ga preveč vzburjam?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 04. Mar. 2012 21:22

White_Widow napisal/-a: :cry: očitno sem jaz mojemu precej odvratna :cry:
Sicer sarkazem, ampak je zdej jasno za kaj ti na vse pretege trdis, da ni to zato, ker ga ona tok rajca. Legitimiras lastn lajf.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 04. Mar. 2012 22:33

@emanuela, tako nekako, no. pač če zaviraš ograzem moraš zavirat tudi vzburjenost :)

@nesanica, v drugo je VEDNO dlje traja ;) (včasih me tudi roka boli, pa še ni konc) pa tudi tip je prvič najbolj vzburjen. dlje kot ni doživel izliva, krajše bo trajalo. če jaz npr. ga 1 teden nisem, mi je prišlo skoraj takoj, pa tudi vzburjen sem bil takoj. saj je spelcaaa povedala ;)

če pa tudi v drugo, tretje pride že po 3h minutah si pa zanj boginja sexa ;)

@Tearjerker, končno še nekdo ki je ugotovil da slavne forumašice pridejo v take teme da se naslajale in šuntale nove uporabnike v to kar bi v resnici same naredile samo si ne upajo.. hočejo najprej videti posledice pri drugih ;)
hej norci :)
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 8. 2011
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 04. Mar. 2012 22:54

bančnica napisal/-a: pravi da z nobeno drugo ni imel takih težav, da zdrži po eno uro..z mano pa..ko rečem da vse skupaj traja 3 minute, (če odštejemo vse pavze, da se pomiri) se žal ne lažem.

Vem, da ni stvar debate, ampak skoraj upal bi si trditi, da ti tip gleda v oči in laže. :)

Zdaj je pa na tebi, kako boš to sprejela. Bo se pa sčasoma sigurno ulaufal. :) Povprečen mlad moški rabi po moje dnevno povprečno tri orgazme. Da nekako normalno funkcionira brez nekih prehitrih izlivov, premajhne vzdražnosti, napetosti, seksualne izsušenosti ... To pa lahko pomeni včasih petkrat, včasih samo enkrat, včasih nikoli, včasih osemkrat ... :)
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 04. Mar. 2012 22:56

Glej (leti na slovenca), kakor imam jaz izkušnje, je dolžina sexa odvisna od tega kakšen dan ima tip (je spočit, utrujen, zaskrbljen, naspidiran,...). Torej isti tip, ki enkrat zdrži eno uro, zdrži naslednjič 5 minut, naslednjič 20 minut in potem 3 minute in mogoče naslednjič 15 min. Ampak, da konstantno mu pride pod trem minutam, je zato ker mu vedno pride pod trem minutam. Po mojem mnenju je tukaj težava v tipu.

Da v drugo traja dlje spet ni res, odvisno kakšna pavza je vmes in kakšen je tip. Eni sploh ne morejo takoj po sexu še enkrat, eni so pa k zajci in lahko 3×zaporedoma, skoraj brez prekinitve in s skoraj isto dolžino časa. Res nisem imela velik tipov (no, to je spet relativno), ampak so bili tako različni med sabo, da lahko rečem, da imam izkušnje in vem kdaj neki ne štima :)
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 04. Mar. 2012 23:33

no Ajča, pač "stanje" tipa tudi vpliva na vzburjenost.

me pa tudi zanima, kolikokrat sta sexala in je 3 minute. če sta 5krat, ok, če sta 50krat je pa mal čudno.

samo, to mi povej: pač tip pravi da pri prejšnjih puncah je dlje (nomalno) trajalo.

seveda od pavze odvisno. sam nekak če po nekaj urah spet se mi zdi to bolj 2kratno sexanje kot 2krat v enem sexu..

seveda je odvisno od vsakega moškega posebej, samo tukaj govorimo o enemu. pač rešujemo problem.

prepričan sem samo v to da tip ne laže, ker v 3h minutah brez vzburjenosti ni teorije da mu pride.

pohorc, kar se izlivov tiče, obstaja neka formula kjer imaš starost deliš z nekim kvocientom in dobiš na koliko časa (1enota=1dan) je idealno da doživiš izliv. sam sem pozabil kje je že.. mislim da na 24ur. je pa spet odvisno od moškega.. recimo jaz zelo redko 3krat na dan, zame je idealno ene 5, 6krat na teden. včasih več včasih manj.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 05. Mar. 2012 0:06

bančnica napisal/-a:Imam že dolgoletnega prijatla, lubimca, kolega, zaveznika..on je idealen tip zame. Le ena stvar nama ne gre-sex. :mad:
vsakič ko poskusiva se moreva ustavit, ga dobesedno raznese, ker ga preveč vzburjam.

Pa ga ne vzburjaj!
MovieFreak
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 2. 2012
Kraj: Mb-okolica

Neprebrana objavaNapisal/-a MovieFreak » 05. Mar. 2012 8:02

Tearjerker napisal/-a:OK, just one thing, pride na forum nova uporabnica, ima problem ki se tiče moške vzdržljivosti (v kakršnikoli smeri) in dobi plaz odgovorov od žensk (ki nimajo ne jajc ne penisov, da se ne bi spozabili) da ga v nobenem primeru ne rajca. Like WTF. V tejle temi je avtorica navedla, da ji je tip pač natrosil to (I ain't buying it either, but!) in itak se je iz tega mogu nardit posmeh da ''haha ful te je nalagal, itak da ga ne rajcaš tak'', v drugi temi ima punca problem ker tipu malo dol pade vmes in itak logičen odgovor je spet (od žensk) ''haha, ne rajcaš ga''. Dejte se mal pomirit no.

IMHO odgovor na vprašanje zakaj se to dogaja, ve samo dotični tip, splošne smernice lahko pa podajo spet samo tipi, v grobem pa ženske ki so to doživele, preživele, odpravile težave in posledično lahko rečemo da so upravičeno verjele tipom, da je bil povedani vzrok resnica. Govorit na pamet ''ne rajcaš ga'' je neki kar bi pričakoval od nekih neizkušenih žensk ki so penis vidle samo v učbeniku za bio v 7. razredu in so v Smrklji prebrale da če je punca fantu všeč, se penis pa mal poveča.

Hahahaha :) čist prav si napisala, se podpišem.
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 8. 2011
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a pohorc » 05. Mar. 2012 9:31

slovenc79 napisal/-a:
prepričan sem samo v to da tip ne laže, ker v 3h minutah brez vzburjenosti ni teorije da mu pride.

pohorc, kar se izlivov tiče, obstaja neka formula kjer imaš starost deliš z nekim kvocientom in dobiš na koliko časa (1enota=1dan) je idealno da doživiš izliv. sam sem pozabil kje je že.. mislim da na 24ur. je pa spet odvisno od moškega.. recimo jaz zelo redko 3krat na dan, zame je idealno ene 5, 6krat na teden. včasih več včasih manj.

Glede laganja sem imel bolj v mislih tisti del, da z drugimi puncami pa komot zdrži po eno uro. :D :lol:

Haha, formula za izračun izlivov obstaja? Svašta. :) Saj z medicinskega stališča mislim, da je važno, da se enkrat tedensko izprazniš (nekaj takega). Praviš, da ti enkrat dnevno čisto ustreza. Najbrž si 30+? Jaz z enkrat dnevno ne morem normalno funkcionirat, ker samo gledam ženske v rit in si predstavljam vse mogoče stvari, zna pa v takem tempu pasti tudi kakšna, ki ti ni čisto po godu, le da se sprazniš. :)
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 05. Mar. 2012 13:17

White_Widow je napisal/a:
cry očitno sem jaz mojemu precej odvratna cry
Sicer sarkazem, ampak je zdej jasno za kaj ti na vse pretege trdis, da ni to zato, ker ga ona tok rajca. Legitimiras lastn lajf.

:roll: itak :roll: do kakšnih ugotovitev nekateri pridete..ma nemorem vrjet, res ne
samo ne verjamem, da je tok boljša od njegovih prejšnjih partnerk.(sicer nikjer nisem rekla, da ga zdajšnja ne rajca..normalno da ga, drugače ne bi bil z njo...ampak problem pač tiči drugje)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 05. Mar. 2012 14:14

hahaha, kakšen naslov.
Dej....ne si preveč laskat :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 05. Mar. 2012 16:43

pohorc napisal/-a:Glede laganja sem imel bolj v mislih tisti del, da z drugimi puncami pa komot zdrži po eno uro. :D :lol:

Haha, formula za izračun izlivov obstaja? Svašta. :) Saj z medicinskega stališča mislim, da je važno, da se enkrat tedensko izprazniš (nekaj takega). Praviš, da ti enkrat dnevno čisto ustreza. Najbrž si 30+? Jaz z enkrat dnevno ne morem normalno funkcionirat, ker samo gledam ženske v rit in si predstavljam vse mogoče stvari, zna pa v takem tempu pasti tudi kakšna, ki ti ni čisto po godu, le da se sprazniš. :)

star sem 20 :) nevem ljudje smo si pač različni.. jaz lahko 3krat na dan samo če najdem nekaj kar me zares noro rajca, samo se to zelo redko zgodi.
telo se prilagaja. pač če ti 3krat na dan se ti tud sprema hitro proizvaja in imaš zato tudi potrebo po tem da se sprazneš.
meni ustreza tako kot je, prib. 1krat na dan, včasih 2krat, včasih nič. če 1 teden ne tudi postanem tak da me vse zrajca :D nekdo tretji si ga pa mogoče 1krat na teden in postane tako zrajcan če si ga npr. 1 mesec ne. :)
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 05. Mar. 2012 16:47

jaz se opravičujem, ampak ne morem mimo tega:
pač če ti 3krat na dan se ti tud sprema hitro proizvaja in imaš zato tudi potrebo po tem da se sprazneš.

neee nooo :lol: :lol:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 05. Mar. 2012 17:11

^^ in kaj je narobe s tem? :roll: telo se prilagaja.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 05. Mar. 2012 17:24

"da se sprazniš" si vzel preveč dobesedno
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 05. Mar. 2012 17:32

da doživiš orgazem. oz. izliv sperme, da se lahko nova naredi :D happy?

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]