Foot fetish
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Žuža*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Dej prosim nehaj pisati "na blef". Vsaj pogooglej zadevo, preden pišeš po forumu. Znanje srednješolske biologije mi zadošča, da vem da se moška in ženska koža razlikujeta. Poleg tega se bolezni ne delijo (samo) na psihične in virusne/bakterijske.
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
slovenc79 napisal/-a:@keepsake ti se sploh ne oglašaj če ti je prioriteta sam mene zajebavat. In da ti odgovorim na tvoj bedast način poskusit bit duhovita: manj se tuširajo in imajo bolj zdravo kožo, zato ne rabijo kremic in tega sranja. enkrat na 2 dni je čist primerna higiena. opravljive pa niso zato ker na podeželju nimajo 100 prijateljic na razlopago da se odločajo s kom se jim bolj splača bit prijatelj bolj ko si osamljen bolj ceniš družbo človeka in s tem se mestne frajle ne morejo primerjat.
keepsake, ti si pa pravi biser razvajene "dame"
razvajena sem pa, ker? Argumentiraj, če že nekaj stresaš
nej uganem, ker imam vsak dan drug lak na nohtih, imam rada toplo vodo in si ponavadi fufljo umivam več kot trikrat na teden.
mimogrede, to z lakom ne drži, ampak itak je to irelevantno za tvojo posploševalno bučo.
ni moj smisel življenja tebe jebat v glavo, ampak resnični pišeš totalne nebuloze. Spominjaš me na purple, ki je že dolgo tega zapustila forum. Glupa ko noč, ampak vedno je drgnila svoj prav, ne glede na to, da so ji vsi dopovedovali kontra.
glej kako posplošuješ - punce s podeželja se tuširajo dvakrat na dan in so osamljene ter nimajo priateljic
+ nimajo kremic in tega sranja
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
akvamarin, ne VSE ženske
žuža, moj point je bil da ni vse ista bolezen kar je omenil tearjerker, nikjer pa nisem napisal da se samo na ta 2 tipa ločitjo bolezni. spet samo nekaj zajebavaš...
dobro, mogoče je ženska drugačna od moške. samo preživi tudi če si je ne mažeš vsak dan s kremcami.
keepsake, argumentiraj ti najprej meni zakaj sem biser dežele kranjske.
posplošuješ ti, ker praviš da podeželske ženske ne poznajo žiletke in da se po gnoju valjajo. ti si tista ki posplošuje.
jaz sem samo povedal razlike med mestnim in podeželskim življenjem in zakaj sem bolj za podeželje. kar se tebe ne tiče. in to veš in se oglašaš samo da mene jebeš v glavo, kar ti je tako zabavno. sploh en bom več odgovarjal na tvoje poste. boš rekla da posplošujem če rečem da imajo ženske pi*do.
žuža, moj point je bil da ni vse ista bolezen kar je omenil tearjerker, nikjer pa nisem napisal da se samo na ta 2 tipa ločitjo bolezni. spet samo nekaj zajebavaš...
dobro, mogoče je ženska drugačna od moške. samo preživi tudi če si je ne mažeš vsak dan s kremcami.
keepsake, argumentiraj ti najprej meni zakaj sem biser dežele kranjske.
posplošuješ ti, ker praviš da podeželske ženske ne poznajo žiletke in da se po gnoju valjajo. ti si tista ki posplošuje.
jaz sem samo povedal razlike med mestnim in podeželskim življenjem in zakaj sem bolj za podeželje. kar se tebe ne tiče. in to veš in se oglašaš samo da mene jebeš v glavo, kar ti je tako zabavno. sploh en bom več odgovarjal na tvoje poste. boš rekla da posplošujem če rečem da imajo ženske pi*do.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
slovenc79 napisal/-a:keepsake, argumentiraj ti najprej meni zakaj sem biser dežele kranjske.
jaz sem samo povedal razlike med mestnim in podeželskim življenjem in zakaj sem bolj za podeželje. kar se tebe ne tiče. in to veš in se oglašaš samo da mene jeb*š v glavo, kar ti je tako zabavno. sploh en bom več odgovarjal na tvoje poste. boš rekla da posplošujem če rečem da imajo ženske pi*do.
itak da se me tiče, ker sem s podeželja.
biser dežele kranjske si, ker si tak tipičen Slovenc. Res nebi mogu najt boljšega nicka zase. Misliš da imaš fetiš, pizde od blizu še povohal nisi, svet vidiš črno-belo in si zaplankan, da me glava boli zraven. Upam da to to povečini še leta kriva in boš sčasoma odprl oči in videl nekaj sveta, poleg tega imaginarnega v katerem misliš da živiš.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
Vem da si s podeželja, samo tvoj značaj kraljične na zrnu graha precej izničuje to dejstvo.
no lepo da si končno dala jezo name, na moj fetiš, na mojo nedolžnost ven iz sebe. upam da boš zdaj dala mir. ali te bo pa pač še naprej bolela glava.
jaz sem napisal da si želim punco ki ne bo občutljiva in zbirčna, razvajena in na podeželju je več takega folka kot v mestih. ubistvu vsi dobro veste kaj mislim samo me zajebavate ker sem pač slovenc. če bi se registriral z nocim nickom in isto povedal že ne bi blo tako.
PS: keepsake, iz sebe izhajaš ko praviš da se podeželske punce valjajo po gnoju?
no lepo da si končno dala jezo name, na moj fetiš, na mojo nedolžnost ven iz sebe. upam da boš zdaj dala mir. ali te bo pa pač še naprej bolela glava.
jaz sem napisal da si želim punco ki ne bo občutljiva in zbirčna, razvajena in na podeželju je več takega folka kot v mestih. ubistvu vsi dobro veste kaj mislim samo me zajebavate ker sem pač slovenc. če bi se registriral z nocim nickom in isto povedal že ne bi blo tako.
PS: keepsake, iz sebe izhajaš ko praviš da se podeželske punce valjajo po gnoju?
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Kreme s higieno nimajo veze. Ce ti poka koza na rokah od suhosti in si jih mazes s kremo je to kvecjemu skrb za zdravje, ne pa za higieno. Kreme ne cistijo koze, razen ce mednje stejes razna mila za cisicenje koze (jst jih ne, stejem jih med mila), torej niso higienski pripravki. Isto velja za razna mleka za kozo. Razen ce so redefinirali higieno med tem ko nisem bil pozoren.purple_rain napisal/-a:^^ Sej ne veš kaj govoriš.. Eno je normalna skrb za higieno (ja, kreme za telo pašejo sem)
V cem se razlikujeta, poleg kosmatosti in testosteronske mozoljavosti? Je se kaj drugega?*Žuža* napisal/-a:Znanje srednješolske biologije mi zadošča, da vem da se moška in ženska koža razlikujeta.
Kar se tice foot fetisha, jst ne bi rekel, da imam ravno fetis. So mi pa stopala nekaterih zensk zelo lepa, od drugih manj in dolocena so grda. Valda gre za tako stvar o kateri si tiho, podobno kot pri razlicnih tamalih. Ce je lepo reces da je lepo, drugace si pa tiho. Neki na polno lizal ravno nebi.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^mogoče si pa res bil nepozoren.
Pa ja no, ja, ni del ožje definicije higiene, vem, je pa precej splošno razširjena praksa v skrbi za osebno higieno; besides, npr. suha koža oz. ostanki le-te tud niso ful higienični, ne, therefore, mazanje kože s kremami/losijoni/whatever kot preventiva bi lahko spadalo pod higienske ukrepe.
Pa ja no, ja, ni del ožje definicije higiene, vem, je pa precej splošno razširjena praksa v skrbi za osebno higieno; besides, npr. suha koža oz. ostanki le-te tud niso ful higienični, ne, therefore, mazanje kože s kremami/losijoni/whatever kot preventiva bi lahko spadalo pod higienske ukrepe.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
K negi telesa spadajo pač
Ženska koža naj bi bila tanjša od moške (oz. moški imajo debelejšo povhnjico), drugačna elastičnost, tud vezivno tkivo je drugačno oz. šibkejše in se v podkožje lahko ujame več maščobnih celic, zato imamo tud povečini bolj (vidno) celulitaste riti od moških.. in tud hitreje smo gubaste In še par takih stvari, se ne spomnim zdajle natančno iz glave.. Preverjat iz prve roke nisem šla, samo domnevam, da je nekaj na tem, če naj bi šlo za splošno znana dejstva, pomoje se jih niso izmislili npr. v kozmetični industriji, jih pa verjetno s pridom uporabljajo v reklamah (ne vem, ne gledam tv-ja, niti ne kupujem krem ponavadi ).
Mahagonij napisal/-a:V cem se razlikujeta, poleg kosmatosti in testosteronske mozoljavosti? Je se kaj drugega?*Žuža* napisal/-a:Znanje srednješolske biologije mi zadošča, da vem da se moška in ženska koža razlikujeta.
Ženska koža naj bi bila tanjša od moške (oz. moški imajo debelejšo povhnjico), drugačna elastičnost, tud vezivno tkivo je drugačno oz. šibkejše in se v podkožje lahko ujame več maščobnih celic, zato imamo tud povečini bolj (vidno) celulitaste riti od moških.. in tud hitreje smo gubaste In še par takih stvari, se ne spomnim zdajle natančno iz glave.. Preverjat iz prve roke nisem šla, samo domnevam, da je nekaj na tem, če naj bi šlo za splošno znana dejstva, pomoje se jih niso izmislili npr. v kozmetični industriji, jih pa verjetno s pridom uporabljajo v reklamah (ne vem, ne gledam tv-ja, niti ne kupujem krem ponavadi ).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov