ga preveč vzburjam?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
se pravi če si ti bolj vzburjena ti pride kasneje kot kadar si samo malo vzburjena? ne verjamem preveč v to (pa hlinjenje orgzama seveda ne šteje )
izkušnje pa štejejo, to je sigurno.. ampak kot avtorica pravi je že z večimi puncami sexal in je bil normalen čas..
izkušnje pa štejejo, to je sigurno.. ampak kot avtorica pravi je že z večimi puncami sexal in je bil normalen čas..
hej norci
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
MovieFreak napisal/-a:Ded je totalni luzer, če tako malo zdrži, raje se ga čimprej znebi.
Bravo, res, ker dober in premišljen nasvet bančnica najbolš da mu kr to rečeš u fris, stavim da ga bo minlo vsaj za par minut.
No, resno. Nisem tip, tako da ne vem kako je če imaš tako težavo, vendar je člankov v zvezi s tem problemom res mali miljon. Sklepam da je ta tvoj prjatu/lubimc/kolega/zaveznik precej mlad? Baje se s tem sooča kar velik delež mlajših tipov. Nekateri priporočajo recimo keglove vaje za moške, ali pa tisto 'start - stop' vajo že med masturbiranjem, pri kateri se nauči 'odkriti' tisto točko tik pred eksplozijo, in se pri njej ustaviti. Kar se pa samega seksa tiče, je najbolj priporočljivo da si ti na njem, kjer sama prevzameš večino kontrole. Ali pa žličkanje Aja pa spomnim se ko je nekje pisalo da mu lahko v trenutku ko čutiš da mu prihaja, naraaahlo potegneš moda navzdol in s tem ustaviš predčasni izliv.. Samo tega na tipu še nisem probala, tako da ne vem.
Verjetno rabi samo malo vaje pa srečno.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
no sej to, jaz ne verjamem, da tip sploh ima izkušnje
in prosim, ne obračaj mojih besed.
in prosim, ne obračaj mojih besed.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
slovenc79 napisal/-a:izkušnje pa štejejo, to je sigurno.. ampak kot avtorica pravi je že z večimi puncami sexal in je bil normalen čas..
In ona je bila zraven in je štopala. Ah, dej no, vleče jo za nos s tem "ti me toliko vzburjaš, da mi pride 100×hitrej kot prej". Tip, ki lahko sexa 1h, lahko tudi več kot 5 minut zdrži, čeprav je grozno vzburjen.
Razen, če nima kakšnega hudega fetiša (npr. če bi imel fetiš na deklice in bi ga ona spominja na deklico, prej pa je bil spolno aktiven samo z ženskami - voila, pride takoj, ko se dotakne svoje spolne fantazije - sex z deklico)
A goal without a plan is just a wish.
-
mogoče je pa prej sexal samo s čudnimi, brez riti in jošk, s pobrito glavo in klempavimi ušesi, s tremi zobmi ter potlačenim nosom, krivimi udi, brez popka ter z jamo tam dol
-
slovenc79 - Cosmopsiho
Ajča napisal/-a:
Razen, če nima kakšnega hudega fetiša (npr. če bi imel fetiš na deklice in bi ga ona spominja na deklico, prej pa je bil spolno aktiven samo z ženskami - voila, pride takoj, ko se dotakne svoje spolne fantazije - sex z deklico)
ja saj to je smisel vzburjenja pač vsakemu je nekaj drugega všeč. njemu očitno punca čist ustreza in vsaki del na njej ki ga vidi ga vzburi, zato pa se ne more zadržat.. ne rabi met nekega fetiša da se tako vzburi (ali pač) nevem kakšen drug razlog je lahko da mu tok hitro pride?
(ta primer z deklicam jemljem kot primer vzburjenja, v nobenem primeru ne podpiram pedofilije al pa kej takega.. da me ne bi zdaj kdo obtoževal spet)
hej norci
-
ma tip ma problem, da ne zna zadržat orgazma ali pa je neizkušen. Ni druge.
očitno sem jaz mojemu precej odvratna
njemu očitno punca čist ustreza in vsaki del na njej ki ga vidi ga vzburi, zato pa se ne more zadržat..
očitno sem jaz mojemu precej odvratna
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
O fak, a si predstavljaš koliko sem šele jaz, z bivšim in z zdejšnim je parkrat sex (1 runda) trajal več kot uro in pol (rekord mam čez 2,5h - dobr, da me je toliko časa sploh gledal in bil aktivno vpleten vame, če mu nisem bila res všeč.. )
A goal without a plan is just a wish.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
WW, v zadrževanju orgazma ni nobenega užitka.. zadržat ga pa ne moreš s tem da se še bolj vzburiš, pač pa da se zavestno malo odvrneš od tega..
saj kaj pa če bi npr. z oralo poskusila? ali da njemu pride in še tebe do konca obdela, ali pa tebe obdela in končata skupaj. saj ni nujno da mora ves čas nabijat
ni nujno da si ti svojemu odvratna, ni črno-belo vse sam očitno tvoj zna pozabit nate med sexom da mu ne pride prehitro
ajča, kaj pa veš.. mogoče ga sploh ne rajcaš ali pa je moral glavico najprej precej zbrusit da je potem kej čutila..
enkrat sem poskusil čim dlje (pač sam) in je prišlo po 1 uri, jajca so potem bolela za znort mogoče če se navadiš na maratone manj boli, sem pa prepričan da ni zdravo če se takole delaš norca iz svojih čutil..
saj kaj pa če bi npr. z oralo poskusila? ali da njemu pride in še tebe do konca obdela, ali pa tebe obdela in končata skupaj. saj ni nujno da mora ves čas nabijat
ni nujno da si ti svojemu odvratna, ni črno-belo vse sam očitno tvoj zna pozabit nate med sexom da mu ne pride prehitro
ajča, kaj pa veš.. mogoče ga sploh ne rajcaš ali pa je moral glavico najprej precej zbrusit da je potem kej čutila..
enkrat sem poskusil čim dlje (pač sam) in je prišlo po 1 uri, jajca so potem bolela za znort mogoče če se navadiš na maratone manj boli, sem pa prepričan da ni zdravo če se takole delaš norca iz svojih čutil..
hej norci
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
slovenc79 napisal/-a:ni nujno da si ti svojemu odvratna, ni črno-belo vse sam očitno tvoj zna pozabit nate med sexom da mu ne pride prehitro
Zanimiva teorija...upam, da se pa zavedaš, da ni nujno resnična
The world is as you are.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
Ok slovenc79 kako potem pojasniš sledeče:
tip pride k meni, se začneva mečkati, tipu pride praktično v minuti. Se mi opraviči in reče, da pač mu je blo čist prehudo in da že tako dolgo ni bi z menoj da mu je že sama ideja bila preveč.
V drugo je trajalo in trajalo... Zelo dolgo.
Torej sm mu bila prvič res huda, drugič pa čisto nezanimiva?
tip pride k meni, se začneva mečkati, tipu pride praktično v minuti. Se mi opraviči in reče, da pač mu je blo čist prehudo in da že tako dolgo ni bi z menoj da mu je že sama ideja bila preveč.
V drugo je trajalo in trajalo... Zelo dolgo.
Torej sm mu bila prvič res huda, drugič pa čisto nezanimiva?
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
OK, just one thing, pride na forum nova uporabnica, ima problem ki se tiče moške vzdržljivosti (v kakršnikoli smeri) in dobi plaz odgovorov od žensk (ki nimajo ne jajc ne penisov, da se ne bi spozabili) da ga v nobenem primeru ne rajca. Like WTF. V tejle temi je avtorica navedla, da ji je tip pač natrosil to (I ain't buying it either, but!) in itak se je iz tega mogu nardit posmeh da ''haha ful te je nalagal, itak da ga ne rajcaš tak'', v drugi temi ima punca problem ker tipu malo dol pade vmes in itak logičen odgovor je spet (od žensk) ''haha, ne rajcaš ga''. Dejte se mal pomirit no.
IMHO odgovor na vprašanje zakaj se to dogaja, ve samo dotični tip, splošne smernice lahko pa podajo spet samo tipi, v grobem pa ženske ki so to doživele, preživele, odpravile težave in posledično lahko rečemo da so upravičeno verjele tipom, da je bil povedani vzrok resnica. Govorit na pamet ''ne rajcaš ga'' je neki kar bi pričakoval od nekih neizkušenih žensk ki so penis vidle samo v učbeniku za bio v 7. razredu in so v Smrklji prebrale da če je punca fantu všeč, se penis pa mal poveča.
IMHO odgovor na vprašanje zakaj se to dogaja, ve samo dotični tip, splošne smernice lahko pa podajo spet samo tipi, v grobem pa ženske ki so to doživele, preživele, odpravile težave in posledično lahko rečemo da so upravičeno verjele tipom, da je bil povedani vzrok resnica. Govorit na pamet ''ne rajcaš ga'' je neki kar bi pričakoval od nekih neizkušenih žensk ki so penis vidle samo v učbeniku za bio v 7. razredu in so v Smrklji prebrale da če je punca fantu všeč, se penis pa mal poveča.
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
ni nujno, odvisno od tipa. Pr njemu je ponavadi že prvič trajal, sm takrat se res dolg nisva vidla pa možn da se vmes ni nič spraznil- čeprav dvomim kolikor ga poznam. Ampak sej to ni poanta, to je vprašanje za slovenca.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Jst nisem opazil nobene spremembe.White_Widow napisal/-a:za več časa, je treba bit manj vzburjen? pa kaj boš ti knjigo izumov napisal
daljšanje časa je pogojeno z izkušnjami, v večini primerov.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]