Geji in lezbike v Sloveniji

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2008
Kraj: Daleč...

Neprebrana objavaNapisal/-a my_self » 23. Jul. 2009 8:38

McLarnovc napisal/-a:
my_self napisal/-a:Vse kar si sposobn napisat je to da ni naravno. Zakaj že?

Ne, ni naravno, pa tud če se ti postaviš na glavo al pa špilaš fuzbal po trepalnicah. Naravno je le, da moški in ženska s spolnim odnosom poskrbita za združenje moških in ženskih spolnih celic. Še umetna oploditev ni naravna, kaj šele da se dva pedra šopata v rit, potem pa posvojita otroka.

ja ker samo geji se "šopajo v rit" :lol:
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 23. Jul. 2009 8:39

~NIA~ napisal/-a:ne stereotipi, ampak poglej, bi dala otroka nekomu kot je Salome? ki gleda samo na to kaj bo obleku pa kako se bo našminkal, otroka bi imel kvečjemu za modni dodatek. ko imaš otroka je pomembn on, ne pa kaj boš sam dal nase.. in tud po TVju, kadarkol intervijuvajo geje na paradah.. obnašanje res na vrhuncu..

in po eni strani podpiraš, da bi homoseksualci lahko posvojili otroke, po drugi strani pa zaničuješ vse, ki imajo iz karkršengakoliže razloga otroka, in ga dajo v posvojitev :?

Pa kdo je rekel, da bi sploh dali otroke nekomu kot je Salome? Res gledaš preveč filmov. Ampak če boš mogoče lažje razumela: Si gledala kdaj Will & Grace? Jacku najbrž ne bi dala otroka in najbrž mu ga ne bi dal nihče, Will je pa čisto normalen odrasel in odgovoren moški. In samo zato ker je gej, mu ti ne bi pustila posvojiti otroka. Mislim, kot da se vsem gejem že na 100 metrov vidi, da so geji.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 23. Jul. 2009 8:46

,....
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 19:11, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 23. Jul. 2009 8:47

Nevem zakaj greste eni v eno skrajnost eni pa v drugo, v realnem svetu je ponavadi vedno neka sredina. Meni osebno je vseeno če posvojita dva normalna geja otroka ali dve normalni lezbijki, nič nimam proti nobenemu samo zaradi spolne usmeritve...

Res pa je da naša družba, še posebi Slovenija ni še dovolj zrela za take stvari in je za otroka bolje, da ga ne dajo v posvojitev homosekusalcem, pa ne zaradi njih temveč zaradi vsega kar bo potem ta otrok primoran preživeti. Zaničevan in diskriminiran bo zaradi tega in tega ne privočšim nobenemu otroku, ker sem na svoji koži občutila kako so lahko otroci nesramni...

Nažalost je tudi ta homoseksualnost postala neka moda v svetu mladih zato tudi toliko zafnanosti in zaničevanja le teh... Men kr slabo rata ko mi sestrica razlaga kako majo v njeni šoli punce in fanta in punco, njen bivši ji je po mesecu zveze priznal, da so mu tud všeč fantje, kr vsi so neki biseksualci naenkrat, pa vsi se z vsemi ližejo, ker je to pač IN in moderno.... :roll:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 23. Jul. 2009 8:47

my_self napisal/-a:ja ker samo geji se "šopajo v rit" :lol:

Sej kam drugam se nit ne morejo... :wink:

Drugače pa...šit koliko svetnic tule kar naenkrat.... Me prav zanima kako boste ve odreagirale ko bo vaš 15 let star sin prišel nekega dne domov pa vam rekel "ej mami, jst mam pa fante rad in bi ti rad predstavil svojega novega fanta...". Najbrž boste skakale do stropa od navdušenja.

Aha, ITAK...

:lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tani24 » 23. Jul. 2009 9:03

Evo dobro vprašanje dej mi povej kaj bi ti naredu? Sej ne rečem, verjeten ni od nobenega starša največja želja, da ti otrok pove, da je gej sam kaj boš pa naredu, se nabtrepalnice postavil, zaničeval svojega otroka in ga sovražil kr naslednji dan, samo zaradi tega? A potem tud svojemu otroku ne boš privoščil, da ima otroke zaradi njegove usmerjenosti?

Nevem no sama verjamem da bom svojega otroka ljubila brezpogojno, ker nikoli ne veš kaj bo ratalo iz njega....
.luna.....
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a .luna..... » 23. Jul. 2009 9:07

tanika* napisal/-a:Evo dobro vprašanje dej mi povej kaj bi ti naredu? Sej ne rečem, verjeten ni od nobenega starša največja želja, da ti otrok pove, da je gej sam kaj boš pa naredu, se nabtrepalnice postavil, zaničeval svojega otroka in ga sovražil kr naslednji dan, samo zaradi tega? A potem tud svojemu otroku ne boš privoščil, da ima otroke zaradi njegove usmerjenosti?

Nevem no sama verjamem da bom svojega otroka ljubila brezpogojno, ker nikoli ne veš kaj bo ratalo iz njega....

Točno tako!
Sem proti temu, da homo. par posvoji otroka - če tudi ( bog ne daj) bi moj sin bil gej. Ko sem proti določeni stvari, sem proti ne glede za katero osebo se gre - nimam dvojnih meril

Aja, pa to ne pomeni da ge nebi ljubila brezpogojno - je moj otrok ne glede s kom je v postelji - ampak posvojitev NE!!!
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 23. Jul. 2009 9:10

tanika* napisal/-a:Evo dobro vprašanje dej mi povej kaj bi ti naredu? Sej ne rečem, verjeten ni od nobenega starša največja želja, da ti otrok pove, da je gej sam kaj boš pa naredu, se nabtrepalnice postavil, zaničeval svojega otroka in ga sovražil kr naslednji dan, samo zaradi tega? A potem tud svojemu otroku ne boš privoščil, da ima otroke zaradi njegove usmerjenosti?

Povedal mu bom, da naj ima zaradi mene fanta, ampak otroke naj pustita pri miru.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 23. Jul. 2009 9:10

1. Da homoseksualnost ni naravna in da mora zato biti prepovedana, je popolnoma smešen argument. Pire v vrečki ni naraven. Coca-cola ni naravna. Cepljenje ni naravno. Vožnja avtomobila ni naravna. Vupi, pojdimo nazaj v jame in bodimo naravni!

2. Ne vem od kje vi vlačite kakšne vzporednice, ampak spolna usmerjenost, vsaj kolikor je meni znano, nima popolnoma ničesar opraviti z večjo oz. manjšo sposobnostjo človeka biti mama/oče. Lahko torej nehate z neumnostmi, da dva tipa/dve ženski ne moreta biti dobra starša? Hvala.

3. Da družba ne sprejema homoseksualcev in vsega povezanega z njimi in da je zato pravilno, da jim ne dovolimo bivanja, ker smo zelo uvidevna bitja, in ker skrbimo, da ne bodo diskriminirani (s strani družbe) je nula od nule argument. Družba smo MI! Jaz in ti in ti. Če ti rečeš "pedri so za postrelit", si ti družba, ki diskriminira. Preberite še enkrat Julijo.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 23. Jul. 2009 9:18

Enačenje pireja v vrečki in coca-cole z otrokom kot živim bitjem, je smešno. Lahko nehaš s tem? Hvala.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 23. Jul. 2009 9:18

..)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 19:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 23. Jul. 2009 9:36

Človek vam posploši, da bi dojeli absurdnost, pa nočete razumeti. :P Živimo v svetu, kakršnega smo si sami ustvarili. In ni več naraven. Imamo nekaj naravnega, a dodali smo veliko svojega, umetnega - vse, kar naj bi nam pomagalo lagodneje živeti. Igramo se celo boga (haha) in odločamo, kje nočemo neviht, da nočemo, da bi voznik avtomobila med trčenjem nujno umrl, o tem, kdo ne bo umrl zaradi bolezni ipd.. In JA, omenjala bom neplodne pare, ker direkt pašejo zraven! :) Odločamo namreč tudi o tem, da lahko imajo neplodni pari otroke, in dragi moji, to NI naravno! :P Bog se je odločil, da takšen par ne sme imeti otrok in kdo smo mi, da jima ga bomo dali (sem zlobna :twisted:)!
Get the point?
Tako ste obremenjeni s svojimi kompleksi ... ah škoda.

NIA - btw - mora biti tako: vsak naj je pire krompir iz vrečke, če si ga zna narediti (ne iz vrečke, celoten proces). Vsak naj naredi izpit za avtomobil, če se zna sam naučiti voziti. Vsak naj ima avtomobil, če ga je sposoben sam izdelat. In potem komaj logično sledi tvoj zaključek - vsak naj ima otroka, če ga zna sam zaplodit. Sori, ampak iz tvojega sklepanja si potegnila napačen sklep, zato je celotno tvoje sklepanje nepravilno.
snoopy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a snoopy.girl » 23. Jul. 2009 9:45

prva stvar na katero sm pomislala ko sem to brala je najprej...kako bi se jaz počutila če bi imela za starša dva istospolnika? :? Nimam nič proti njim,naj bodo kar želijo, če jih privlači isti spol...pač.
da pa bi imeli otroke, se mi pa zdi zelo nesmiselno.
Zadnjič spremenil snoopy.girl, dne 23. Jul. 2009 9:46, skupaj popravljeno 1 krat.
*How will we ever know if we never try?
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 23. Jul. 2009 9:46

g00fy_qa napisal/-a:Človek vam posploši, da bi dojeli absurdnost, pa nočete razumeti. :P Živimo v svetu, kakršnega smo si sami ustvarili. In ni več naraven. Imamo nekaj naravnega, a dodali smo veliko svojega, umetnega - vse, kar naj bi nam pomagalo lagodneje živeti. Igramo se celo boga (haha) in odločamo, kje nočemo neviht, da nočemo, da bi voznik avtomobila med trčenjem nujno umrl, o tem, kdo ne bo umrl zaradi bolezni ipd.. In JA, omenjala bom neplodne pare, ker direkt pašejo zraven! :) Odločamo namreč tudi o tem, da lahko imajo neplodni pari otroke, in dragi moji, to NI naravno! :P Bog se je odločil, da takšen par ne sme imeti otrok in kdo smo mi, da jima ga bomo dali (sem zlobna :twisted:)!
Get the point?
Tako ste obremenjeni s svojimi kompleksi ... ah škoda.

NIA - btw - mora biti tako: vsak naj je pire krompir iz vrečke, če si ga zna narediti (ne iz vrečke, celoten proces). Vsak naj naredi izpit za avtomobil, če se zna sam naučiti voziti. Vsak naj ima avtomobil, če ga je sposoben sam izdelat. In potem komaj logično sledi tvoj zaključek - vsak naj ima otroka, če ga zna sam zaplodit. Sori, ampak iz tvojega sklepanja si potegnila napačen sklep, zato je celotno tvoje sklepanje nepravilno.

Ti šele posplošuješ vidiš.... :roll:
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 23. Jul. 2009 12:16

Ne gledam na njih nič drugače kot na katerega koli drugega človeka. Ne delam razlike samo zato, ker so drugače spolno usmerjeni kot jaz. Me ne zanima in niti nimam pravice, da se vtikam v zasebno življenje nekega para kakršne koli spolne usmerjenosti. Odločitev za otroka je stvar dveh ljudi, eni pridejo do njega s spolnim odnosom, drugi kako drugače (posvojitev, umetna oploditev). Bolj pomembno se mi zdi to, da zna oseba sama presoditi, ali je sposobna poskrbeti za otroka, pri tem je še najmanj pomembno to, ali gre za žensko, moškega, dva moška, dve ženski, moškega in žensko...
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot]