Foot fetish
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
veneficus pupa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
jao, moj je čist zmešan na stopala. ga čist razvname
pa fora je, k mene ful žgečka, da se me dotika pa me lupčka tm
pa fora je, k mene ful žgečka, da se me dotika pa me lupčka tm
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
jaaaaa, moj je tut ves navdušen nad mojimi stopali in jih boža, ljubkuje itd. morm reč, da mi ful paše in je res tak ful dobr filing....tko za crklanje al pa tut med akcijo je prov zanimivo
-
emkica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2007
- Kraj: Ljubljana
mojmu je tud full všeč, da mu tamalga s stopali božam ...v bistvu sem prej vedno misla, da bi me to full motil. Sam zdej k sem pa to doživela mi je pa čist vseen, sej če imaš nekoga rad, je zlo težko da bi te kej tazga motil
-
KleoPatra21* - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2007
- Kraj: LJ
Mi2 prakticirava to že odkar sva skupaj (5 let), ja sj na začetku ti je malo čudno oz. novo, sam se navadis, prilagodis, če ti je seveda do tega, da tvoj dragi max uživa in seveda da dobi od svoje ljube to kar ma najraje, kje drugje pa bo ?? No moram rečt da sm se kr kmal navadla na to, in si zdaj ne predstavljam sexa brez tega, ker mi zeloooo paše, in uživam v tem ko ga gledam da neizmerno uživa-saj s tem še dodatno vzburi mene
- vohljac
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
Pozdravljeni. Vaša tema mi je zelo zanimiva, zato sem se odločil, da se vam pridružim, kajti tudi sam obožujem stopala svoje žene, sploh v tankih najlonkah kožnate barve in da so prepotene. Kadar pride iz službe, jo sezujem, ovoham podplate, na katerih so kar precej utrujene najlonke. To mi je ful rajcik, ter me še bolj vzpodbudi k ostalim spolnim aktivnostim, za katere drugi , ki ne razumejo naših fetišev rečejo, normalne spolne aktivnosti. LP.
- vohljac
- Sramežljivka
Vsem se opravičujem, da sem odprl novo temo o ženskih podplatih, kajti jaz sem Slovenec in ne Anglež in je za mene foot fetish tujka, za katero imamo svoje besede in kot vsi zavedni Slovenci, bi morali težit k uporabi slovenskih besed, kajti nasprotno pomeni amerikanizacija. Da sem odprl novo temo z slovenskim naslovom pa je razlog v tem, ker teme foot fetish ni že dolgo nihče obiskal in tudi ko sem se ji pridružil, ni nihče nadaljeval, žal pa je tema katero sem jaz odprl zaklenjena, ker sem baje provociral ostale, čeprav ne vem s čim. Kajti moje načelo je v tem, kogar katera zadeva ne zanima, je naj ne bere in tudi žalil nisem nikogar.
Operaterjem pa se opravičujem (sorry) da se bomo razumeli in če želite me lahko izključite, kajti na forumih, kjer se človek ne sme svobodno izrazit oziroma odkrito govorit o svojih nagnjenjih in pridobit somišljenike, katerih ni malo, čeprav nikogar ne žali, potem hvala in nasvidenje.
Operaterjem pa se opravičujem (sorry) da se bomo razumeli in če želite me lahko izključite, kajti na forumih, kjer se človek ne sme svobodno izrazit oziroma odkrito govorit o svojih nagnjenjih in pridobit somišljenike, katerih ni malo, čeprav nikogar ne žali, potem hvala in nasvidenje.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
vohljac napisal/-a:jaz sem Slovenec in ne Anglež in je za mene foot fetish tujka, za katero imamo svoje besede in kot vsi zavedni Slovenci, bi morali težit k uporabi slovenskih besed, kajti nasprotno pomeni amerikanizacija.
vohljac napisal/-a:Operaterjem pa se opravičujem (sorry)
Toliko o uporabi slovenskih besed ...
Kako je s podplati v najinem odnosu? Niso njegov fetiš, so mu pa zelo všeč, ker so proti njegovim "čolnom" moji tako majčkeni . Obožujem masažo stopal (nisem niti malo žgečkljiva). On pa pač skoraj skoči na omaro, samo da se približam njegovim tacam (je pa tudi smrtno nevarno zame, če mi samo pride na misel, da se jih dotaknem ).
- vohljac
- Sramežljivka
Jaz obožujem podplate od partnerice, nasploh v tankih najlonkah. Rad jih masiram in ovohavam in njej to paše. Da bi pa ona meni, pa ni govora, ker sem žgečklijiv in tudi nimam te potrebe. Masaža njenih podplatov je zame kot predigra za nadaljne standardne posteljne igrice.
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
^^ Jaz sem se itak ustavila le pri masaži stopal. Da bi jih tipu ovohavala - khhh . Da bi mu jih on?? Ni šans. Ne bi dovolila. Že če bi izrazil željo, bi me pobralo od smeha. Pa me razglasite za zaplankano - v moji glavi tega ne bi mogla spremenit v nekaj razburljivega.
-
Eli** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2008
- Kraj: Domžale
Ja pa ne, sej smo si različni..enim je všeč, drugim ne...
Nama recimo je..moj je čist nor na moje nogice, men pa tut paše, da mi jih skos masira, lupčka pa to Lohka so huda predigra, pa fajn je, k sm kdaj zlo utrujena, pa mi jih on masira s kšnim fajn oljčkom
Nama recimo je..moj je čist nor na moje nogice, men pa tut paše, da mi jih skos masira, lupčka pa to Lohka so huda predigra, pa fajn je, k sm kdaj zlo utrujena, pa mi jih on masira s kšnim fajn oljčkom
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Jaz si tudi ne znam predstavljati, kaj naj bi bilo na prešvicanih nogah erotičnega.iluzija napisal/-a:Pa me razglasite za zaplankano - v moji glavi tega ne bi mogla spremenit v nekaj razburljivega.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
^^Obstaja milo in voda
Vsake toliko časa paše kakšna masaža ali pa lupčki po stopalih. Ni pa ena stalnica med seksom.
Vsake toliko časa paše kakšna masaža ali pa lupčki po stopalih. Ni pa ena stalnica med seksom.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
^
Sicer pa vsakemu svoje, a ne.
vohljac napisal/-a:Pozdravljeni. Vaša tema mi je zelo zanimiva, zato sem se odločil, da se vam pridružim, kajti tudi sam obožujem stopala svoje žene, sploh v tankih najlonkah kožnate barve in da so prepotene.
Sicer pa vsakemu svoje, a ne.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Ups Tega pa res nisem opazila. Če mu tako ustreza, naj uživa v tem.
Sicer pa, med seksom smo (predvidevam) vsi prepoteni pa se vseeno lupčkamo po vratu, telesu.
Sicer pa, med seksom smo (predvidevam) vsi prepoteni pa se vseeno lupčkamo po vratu, telesu.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]