Geji in lezbike v Sloveniji

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

.luna.....
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a .luna..... » 23. Jul. 2009 7:34

jullia_ napisal/-a:
.luna..... napisal/-a:Tisti, ki podpirate, da homoseksualni pari vzagajajo otroke - bi jih želili za starše oziroma bi želeli da bi vzgajali vas ali recimo vaše nečake - pač otroka ki vam je blizu??

Kar se mojih staršev tiče, težko rečem, da bi želela kogarkoli drugega namesto njih, bi bilo malo nesramno :) Če bi pa homoseksualen par vzgajal mojega nečaka, bi pa to pomenilo, da je ena izmed mam moja sestra. Jaz ne bi imela tu nič proti.

želela sem vprašat, če bi hotla, da bi tvojega nečaka posvojil homo. par. Vem, da bi to bilo nemogoče, ker bi bila ena izmed mam tvoja sestra - skušaj si zadevo samo predstavljat - da ga posvojita hom. par, sestra nima nič pri tem. Pač otrok, ki bi ga tak par posvojil, bi zagotovo imel kakšnega strica, teto od pravih staršev - malo sem zmedeno napisala, upam da veš kaj mislim :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 23. Jul. 2009 7:49

McLarnovc napisal/-a:
*purple* napisal/-a:Saj bi bli ljubi bog, moji starši! :roll:

In še nekaj. Moje starše BOŠ PUSTILA PRI MIRU!!! Ne poznaš nobenega od njih, torej nimaš nobene podlage, da lahko obsojaš!!!

aja?čemu si potem ti lastniš pravico pljuvat po drugih na tak način? Mislm da dokler iz tvojih ust letijo take obsodbe,zaničevanje homoseksualcev in podobno, da ima tudi vsak pravico rečt kej čez tebe in tvojo familijo!
In ne nism rekla nč čez tvoje starše, ampak čez vzgojo!vsekakor so se ušteli!

se pravi če homoseksualna starša nista moja biloška starša, potem sploh nista moja starša?nevem kako ti gledaš, ampak jst gledam na starše kot na osebe, ki sta me spravila h kruhu, me imela rada, mi dala vse kar sta lahko in vzgojila v dobro osebo z moralnimi vrednotami!Ali se pretaka njuna kri po mojih žilah, me pa sploh ne briga!To je zame starš!

In zakaj nebi bla sposobna vzgojit enako dobro?Povej mi na kateri podlagi!
Ja nia, jst tud nimam podlage, nisem tud nikjer rekla da bi bli superiorni starši vsi skupaj, ampak ne dvomim v to da nebi bli!Ponavad je najboljši starš otroku tist ki si ga tako zelo želi zelo dolgo in ga naposled le dobi in ga varuje kot punčico svojega očesa, ker mu niso samoumnevni, ker se je trudil zanje.Nikjer pa ne piše ne eno ne drugo, tko dfa ne jaz ne ti nimava nobene pdolage!Lahko jim pa damo možnost in vidimo kako in kaj!
In dejte nehat s to šolo no, usaj mal pomislte prej kar že ptiči na veji čiukajo!

luna, jst pa cerkve ne bom pdopirala dokler oni ne bodo podpirali takih stvari!res si dala krasen primer s krasne "ustanove" s prekrasne sekte!

In nia, vemo kako je s tvojimi čefurji in podobnim,jasno je da ne sprejemaš sveta okoli tebe, ampak samo tisto kar tebi sede.če ma las postran že ni uredu...
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 23. Jul. 2009 7:55

posvojen otrok dveh pedrov reče enemu od staršev: mami, grem lahko ven?
odgovor: ta teden sem jaz oči, ker jaz pikam! :D
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2008
Kraj: Daleč...

Neprebrana objavaNapisal/-a my_self » 23. Jul. 2009 8:00

McLarnovc napisal/-a:
*purple* napisal/-a:Saj bi bli ljubi bog, moji starši! :roll:

Ne, ne bi bili tvoji starši. Ker ni niti fizično možno, da sta dva tipa tvoja starša. Štekaš? Če bi te pa moški in ženska posvojila in bi ti pogojno rečeno zamolčala, da sta te, bi še vedno lahko verjela, da sta ti tve osebi tvoja dejanska starša.

In ne razumem, kako lehko nekateri govorite, da sta dva tipa sposobna enako kvalitetno vzgojiti otroka kot sta to sposobna narediti oče in mati(normalna, da se ne bo kdo zgovarjal na alkoholike in nevem še kaj :roll: ). To preprosto ne more bit res niti podrazno in tudi nikoli ne bo res.

In še nekaj. Moje starše BOŠ PUSTILA PRI MIRU!!! Ne poznaš nobenega od njih, torej nimaš nobene podlage, da lahko obsojaš!!!

:lol: :lol: :lol: dej človek, se zavedaš da tisti ki brez podlage obsoja si TI in samo TI in še enkrat TI!
To da sta sam oče in mati sposobna uzgajat otroka maš v glavi samo zto ker smo se rodili v taki družini in so nas vedno učili da je normalna kombinacija moški + ženska. Pač delujemo tko kot nas je učila družba, to kar vidimo. Če homoseksualci z otrokom ne bi bili taka redkost verjetno se nobenmu ne bi zdelo nenaravno al čudno.
Res kr neki govoriš brez pravega argumenta k bi ga biu sposobn zagovarjat. Vse kar si sposobn napisat je to da ni naravno. Zakaj že?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 23. Jul. 2009 8:01

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 19:12, skupaj popravljeno 1 krat.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 23. Jul. 2009 8:02

*purple* napisal/-a:[
In dobro je povedala tista, ki je napisala da je narava dala paru neplodnost, verjetno zarad razloga, in da je umetna oploditev poseg v nenaravno lih tolk kot posvojitev otroka s strani homoseksualnega para!
ampak nekateri se s tem ne obremnejujemo in želimo in enim in drugim vso srečo sveta, ker imajo oboji želje in neglede kaj je mati narava nardila se dandanes lahkos premeni in želja uresniči!sploh nimam najmanjše potrebe po reguliranju lajfa ostalih ljudi in govorjenju kaj lahko in kaj ne!Kako ste lohk tko egoistične riti in zarad lastnih predsodkov želite da drugi plešejo kot vi piskate?In kaj imaš od tega?en prazen nič, kajne? :roll: !

No jaz bi pa samo na to še nekaj napisala; mal neumesno; sam tako pač jaz razmišljam.

Ja, marsikater običajen par ne more imet otrok zaradi neplodnosti... Ampak do neplodnosti ponavadi pride zaradi bolezni. In ponavadi se ne odločijo sami, da hočejo zbolet in bit neplodni.
Homoseksualec se pa sam odloči da bo bil z istospolnim partnerjem, če veš kaj mislim. Ne vem; ne poznam biološke podlage, zakaj nekdo sploh postane homoseksualec- če sploh obstaja zato biološka razlaga; sem pa 100% prepričana da ne gre za bolezensko stanje. :wink:

Zato pač jaz gledam drugače na to, če posvoji otroka neploden par, ali pa homoseksualen par.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 23. Jul. 2009 8:03

----
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 23. Jul. 2009 8:07

~NIA~ napisal/-a:
*purple* napisal/-a:In ne blebetaj neumnosti!Koliko otrok vzgojenih s strani homoseksualcev poznaš, da veš da otrok ne bo dobro vzgojen?Jst ne poznam nobenega, poznam pa otroke heteroseksualnih staršev in tlele bi blo treba 80% staršem prou fajn kozjih molitvic napet glede na to kako delajo z otrokom in kako ga vzgajajo!Nimaš podlage da trdiš, da nebi bli dobri starši!

in ti nimaš poglage da trdiš da bi bili dobri starši!

Zato je pa treba obravnavati vsak primer zase! Posvojiti otroka je zelo težko in če bi homoseksualci dobili to pravico, še ne pomeni, da bi kar vsak dobil otroka.
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a my_self » 23. Jul. 2009 8:08

Ah dej no, marsikaj ni normalno/ni blo dano pa vseeno ljudje verjamejo v to, jo sprejemajo brez predsodkov.
Jz sm tudi proti cerkvi in v ljudi k verjamejo v vsemogočnega boga, ampak vseeno nism nikoli obsojala in rekla neč čez ljudi. Ker na srečo jz nism na njihovem mestu, tko da mi ni jasno zakaj se tolko razburjate okoli tega, če se vas itak ne tiče, ne boste vi trpeli na otrokovem mestu in ne boste vi prihajali iz "nenormalne" družine.
Govorite kot da so si ti ljudje sami krivi da so istospolno usmerjeni in da si zato ne zaslužijo sreče, še manj pa otroka.
Vaše omejenost je edina nenormalna stvar (brez navednic)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 23. Jul. 2009 8:11

p---
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a my_self » 23. Jul. 2009 8:16

OK ti defitivno gledaš preveč filmou. Niso vsi taki, to je isto kot stereotip od blondinkah. In mislim da človek (pa naj bo homoseksualec al hetero) ki sprejme otroka je sigurno 100x boljši človek kot naprimer (mlada) mama ki ji ni panike zanosit in je tko neodgovorna da niti za zaščito ne poskrbi, potem pa da v posvojitev otroka. V trenutku ko daš otroka v posvojitev sploh nimaš več pravic odločat o tem, ker si si sama kriva.
.luna.....
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a .luna..... » 23. Jul. 2009 8:18

*purple* napisal/-a:

luna, jst pa cerkve ne bom pdopirala dokler oni ne bodo podpirali takih stvari!res si dala krasen primer s krasne "ustanove" s prekrasne sekte!

.

Jaz sn povedla kaj je reko Jelinčič. Verjemi, da tebe osebno ne bo nikoli nihče vprašal ali podpiraš geje - ker si preveč nepomembna oz. za tebe ( novinarji, pomembni ljudje, politiki) niso še nikoli čuli, sploh ne vejo da obstajaš. Tak da če ti cerkv podpiraš ali ne je itak vseeno.

:D :D :D :D

P.S ( to ne leti samo na tebe, ampak na vse nas na forumu, tak da se lahko veselo naprej pričkamo, hehe)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 23. Jul. 2009 8:26

:?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 19:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 23. Jul. 2009 8:33

my_self napisal/-a:Vse kar si sposobn napisat je to da ni naravno. Zakaj že?

Ne, ni naravno, pa tud če se ti postaviš na glavo al pa špilaš fuzbal po trepalnicah. Naravno je le, da moški in ženska s spolnim odnosom poskrbita za združenje moških in ženskih spolnih celic. Še umetna oploditev ni naravna, kaj šele da se dva pedra šopata v rit, potem pa posvojita otroka.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a my_self » 23. Jul. 2009 8:36

Kje sm napisala da jih zaničujem? Prosim citiraj.
Rekla sm, da nimajo pravice odločat o tem komu pripada otrok, če so bli dovolj brez srca, da so dali stran lastnega otroka (ki naj bi biu najpomembnješa stvar na svetu za mamo, pa naj ima 15 al 35 let). To še ne pomeni da jih zaničujem. Obsojam pa jih v primeru da majo tak pristop kot ga imaš ti.

Ti gledaš samo skrajnosti. Kaj misliš da so vsi homoseksualci kot Salome? Al ljudje ki hodijo na parado (misliš da je samo tolko homoseksualceu.. marsikdo se ne izpostavlja)? Al taki kot jih prikažejo v filmih? Ne, dosti je takih k so kot vsi ostali hetero ljudje. Govoriš kot da so bolani, kot da se ne znajo normalno obnašat. In veš kaj? Tudi hetero ljudje se ne znajo obnašat, samo poglej kko se obnašajo. Nismo svetniki tko kot nisi niti homoseksualci, ker smo konc koncu vsi ljudje, taki kot nas je mati narava ustvarla, tko da smo VSI normalni pa ni važno kko smo usmerjeni glede ljubezni.

Dej prosim, predn začneš kr neki govorit in dajat primere ala Salome pejdi se rajš malo bolj izorbaževat na tem področju ker si res smešna.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov