti 12,13 letnega otroka, ki pa lahko izrazi svoje mnenje pa vprašanje ali bi želel bi ga posvojila ali bi raje ostal v sirotišnci.
Sebaj pa RES z moje strani je s tem konec. Vsak ima svoje mnenje.
-
freaky - Kofetarica
Kot da je kaj narobe, če človek debatira. Madona, se vedno tako hitro vdate? Se strinjam, vsak ima svoje mnenje, ki pa mora biti dobro argumentirano. Če se argumenti ovržejo, še ne pomeni, da je potrebno vržti puško v koruzo. Ampak seveda, odločitev je vaša.
Mislim, da sem jasno zastavila vprašanje. Otrok/mladostnik čaka (beri si želi) starše (torej si le želi ljubezni in nima predsodkov glede netradicionalne družine). Vi bi mu torej onemogočili življenje s starši, kljub temu da si jih želi?
Mislim, da sem jasno zastavila vprašanje. Otrok/mladostnik čaka (beri si želi) starše (torej si le želi ljubezni in nima predsodkov glede netradicionalne družine). Vi bi mu torej onemogočili življenje s starši, kljub temu da si jih želi?
- .luna.....
- Sramežljivka
^^
Otrok, mladostik si želi starše, čeprav bi to bila homo. par, hoče živeti z njima - valda nimam NIČ proti - dovolj je star, sam se je odločil in bi se mu ta želja morala uresničit - za moje pojme.
Sem PROTI posvojitvi dojenčkov in majhnih otrok, ki sploh ne vejo kaj pomeni biti gej. Ko pa otrok toliko odraste, da ve kaj kaj pomeni - je seznanjen s tem nimam nič proti - sam se je odločil.
To je isto kot če bi imela kaj proti gejem, ki živijo skupaj - njihova volja.
Še enkart - ne strinjam se z posvojitvijo dojenčkov in mahnih otrok.
Otrok, mladostik si želi starše, čeprav bi to bila homo. par, hoče živeti z njima - valda nimam NIČ proti - dovolj je star, sam se je odločil in bi se mu ta želja morala uresničit - za moje pojme.
Sem PROTI posvojitvi dojenčkov in majhnih otrok, ki sploh ne vejo kaj pomeni biti gej. Ko pa otrok toliko odraste, da ve kaj kaj pomeni - je seznanjen s tem nimam nič proti - sam se je odločil.
- .luna.....
- Sramežljivka
freaky napisal/-a:
To si zaj malo drugače povedala kot v prejšnjem postu - vprašanje ni isto, ampak nima veze sem ti odgovorila
- snoopy.girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2009
.luna..... napisal/-a:^^
Se 100% strinjam.ko se je otrok možen sam odločati lahko gre kamor želi, če pa ni zmožen pa sem proti temu.
*How will we ever know if we never try?
-
freaky - Kofetarica
Tudi dojenčki si verjetno želijo ljubeče starše. Ali pač? Prav, potem pa pustimo dojenčke v sirotišnicah, dokler ne bojo sami povedali, ali želijo geje za starše.
Edit: Ne vem, kje ti vidiš razliko.
Edit: Ne vem, kje ti vidiš razliko.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Mal pozen sem uletela v debato..
Ah dejte, no, ljudje, jz res ne razumem, zakaj se en folk obnaša kot da jim homoseksualci hočejo nevem kaj strašnega?
..kva, do takrat pa naj bo otroček še naprej osamljen in zanemarjen?!.luna..... napisal/-a:^^
Ah dejte, no, ljudje, jz res ne razumem, zakaj se en folk obnaša kot da jim homoseksualci hočejo nevem kaj strašnega?
- .luna.....
- Sramežljivka
freaky napisal/-a:Tudi dojenčki si verjetno želijo ljubeče starše. Ali pač? Prav, potem pa pustimo dojenčke v sirotišnicah, dokler ne bojo sami povedali, ali želijo geje za starše.
1. ne vem kakšen bi bil ta otrok, ki ga ne bi hotel posvojiti noben hetero par, ki si želi otroka - samo homo. par bi ga želel posvojiti - tak si zapisala v prvem vprašanju.
2. kak veš da bi bila hom. par full ljubeča z otrokom, da bi ga imela zelooooo rada
3. primer: imaš nečaka, ga da tvoja sestra v posvojitev ( ni važno če maš sestro al ne) želita ga posvojiti homo. par - teta bi se s tem super strinjala,( čeprav itak nebi imela besede) saj si pa vsak dojenček želi ljubezni, nima veze če sta geja.
-
freaky - Kofetarica
Človek poudari besedo, ki je bistvena za razumevanje, pa očitno še vedno ni bilo dovolj jasno. Napisala sem še eno skrajnost (ker greste tudi vi radi v skrajnost, kot na primer: če bi lahko izbirali starše). Beseda recimo situacijo postavi na teoretične temelje.
Jaz nisem rekla, da bi bila bolj ljubeča kot hetero par! Ne izključujem pa možnosti, da bi bila enako ljubeča (če to sploh lahko merimo) kot hetero, tako kot to počnete vi. Jaz dam vsem enake možnosti, da se izkažejo. Samo v tem je razlika.
Tista tvoja 3. točka. Je bilo to vprašanje, če bi me motilo (če ja, je zelo nerodno postavljeno)? Ne, ne bi me motilo. Zakaj že? Če dajem iste možnosti, menda ja ne bom potem negirala sama sebe.
Jaz nisem rekla, da bi bila bolj ljubeča kot hetero par! Ne izključujem pa možnosti, da bi bila enako ljubeča (če to sploh lahko merimo) kot hetero, tako kot to počnete vi. Jaz dam vsem enake možnosti, da se izkažejo. Samo v tem je razlika.
Tista tvoja 3. točka. Je bilo to vprašanje, če bi me motilo (če ja, je zelo nerodno postavljeno)? Ne, ne bi me motilo. Zakaj že? Če dajem iste možnosti, menda ja ne bom potem negirala sama sebe.
- .luna.....
- Sramežljivka
freaky napisal/-a: [Recimo , da en otrok že celo svoje življenje prebiva v sirotišnicah in čaka na rejnike oz. na posvojitelja. Recimo, da tega otroka ne želi posvojiti noben heteroseksualen par, bi ga pa z veseljem posvojil nek homoseksualen par. Bi vi v tem primeru rajši videli, da je ta otrok še naprej brez staršev, ker homoseksualci ne smejo imeti otrok? je potem bolje za otroka, da sploh nima staršev, kot da ima dva, ki se šopata v rit?
freaky napisal/-a:t;]
1. v prvem vprašanju - otrok čaka na rejnike, v drugem si želi.
2. v drugem vprašanju - si želi ljubezen in nima presodkov, v prvem tega ni zapisano
3. v drugem vprašanju - če bi mu onemogočili življenje s starši, kljub temu da si jih želi -tega v prvem ni zapisano.
To so zame bistvene razlike, zato sem ti tudi potem drugače odgovorila
v prvem vprašanju - mislila da gre za dojenčka, majhnega otroka
v drugem vprašanju - očitno za večjega, ki je sposoben odločati
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov