Geji in lezbike v Sloveniji
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 498 prispevkov
• Stran 32 od 34
•
Prejšnja
1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34
Naslednja
-
Nucky - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2013
Meni gredo edino na jetra tisti zafnani geji, ki se obnašajo huje kot kake fancy ženske.. Pa ne zarad tega, ker so geji ampak ker se tako nagravžno pačijo.. Proti njim pa nimam nič, ker me spolne aktivnosti drugih ne brigajo preveč.. Ne maram pa nekega vsiljevanja ala parada ponosa.. Potem pa ko dobijo dve okol kepe pa jokajo, kot je bilo pred leti ko so onega geja polomil na Prulah..
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
kako točno je parada ponosa vsiljevanje?
potemtakem je tudi ljubljanski maraton vsiljevanje. zakaj bi js mogla gledat tekače kako se šopirijo s svojimi sposobnostmi in mislijo, da so boljši od drugih, samo zato ker lahko pretečjo 42 kilometrov. treba je ukinit vse piknike društev, istomislečih in sploh vsa zborovanja in druženja.
pff. tej ljudje!
meni grejo pa ful na živce ljudje, ki jim grejo na živce ljudje, ki se ne vedejo po družbenih okvirjih, ki so si jih dotični primerki omislili. get the point?
potemtakem je tudi ljubljanski maraton vsiljevanje. zakaj bi js mogla gledat tekače kako se šopirijo s svojimi sposobnostmi in mislijo, da so boljši od drugih, samo zato ker lahko pretečjo 42 kilometrov. treba je ukinit vse piknike društev, istomislečih in sploh vsa zborovanja in druženja.
pff. tej ljudje!
meni grejo pa ful na živce ljudje, ki jim grejo na živce ljudje, ki se ne vedejo po družbenih okvirjih, ki so si jih dotični primerki omislili. get the point?
-
Nucky - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2013
Meni grejo pa na jetra ljudje, ki dajejo take glupe primerjave.. A zakaj je vsiljevanje? Sprejmite me, ker sem gej.. A po drugi strani je spolna usmerjenost intimna stvar vsakega posameznika? Dvoličnost.. Koga briga kakšne usmerjenosti so pa kje in koga žgejo? Tist k te sprejme, te sprejme pa če si gej,bel,črn,srb,bosanc,afričan,zambijc.. Tist k te pa pač ne mara iz takih in drugačnih razlogov te pa ne bo maral pa če vsak dan paradiraš.. In kje so maratonci rekli, da so boljši od drugih, ker pretečejo 42km? Idiotska primerjava.. Get the point?
- floribunda
- Cosmopsiho
če bi bla situacija tako super rožnata in če i bili geji enakopravno in enakovredno integrirani v drubo, najbr ne bi imeli potrebe po paradah ponosa, s katerimi skušajo opozoriti na svoj obstoj.
presenečen bi bil kako zelo je druba homofobna.
sploh pa, če te tako zelo ne motijo, boš tudi tisto parado ponosa enkrat letno, preživel.
sploh pa? kaj točno je motečega na paradi ponosa? kako parada ponosa na kakršn koli način ogroa tvoj obstoj, da bi bila moteča?
presenečen bi bil kako zelo je druba homofobna.
sploh pa, če te tako zelo ne motijo, boš tudi tisto parado ponosa enkrat letno, preživel.
sploh pa? kaj točno je motečega na paradi ponosa? kako parada ponosa na kakršn koli način ogroa tvoj obstoj, da bi bila moteča?
-
Green Cookie - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 10. 2013
Sicer me homosexualci ne motijo, seveda si niso sami krivi, da so kar so (pustimo tiste, ki so to zaradi nekakšne modernosti).
Me pa motijo te parade ponosa, zakaj se izpostavljati, kaj oz. kako si spolno usmerjen? Kot da bi mi, hetero ljudje, naredili parado na kateri bi glasno izpostavljali, da nam je všeč nasprotni spol...mislim, totalno mimo in čisto nepotrebno.
In ne, da bi homosexualci radi postali enakopravni, želijo imeti celo VEČ pravic, in ja, to me moti.
Me pa motijo te parade ponosa, zakaj se izpostavljati, kaj oz. kako si spolno usmerjen? Kot da bi mi, hetero ljudje, naredili parado na kateri bi glasno izpostavljali, da nam je všeč nasprotni spol...mislim, totalno mimo in čisto nepotrebno.
In ne, da bi homosexualci radi postali enakopravni, želijo imeti celo VEČ pravic, in ja, to me moti.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Hetereseksualci imamo parado ponosa. Naša parada ponosa za lgbtq populacijo traja celo življenje. Traja od dne, ko so se rodili do dneva ko bodo umrli. Od prvih heteronormativnih risank, kjer jim VSILJUJEMO heteroseksualne odnose, od heteronormativnih igrač in lutk, od vsiljene izbire oblačil, ki so specifično deška/dekliška, do vsakodnevnih televizijskih telenovel, serij, nanizank, filmov (na velikem in malem ekranu), do revij in časopisov, do UČBENIKOV in parčkanja otrok na "deklica in fantek skupaj!" do obredov kot so valeta in maturantski, kjer so spet heteroseksualci ponosno "paradirajo", do spolne vzgoje v šolah in zdravstvo-absolutno povsod za homoseksualno usmerjeno osebo poteka parada heteroseksualnosti. Vsiljujejo se skozi absolutno vsako režo življenja homoseksualne osebe, skozi vsako fu*king poro njihovega življenja. Otroci so ali slabo obveščeni o različnih človeških odnosih ali so o tem obveščeni specifično negativno. To je naša parada cookie, everyday in their face, naša parada jih celo življenje zaničuje, zato je na leto ogromno mladostnikov, ki jih je strah priznati kaj so, so redno bullyiani, hardcore pretepeni in celo ubiti, delajo samomore, ponekod pa so (mislim da v 78državah po svetu) po ZAKONU preganjani, med drugim tudi z radikalnimi ukrepi kot so zapor in celo smrt.
Tko da ne ga srat s tem kako so oni "ponosni" in da je to odveč, parada ponosa je dogodek, ki opozarja na to, da so tudi oni tu in da si zaslužijo pravico in enakopravnost. Je praznik, ko so se gejevska in lezbična gibanja začela boriti za svoje pravice. In absolutno nikogar ne bi smele motiti. Na "vsiljevanje" je potrebno pogledat z drugega kota, ne samo s katerega izhajaš, torej heteronormativnega.
+ še čisto ena moralna opazka, zakaj hudiča imate ljudje proti dogodku, kjer se ljudje veselijo, smejejo in plešejo? To je lahko izjemno prijezen in pozitiven dogodek. Bolj kot same parade ponosa, naj te skrbijo brutalni izbruhi nasilja med njimi. Tisti, ki ga moti, da je nekdo srečen, je usekan, ne tisti, ki poskuša bit srečen.
Tko da ne ga srat s tem kako so oni "ponosni" in da je to odveč, parada ponosa je dogodek, ki opozarja na to, da so tudi oni tu in da si zaslužijo pravico in enakopravnost. Je praznik, ko so se gejevska in lezbična gibanja začela boriti za svoje pravice. In absolutno nikogar ne bi smele motiti. Na "vsiljevanje" je potrebno pogledat z drugega kota, ne samo s katerega izhajaš, torej heteronormativnega.
+ še čisto ena moralna opazka, zakaj hudiča imate ljudje proti dogodku, kjer se ljudje veselijo, smejejo in plešejo? To je lahko izjemno prijezen in pozitiven dogodek. Bolj kot same parade ponosa, naj te skrbijo brutalni izbruhi nasilja med njimi. Tisti, ki ga moti, da je nekdo srečen, je usekan, ne tisti, ki poskuša bit srečen.
It was forever..but it didnt last long..
-
Pa sej so bili srečni, dokler niso začeli javno razglašat tega. Potem pa hočejo za povrhu vsega še otroka? Ja pa naj ga naredijo, če lahko.
Sej ok, vsak ima svoje mnenje, hvala bogu, ampak tvoje, da imamo mi heterosexualno parado, mi je pa čisto mimo.
Večina ljudi nas je heterosexualnih, zato to prikazujejo tudi filmi, risanke, in vse kar si naštela. To ni vsiljevanje. Poleg tega se posameznik kljub temu odloči, oz. bolje rečeno občuti, kaj bo - gej ali hetero. Pa ne zato, ker to javno razglašajo, da naj bi bila hetero pot normalna, ampak ker tako pač čutijo.
Ah, sej je sploh ne splača...
Sej ok, vsak ima svoje mnenje, hvala bogu, ampak tvoje, da imamo mi heterosexualno parado, mi je pa čisto mimo.
Večina ljudi nas je heterosexualnih, zato to prikazujejo tudi filmi, risanke, in vse kar si naštela. To ni vsiljevanje. Poleg tega se posameznik kljub temu odloči, oz. bolje rečeno občuti, kaj bo - gej ali hetero. Pa ne zato, ker to javno razglašajo, da naj bi bila hetero pot normalna, ampak ker tako pač čutijo.
Ah, sej je sploh ne splača...
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Povej ti draga pametnjakovička blesava neplodnim parom-˝A hočete met otroka? Jaa pa napravite ga, če lahko. ???
Evo, zaradi takšnih glupičk kot si ti, je ta svet v k'urcu. Zaradi takšnega folka ljudje, ki malo odstopajo od svete nedotakljive heteroseksualne večine, trpijo
Svojo babico še lahko toleriram, ker pri njenih letih vem, da ji je težko spreminjati pogled na svet, ki so ji ga vcepili ampak tooooo
Evo, zaradi takšnih glupičk kot si ti, je ta svet v k'urcu. Zaradi takšnega folka ljudje, ki malo odstopajo od svete nedotakljive heteroseksualne večine, trpijo
Svojo babico še lahko toleriram, ker pri njenih letih vem, da ji je težko spreminjati pogled na svet, ki so ji ga vcepili ampak tooooo
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
Še enkrat si preberi moj post, boš videla, da nimam nič proti gejem - pa jih osebno poznam zelo veliko, zanimivo, večina od njih ima enako mišljenje kot jaz. So proti paradam. Tiso glede otrok pa - nisi razumela mojega pointa. Če pa že daješ primerjavo z neplodnimi pari OK - će nekomu ni usojeno imeti otroka, ga za moje mišljenje že z razlogom ne more imeti - tako geji kot neplodni pari. Če nekaj ne moreš, zakaj na vse pretege siliti v to? Sama tudi nemorem imeti otrok, ampak je že z razlogom tako.
Zdaj pa še enkrat preberi svoj post, pa boš videla, kako si iziritirana, in, ali se ti tak način zdi pravilen? - Torej je svet v kur'cu kot praviš sama, predvsem zaradi tebi podobnih
Zdaj pa še enkrat preberi svoj post, pa boš videla, kako si iziritirana, in, ali se ti tak način zdi pravilen? - Torej je svet v kur'cu kot praviš sama, predvsem zaradi tebi podobnih
- floribunda
- Cosmopsiho
brez žaljivk prosim, čeprav se strinjam.
sicer je pa heteroseksualnih zborovanj, druenj, veselic pun k***c, tako da res ne razumem kaj vam gre tale gejevska toliko v nos.
sploh je raznoraznih zborovanj, druženj, protetov in ostalih oblik človeškega demokratičnega druženja pod denikom podobnih nazorov, okusov za glasbo, tipe, mljaunt enih pasjih procesij, miss izborov in ne vem česa.
pač ljude s podobnimi interesi se radi družijo med sabo.
sicer je pa heteroseksualnih zborovanj, druenj, veselic pun k***c, tako da res ne razumem kaj vam gre tale gejevska toliko v nos.
sploh je raznoraznih zborovanj, druženj, protetov in ostalih oblik človeškega demokratičnega druženja pod denikom podobnih nazorov, okusov za glasbo, tipe, mljaunt enih pasjih procesij, miss izborov in ne vem česa.
pač ljude s podobnimi interesi se radi družijo med sabo.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
se popolnoma strinjam z Green Cookie. tak je pač zakon narave, pa tudi če enemu človeku, ki misli da je čudež narave in misli da je njegovo življenje največ vredno in da ima pravico do vsega kar mu pade na pamet, ni všeč. svet je v kurcu ker je preveč ljudi, ki mislijo da so bogovi, delajo pa samo štalo.
zanima me, kakšen bi bil odziv gejev, če bi imeli parado "ponosni smo, da smo heteroseksualci".
spolna usmerjenost je intimna stvar, ki bi jo moral vsak obdržat zase, pa ne bi bilo težav. jaz tudi ne delam parad o tem kako mam fetiš na pissing, ker razumem da bi šlo ljudem v nos, kaj vraga blebetam okol stvari ki se ne tičejo nobenga razen mene samega in moje punce.
precej bolje bi sprejel če bi nosili napis "shod za pravice LGBT" in jasno sporočili da imajo nek drug namen kot pa razkazovat javnosti kako in s kom sexajo in kok so ponosni na to..
za družit se imajo pa dovolj v gej barih, svinger klubih, itd..
zanima me, kakšen bi bil odziv gejev, če bi imeli parado "ponosni smo, da smo heteroseksualci".
spolna usmerjenost je intimna stvar, ki bi jo moral vsak obdržat zase, pa ne bi bilo težav. jaz tudi ne delam parad o tem kako mam fetiš na pissing, ker razumem da bi šlo ljudem v nos, kaj vraga blebetam okol stvari ki se ne tičejo nobenga razen mene samega in moje punce.
precej bolje bi sprejel če bi nosili napis "shod za pravice LGBT" in jasno sporočili da imajo nek drug namen kot pa razkazovat javnosti kako in s kom sexajo in kok so ponosni na to..
za družit se imajo pa dovolj v gej barih, svinger klubih, itd..
hej norci
- dayđremer
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2012
Vraga, ne potegne vam al kaj? Tega, da smo/ste ponosni heteroseksualci, ni treba izpostavljat, to je samoumevno, zahtevano
A ti da ne razglašaš svojega pissing fetiša? Sej ve ves forum zanj. In ni dobra primerjava ) Oh takšen pač sem, so proud of it, moja punca mora met pissing fetiš blabalalaaa
Glih ti se boš glasil, glih ti.
A ti da ne razglašaš svojega pissing fetiša? Sej ve ves forum zanj. In ni dobra primerjava ) Oh takšen pač sem, so proud of it, moja punca mora met pissing fetiš blabalalaaa
Glih ti se boš glasil, glih ti.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
-
ja sej je tut samoumevno, da obstajajo geji, sej je to vse naravno, sploh če pogledamo živali, tudi tam se namreč dogaja homoseksualnost.
Noben jih ni oviral, dokler se niso začeli izpostavljati in govoriti, da so ponosni geji. Do takrat je bilo vse uredu, saj namreč vemo, da homosexualnost obstaja že od nekdaj...problemi so se pa začeli ravno s temi paradami..
Če jaz udarim nekoga, ki je hetero, nebom toliko kaznovana, kot če udarim geja. Zakaj? Kakšna je to enakopravnost???
Noben jih ni oviral, dokler se niso začeli izpostavljati in govoriti, da so ponosni geji. Do takrat je bilo vse uredu, saj namreč vemo, da homosexualnost obstaja že od nekdaj...problemi so se pa začeli ravno s temi paradami..
Če jaz udarim nekoga, ki je hetero, nebom toliko kaznovana, kot če udarim geja. Zakaj? Kakšna je to enakopravnost???
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
dayđreamer, ne, jaz ga povem samo tam kjer je relevantno. podjebava z njim me pa cel forum, ko izgubi živce, to je pa res, ja
v živo ga pa noben ne ve zanj, če ti to kej pomeni
nikjer ne zahtevam da ga moja punca mora imet sam zaželjeno pa je
daj, pojdi se ven mal napit da ne boš tok živčna sam enkrat se živi
Green, ljudje bojo vedno obsojali. včasih če sta se dva prepirala in je bil eden gej, so krivili geja ker kao ni normalen, danes bojo krivili tadrugega, ker je kao hater.
v živo ga pa noben ne ve zanj, če ti to kej pomeni
nikjer ne zahtevam da ga moja punca mora imet sam zaželjeno pa je
daj, pojdi se ven mal napit da ne boš tok živčna sam enkrat se živi
Green, ljudje bojo vedno obsojali. včasih če sta se dva prepirala in je bil eden gej, so krivili geja ker kao ni normalen, danes bojo krivili tadrugega, ker je kao hater.
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 14. Nov. 2013 19:28, skupaj popravljeno 1 krat.
hej norci
-
^^ ne, sam enkrat se umre, živi se pa vsak dan
Prvi neprebran prispevek • 498 prispevkov
• Stran 32 od 34
•
Prejšnja
1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34
Naslednja
Kdo je na strani