Geji in lezbike v Sloveniji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
fun napisal/-a:Ti se pa delaš strpno in brez predsodkov, v resnici pa takoj vržeš homoseksualca in fritzla v isti koš.
ubistvu ju nisem. rekla sem, da se mi zdi, da je za otroka lažje biti otrok homoseksualcev kot otrok kakšnih izprijencev (uporabila sem prispodobo fritzla). ti pa na homoseksualce že iz štarta gledaš na slabe, ker te moti, da se mata dva tipa al pa dve ženski radi. tudi oni so ljudje in si želijo otroke.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
1.) nikjer nisem napisala da so slabi
2.) nikjer ne piše da me motijo- celo moj kolega je gej, in me prav nič ne moti
3.) naj se majo radi; celo napisala sem da se strinjam s porokami (ampak ti res znaš obračat besede )
4.) ni treba posebej razlagat da so ljudje; to sem že sama opazila, brez tvoje pomoči.
5.) ne da se mi več pojasnjevat in razlagat, ter ponavljat enega in istega, da boš dojela.
2.) nikjer ne piše da me motijo- celo moj kolega je gej, in me prav nič ne moti
3.) naj se majo radi; celo napisala sem da se strinjam s porokami (ampak ti res znaš obračat besede )
4.) ni treba posebej razlagat da so ljudje; to sem že sama opazila, brez tvoje pomoči.
5.) ne da se mi več pojasnjevat in razlagat, ter ponavljat enega in istega, da boš dojela.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
McLarnovc napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Na morju je bil v istem hotelu tudi lezbični par z otrokom. Ne vem sicer, kakšne so razmere v njihovi družini, ker se v intimo turistov v sosednjih sobah ne vtikam, ampak na pogled so delovali zelo podobno vsem ostalim družinicam na dopustu. Mali je sicer tulil vsakič, ko so ga hoteli iz vode ven spravit, drugače pa ni izgledal nič trpeče in prikrajšano.
In zdaj se mi poraja vprašanje, zakaj bi se mi moral ta otrok smilit, zakaj bi morala obsojat to situacijo, kaj je pravzaprav narobe s tem, da imata otroka radi dve ženski, namesto ena ženska in en moški?
Kako bi blo tebi, če bi pršla v šolo, pa bi te 20 mulcov vsak dan zajebavalo v stilu "Ej, ti maš pa dva fotra, ki se vsak dan porivata v rit....hahahahahah..."...bi ti blo to ok?? Dvomim. In tudi če boš ti svojim otrokom razložila, da je imet dva fotra/dve mami ok, bodo oni vseeno v šoli(kljub tvoji razlagi) zajebavali otroke istopolnih staršev, ker jih bo družba v šoli potegnila v to.
Pač jebiga, določenih naravnih zakonitosti se ne da premagat..nažalost, ali pa nasrečo...
Kakšen neverjeten absurd. Družba homoseksualnim parom ne pusti posvojitve, ker bi družba otroke gejevskih parov podjebavala. Družba je sama sebi največji argument.
Pri tem, da družba kot abstrakten pojem ne obstaja sama po sebi, zato omejenci, ki se zbirate v tej temi in poskušate svojo nestrpnost opravičiti s sklicevanjem na neko "družbo" streljate mimo.
Družba smo mi. Če jaz ne bom zajebavala otrok in jih tudi ti ne boš, kdo jih bo? Kdo so tisti, ki bodo vplivali na naše otroke in povzročili, da bodo le-ti zajebavali svoje vrstnike zaradi družinskih razmer, v kakršnih živijo?
(Vprašanja so seveda zgolj retorična, na podlagi te teme je točno razvidno, od koga se da pričakovat homofobne izpade in sovraštvo)
EDIT: 150 let nazaj je bil pankrt izobčen iz družbe in konstantno tarča posmeha. Danes se otroku iz enostarševske družine nihče več ne posmehuje. Toliko o tem, da se določenih stvari ne da premagat.
Zadnjič spremenil jullia_, dne 22. Jul. 2009 15:59, skupaj popravljeno 1 krat.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
jullia_ napisal/-a:Kakšen neverjeten absurd. Družba homoseksualnim parom ne pusti posvojitve, ker bi družba otroke gejevskih parov podjebavala. Družba je sama sebi največji argument.
Pri tem, da družba kot abstrakten pojem ne obstaja sama po sebi, zato omejenci, ki se zbirate v tej temi in poskušate svojo nestrpnost opravičiti s sklicevanjem na neko "družbo" streljate mimo.
Družba smo mi. Če jaz ne bom zajebavala otrok in jih tudi ti ne boš, kdo jih bo? Kdo so tisti, ki bodo vplivali na naše otroke in povzročili, da bodo le-ti zajebavali svoje vrstnike zaradi družinskih razmer, v kakršnih živijo?
(Vprašanja so seveda zgolj retorična, na podlagi te teme je točno razvidno, od koga se da pričakovat homofobne izpade in sovraštvo)
EDIT: 150 let nazaj je bil pankrt izobčen iz družbe in konstantno tarča posmeha. Danes se otroku iz enostarševske družine nihče več ne posmehuje. Toliko o tem, da se določenih stvari ne da premagat.
Daj ne filozofiraj ker si pusta kot ajdova slama. Kaj tebi bi bilo vseeno, če bi te tvoji sošolci v prvmu klasu iz dneva v dan podjebavalo, da imaš dva fotra, ki sta pedra in se šopata v rit??
Če boš rekla, da bi ti blo vseeno se boš zelo zlagala...
Pač, istospolna zveza je nekaj nenaravnega in pika. Pa če se ti in tebi podobni "razumniki in razumnice" na glavo postavite...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
McLarnovc napisal/-a:Daj ne filozofiraj ker si pusta kot ajdova slama. Kaj tebi bi bilo vseeno, če bi te tvoji sošolci v prvmu klasu iz dneva v dan podjebavalo, da imaš dva fotra, ki sta pedra in se šopata v rit??
Kot da 6-letni otrok ve, da se dva moška šopata v rit... Ne ve, in tega mu niti starši ne hitijo razlagati. Se ti ne zdi? To so navsezadnje stvari, ki jih pustiš za kasneje.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
McLarnovc napisal/-a:
Daj ne filozofiraj ker si pusta kot ajdova slama. Kaj tebi bi bilo vseeno, če bi te tvoji sošolci v prvmu klasu iz dneva v dan podjebavalo, da imaš dva fotra, ki sta pedra in se šopata v rit??
Če boš rekla, da bi ti blo vseeno se boš zelo zlagala...
Pač, istospolna zveza je nekaj nenaravnega in pika. Pa če se ti in tebi podobni "razumniki in razumnice" na glavo postavite...
Tale tvoj odgovor nima niti pol procenta veze z mojim postom.
Mimogrede, večletna monogamna zveza je nenaravna.
-
McLarnovc - Cosmofrik
MilkyWay napisal/-a:Kot da 6-letni otrok ve, da se dva moška šopata v rit... Ne ve, in tega mu niti starši ne hitijo razlagati. Se ti ne zdi? To so navsezadnje stvari, ki jih pustiš za kasneje.
Ve ve, bolj kot si ti miliš...
Glede tega kaj je bolj naravno, če dva pedra živita skupaj ali monogamna zveza pa... Kaj po tvoje je bolj naravno, da skupaj živita dva človeka, ki sama nista sposobna zaploditi potomcev niti nista sposobna tako kvalitetno vzgojiti posvojenega otroka kot bi to naredila moški in ženska, kot pa da celo življenje živita skupaj moški in ženska, ki sta sposobna oz. sta ustvarjena za to, da poskrbita za potomstvo oziroma lahko bistveno bolj kvalitetno vzgojita posvojenega otroka?? Očitno se ti že malo kisa ja...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
McLarnovc napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:Kot da 6-letni otrok ve, da se dva moška šopata v rit... Ne ve, in tega mu niti starši ne hitijo razlagati. Se ti ne zdi? To so navsezadnje stvari, ki jih pustiš za kasneje.
Večina tako starih otrok ne ve niti, kako nastane dojenček, ne ve, kaj pomeni imeti spolne odnose... In ne mi zdej govorit, da bo vedel, kako se dva tipa dajata dol in zakaj istospolni "starši" niso dobri.
-
McLarnovc - Cosmofrik
MilkyWay napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:Kot da 6-letni otrok ve, da se dva moška šopata v rit... Ne ve, in tega mu niti starši ne hitijo razlagati. Se ti ne zdi? To so navsezadnje stvari, ki jih pustiš za kasneje.
Večina tako starih otrok ne ve niti, kako nastane dojenček, ne ve, kaj pomeni imeti spolne odnose... In ne mi zdej govorit, da bo vedel, kako se dva tipa dajata dol in zakaj istospolni "starši" niso dobri.
Mogoče ti nisi vedela. Ampak veliko 6 let stare mualrije danes ve od kje pride otrok... Če ne pa v šoli hitro izvejo. V drugem ali tretjem razredu vejo že vsi...
- my_self
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2008
- Kraj: Daleč...
Govorite kot da je velika verjetnost da bi bla starša istega spola slaba starša. In to zato ker bi jih v OŠ podjebavali
Obstaja pa velika možnost da bi taki starši bli milijonkrat boljši kot starša razlinčih spolou.
Podjebavanje v šoli je pač neizogibno, podjebavanje bo prisotno al jim bojo starši povedli da je to da sta dva istega spola poročena in imata otroka slaba stvar al da je dobra, ker pač živimo v takih časih ko še marsikdo ni sprejeu istospolno usmerjenih ljudi za neki normalnega. Najbrž bo moglo pretečt kar dosti let preden se bomo znebili omejenih ljudi, pa še takrat bo še vedno obstaju delež ljudi, ki se jim bo zdela taka družina greh.
Jz sm proti kr se mi smilijo otroci, pa ne zto kr družina more met tko očeta kot mamo, al pa zto ker se mi zdi taka družina "bolana", ampak zaradi podjebavanja.
Obstaja pa velika možnost da bi taki starši bli milijonkrat boljši kot starša razlinčih spolou.
Podjebavanje v šoli je pač neizogibno, podjebavanje bo prisotno al jim bojo starši povedli da je to da sta dva istega spola poročena in imata otroka slaba stvar al da je dobra, ker pač živimo v takih časih ko še marsikdo ni sprejeu istospolno usmerjenih ljudi za neki normalnega. Najbrž bo moglo pretečt kar dosti let preden se bomo znebili omejenih ljudi, pa še takrat bo še vedno obstaju delež ljudi, ki se jim bo zdela taka družina greh.
Jz sm proti kr se mi smilijo otroci, pa ne zto kr družina more met tko očeta kot mamo, al pa zto ker se mi zdi taka družina "bolana", ampak zaradi podjebavanja.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
MilkyWay napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:Kot da 6-letni otrok ve, da se dva moška šopata v rit... Ne ve, in tega mu niti starši ne hitijo razlagati. Se ti ne zdi? To so navsezadnje stvari, ki jih pustiš za kasneje.
Verjemi da je današnja mladina veeeliko bolj napredna.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
mladina al otroci, zame je vse isto
sej ne rečem, da točno vejo kašn je postopek, pa vse podrobnosti, sam so dosti bolj informirani glede tega ku smo bli mi. sm bla tudi js šokirana ko sm pršla do te ugotovitve, sam tko pač je..
sej ne rečem, da točno vejo kašn je postopek, pa vse podrobnosti, sam so dosti bolj informirani glede tega ku smo bli mi. sm bla tudi js šokirana ko sm pršla do te ugotovitve, sam tko pač je..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]