Geji in lezbike v Sloveniji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
my_self napisal/-a:Obstaja pa velika možnost da bi taki starši bli milijonkrat boljši kot starša razlinčih spolou.
Tole preprosto ni mogoče. Otrok iz istospolne "družine" pač ne more bit boljše vzgojen kot otrok, ki sta ga vzgajala njegova oče in mati...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- .luna.....
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2009
Dva moška / dve ženski +poroka - se strinjam
Dva moška / dve ženski + otrok - ni šans, nikoli in nikdar ne glede na razne stavke v smislu '' sj pa istosoplna starša lahko bolje skrbita za otroka kot pa hetero''.
Eno vprašanje -če je blo že zastavljeno se opravičujem.
Tisti, ki podpirate, da homoseksualni pari vzagajajo otroke - bi jih želili za starše oziroma bi želeli da bi vzgajali vas ali recimo vaše nečake - pač otroka ki vam je blizu??
Joj, upam da zdaj ne bodo odgovori v smislu '' sem imela krasne starše, ki jih ne bi nikoli zamenjala, če pa bi bili alkoholiki, drogeraši itd., pa ne bi imela ničesar proti istospolnim staršem''.
Jaz proti njim nimam nič - med sabo naj delajo kar hočejo, vendar stran od otrok.
Dva moška / dve ženski + otrok - ni šans, nikoli in nikdar ne glede na razne stavke v smislu '' sj pa istosoplna starša lahko bolje skrbita za otroka kot pa hetero''.
Eno vprašanje -če je blo že zastavljeno se opravičujem.
Tisti, ki podpirate, da homoseksualni pari vzagajajo otroke - bi jih želili za starše oziroma bi želeli da bi vzgajali vas ali recimo vaše nečake - pač otroka ki vam je blizu??
Joj, upam da zdaj ne bodo odgovori v smislu '' sem imela krasne starše, ki jih ne bi nikoli zamenjala, če pa bi bili alkoholiki, drogeraši itd., pa ne bi imela ničesar proti istospolnim staršem''.
Jaz proti njim nimam nič - med sabo naj delajo kar hočejo, vendar stran od otrok.
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
luna, jaz bom rekla ravno to, kar si rekla, da nočeš slišat. sem mela fotra alkoholika, pa ni nikogar zanimalo, kako je meni v lajfu. da pa bi imela homoseksualne starše, bi se pa cela sociala vtaknila v nas verjetno. ko pa je foter celo družino pretepal, so pa prišli policaji, popisali in šli, ker je bil ''miren''. potem pa je razbijal dalje.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
McLarnovc napisal/-a:Tole preprosto ni mogoče. Otrok iz istospolne "družine" pač ne more bit boljše vzgojen kot otrok, ki sta ga vzgajala njegova oče in mati...
Ni mogoče? Malo poglej kako je mladina zdaj "vzgojena" (v kakšnih poklicnih srednjih šolah najdeš hudo težke primere). Večinoma so sami sebi prepuščeni, z malo danimi vrednotami,.. Daj ne s takmi, preveč uničenih družin poznam, ki so uničili tudi svoje otroke .
A goal without a plan is just a wish.
-
McLarnovc - Cosmofrik
Ajča napisal/-a:Ni mogoče? Malo poglej kako je mladina zdaj "vzgojena" (v kakšnih poklicnih srednjih šolah najdeš hudo težke primere). Večinoma so sami sebi prepuščeni, z malo danimi vrednotami,..
Daj ti ne s takimi, ker je to tvoje razmišljanje bolano... Na poklicnih srednjih šolah je večina folka normalnega, kar je celo pozitivno je to, da imajo tisti fantje in dekleta večinoma nek odnos do dela(večina folka s 4 letnih šol, predvsem pa z gimnazij tega nima, kar je katastrofa). Določen procent pa je iztirjencev, tako kot je ta procent na 4-letni šoli oz. gimnaziji. Razlika je le ta, da se od enega, ki hodi na tri letno šolo za avto-serviserja govori, da je totalen divjak, od enega z gimnazije, ki je enako problematičen, pa se tega ne govori, ker bi bila to sramota za šolo.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Bolan je moj odnos? Me zanima kaj bi rekli policaji v Zagorju, ker morajo tolikokrat v pretepu posredovat . In preberi pozorno: najdeš, nisem rekla da zdaj so pa kar vsi
Zadnjič spremenil Ajča, dne 22. Jul. 2009 21:45, skupaj popravljeno 1 krat.
A goal without a plan is just a wish.
- .luna.....
- Sramežljivka
punkie_ napisal/-a:luna, jaz bom rekla ravno to, kar si rekla, da nočeš slišat. sem mela fotra alkoholika, pa ni nikogar zanimalo, kako je meni v lajfu. da pa bi imela homoseksualne starše, bi se pa cela sociala vtaknila v nas verjetno. ko pa je foter celo družino pretepal, so pa prišli policaji, popisali in šli, ker je bil ''miren''. potem pa je razbijal dalje.
Verjamem ja, sj tudi hetero starši denimo zanemarjajo otroke, jih pretepajo itd,..
Ampak vprašanje je ali bi želela, da bi te vzgajal homoseksualni par.
Če bi lahko izbirala kaj bi izbrala: očeta alkoholika ali homo. starša???
Pa ko si rekla, da nikogar ni zanimalo kako je tebi v lajfu - a bi takšnega otroka vprašali??
Pustimo socialo in vse te pravne zadeve. Nekateri pač podpirajo te posvojitve in ko pridejo komentarji zaradi zbadanja, ki ga bo tak otrok deležen, večina odgovarja, da bi se lahko nekaj drugega našlo pa bi ga spet zbadalli ( npr. ker ima očala), kar je pa logično da ni isto.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
.luna..... napisal/-a:Tisti, ki podpirate, da homoseksualni pari vzagajajo otroke - bi jih želili za starše oziroma bi želeli da bi vzgajali vas ali recimo vaše nečake - pač otroka ki vam je blizu??
Kar se mojih staršev tiče, težko rečem, da bi želela kogarkoli drugega namesto njih, bi bilo malo nesramno Če bi pa homoseksualen par vzgajal mojega nečaka, bi pa to pomenilo, da je ena izmed mam moja sestra. Jaz ne bi imela tu nič proti.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
.luna..... napisal/-a:Tisti, ki podpirate, da homoseksualni pari vzagajajo otroke - bi jih želili za starše oziroma bi želeli da bi vzgajali vas ali recimo vaše nečake - pač otroka ki vam je blizu??
A starše lahko izbiraš?Ne ne moreš.In če imaš starše take kot so, razen verjetno da te ravno ne garba vsak dan po glavi, jih imaš nekako logično rad taki kot so, ker so to tvoji starši.Al ti svojih staršev nebi marala, ker sta homoseksualca?
In ja seveda, starši so starši, homoseksualci, debeli suhi, čudni,bolani, to bi bili moji starši in rada bi jih imela!
staršev nebi menjala, logično, ne vem kakšne odgovore si pričakvala tukej, vsekakor pa če bi bili homoseksualci bi jih sprejela in imela rada popolnoma enako.Saj bi bli ljubi bog, moji starši!
Mc larnovc, teb se je pa sam za smejat, prou res! Danes je redkokater otrok vzgojen s strani dveh homoseksualcev pa poglej mal okol sebe kakšne otroke so vzgojil heteroseksualni pari!že ti si en dober primer, ki so te vzgojili v osebo polno predsodkov!to zame ni dobra vzgoja!Dobra vzgoja je ta, da spoštuješ soljudi, neglede na raso, nacionalnost, vero, spol, spolno usmerjenost, razred,obliko!To je vzgoja, to so ljudje, ki so vredni roke v pozdrav!To je ena in edina prava vzgoja, vse ostalo je crap!
In ne blebetaj neumnosti!Koliko otrok vzgojenih s strani homoseksualcev poznaš, da veš da otrok ne bo dobro vzgojen?Jst ne poznam nobenega, poznam pa otroke heteroseksualnih staršev in tlele bi blo treba 80% staršem prou fajn kozjih molitvic napet glede na to kako delajo z otrokom in kako ga vzgajajo!Nimaš podlage da trdiš, da nebi bli dobri starši!
In dobro je povedala tista, ki je napisala da je narava dala paru neplodnost, verjetno zarad razloga, in da je umetna oploditev poseg v nenaravno lih tolk kot posvojitev otroka s strani homoseksualnega para!
ampak nekateri se s tem ne obremnejujemo in želimo in enim in drugim vso srečo sveta, ker imajo oboji želje in neglede kaj je mati narava nardila se dandanes lahkos premeni in želja uresniči!sploh nimam najmanjše potrebe po reguliranju lajfa ostalih ljudi in govorjenju kaj lahko in kaj ne!Kako ste lohk tko egoistične riti in zarad lastnih predsodkov želite da drugi plešejo kot vi piskate?In kaj imaš od tega?en prazen nič, kajne?
veš kaj je pa res, takoj bi zamenjala starše za homoseksualne če bi me vzgojili na takle način da bi bla polna predsodkov in tok omejena!Hvala lepa za take starše, ki mi nebi znal predstavit sveta tak kot je in me naučit, da je treba ljudi sprejemat neglede na to s kom si posteljo delijo!
-
McLarnovc - Cosmofrik
*purple* napisal/-a:Saj bi bli ljubi bog, moji starši!
Ne, ne bi bili tvoji starši. Ker ni niti fizično možno, da sta dva tipa tvoja starša. Štekaš? Če bi te pa moški in ženska posvojila in bi ti pogojno rečeno zamolčala, da sta te, bi še vedno lahko verjela, da sta ti tve osebi tvoja dejanska starša.
In ne razumem, kako lehko nekateri govorite, da sta dva tipa sposobna enako kvalitetno vzgojiti otroka kot sta to sposobna narediti oče in mati(normalna, da se ne bo kdo zgovarjal na alkoholike in nevem še kaj ). To preprosto ne more bit res niti podrazno in tudi nikoli ne bo res.
In še nekaj. Moje starše BOŠ PUSTILA PRI MIRU!!! Ne poznaš nobenega od njih, torej nimaš nobene podlage, da lahko obsojaš!!!
- .luna.....
- Sramežljivka
Logično, da ne moreš izbirat staršev isto starši ne otrok, razen če jih posvojijo.
Rekla sem če bi lahko izbirali - to ni možno vem, kako bi se vi počutili recimo, da bi bili edini v razredu, ki ga vzgajato homo. starša. Želela sem samo, da se vživite v takšnega otroka.
V temi '' seks vaših staršev'' - al nekaj takega - so nekateri napisali bog ne daj da bi kaj videla bi dobla travme in podobno - pač jim je neprijetno vse skup.
Kaj bi te takšni otrok reko, če bi vido ( po nesreči- se dogaja) kak se fotra šopata v rit. Pa daj bejži - normalo je oče +mama+otrok.
Sem se zaj spomnila na Jelinčičevo izjavo, če podpira geje: ''Ja, prvo naj to odobri cerkev potem pa bom še jaz''
Cerkev pa itak ne b nikoli.
Rekla sem če bi lahko izbirali - to ni možno vem, kako bi se vi počutili recimo, da bi bili edini v razredu, ki ga vzgajato homo. starša. Želela sem samo, da se vživite v takšnega otroka.
V temi '' seks vaših staršev'' - al nekaj takega - so nekateri napisali bog ne daj da bi kaj videla bi dobla travme in podobno - pač jim je neprijetno vse skup.
Kaj bi te takšni otrok reko, če bi vido ( po nesreči- se dogaja) kak se fotra šopata v rit. Pa daj bejži - normalo je oče +mama+otrok.
Sem se zaj spomnila na Jelinčičevo izjavo, če podpira geje: ''Ja, prvo naj to odobri cerkev potem pa bom še jaz''
Cerkev pa itak ne b nikoli.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov