Foot fetish
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 115 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
-
-=beiba=- - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 5. 2005
moi lubi pa je reku da so mu fetiši čist mem, da tud prstkov nikol ne bi mogu... . h3h3 in pol sm se jz enkrat spravla 'nanga'.. slučajn sm tko ležala, da sm mela njegova stopala zravn. in sm se začela igrat z njegovimi prstki vse kar je reku ko sem hotla nehat je blo: ŠE komentar je bil sam: kok je hudo ampak on pa ne bi, da bi še jz tok uživala h3h3, tud to bomo nekak poštimal
- olivia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: Bela Ljubljana
jz sm zanč spoznala enega s takim fetišem. Morm rečt da mi je blo ubistvu ful smešn ga gledat in poslušat ko se je navduševal nad mojimi stopali, prsti in gležnji.
ampak ok sto ludi sto čudi...še vedno je ta fetiš mnogo bolj sprejemljiv kot pa kake živali, plišaste igračke in podobno
ampak ok sto ludi sto čudi...še vedno je ta fetiš mnogo bolj sprejemljiv kot pa kake živali, plišaste igračke in podobno
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
tiasha napisal/-a:Men čist sede, če mi moj zmasira stopala al pa jst njemu ... ponavad se uleževa na kavč, drug drugmu nogce v naročje in masiranje ...
Samo, da bi mela pa kkšn posebn fetiš na to ... pa ne ... se mi ne zdi pa to nič takega ...
Tako kot pri nama
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Meni so tudi všeč ženske nogice...ne vse..ampak dostikrat,pa pogledam dekleta v nogice ,da vidim kakšne ima!Meni so pač všeč
Nimam,pa zdaj kakih pokvarjenih misli kaj vse bi z njimi počel...všeč so mi...in to je to!
Lep pozdrav!
Nimam,pa zdaj kakih pokvarjenih misli kaj vse bi z njimi počel...všeč so mi...in to je to!
Lep pozdrav!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
virginiaNOmore - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 8. 2005
Mislim, da ima od strica pes tak fetiš. Zadnič mi je začel lizat prste, ko sm bla v natikačih. Sploh se ga nism mogla rešit, pa tk žgečkal, da nism zdržala.
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
ne, sm pa vidla po TV enkrat
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
to je ljubkovanje stopal in prstkov ,fetiš
Mene to ščigeta
Mene to ščigeta
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Meni pa to ni ravno všeč... Dobro, če že pride do tega potem v redu... Ampak se raje posvetim drugim delom telesa.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
jaz sem pa zlo nežgečkljiva in moj fant lahk dela z mojimi stopali skor vse, kar mu na pamet pride, pa me ne bo žgečkal! Najraj mam seveda, kadar jih zmasira,...
pa tud med sexam, če sva v takem položaju, da mam noge okol njegovega vratu, mi včasih malo "pogrizlja" palec!
pa tud med sexam, če sva v takem položaju, da mam noge okol njegovega vratu, mi včasih malo "pogrizlja" palec!
Peek-a-boo!
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 1:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Prvi neprebran prispevek • 115 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]