Foot fetish
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
**ReD*cHerRy** - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 6. 2005
- Kraj: ljubljana
jaz tud še nism slišala za to...mene tudi zanima kako to zgleda...mislim mogoče sm(to doživela) sam sploh ne vem da je to to
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Kaj pa kle ni jasn, jaz sem to razumela kot fetiš na stopala, pa najbrž še gležnje, pa mogoče še prstke na nogah, kak pa naj bi to zgledalo, so ljudje, ki jih to še posebej vzburja, ene pa vzburjajo vratne žile (to je bla zajbancija, čeprav najbrž obstaja kak ki ga tud to vzburja, za vse tist, ki jim nau jasn kaj sm mislnla z vratnimi žilami), druge spet kaj vem, kako pa naj bi to zgledal, kaj pa ma za zgledat??
zdej pa men ni jasn, kaj vm ni jasn
zdej pa men ni jasn, kaj vm ni jasn
pa pa
-
kitty-cat - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 8. 2004
nic neznanega..imam takega fanta ...obozuje stopala..prstke predvsem..kako to zgleda? vzburja ga ce jih samo gleda..valda se bol ga pa vzburja ce so super urejeni..pa ce so v lepih sandalah..lahko mu pride ce bi jih samo gledal kako jih premikam..rad pa jih lize, grize,..itd.. pa fulll paše če ti to dela..mmmm..mene vedno zraven vzburi toliko kokr js njega z prstki..potem pa veselo na delo
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
bunney napisal/-a:Kaksnga? aja hvala za objasnilo. le tako naprej
tazga :
kitty-cat napisal/-a:nic neznanega..imam takega fanta ...obozuje stopala..prstke predvsem..kako to zgleda? vzburja ga ce jih samo gleda..valda se bol ga pa vzburja ce so super urejeni..pa ce so v lepih sandalah..lahko mu pride ce bi jih samo gledal kako jih premikam..rad pa jih lize, grize,..itd.. pa fulll paše če ti to dela..mmmm..mene vedno zraven vzburi toliko kokr js njega z prstki..potem pa veselo na delo
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
bubbles napisal/-a:stopal in prstov se mi noben ne sme tikat, še sama ne, tok me žgečka!
joooj enako... pa še sovražim svoja stopala, ker mam občutek ka so grozna, tak ka je čudež če me vidite v odprti obutvi kaj šele ka bi mi jih nekdo ljubkoval.... ne ne ne in še enkrat ne!!!
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
am...ja meni jih moj lubi samo včasih zmasira...to pa res noro sede, čeprav sem sprva mislil, da me bo nevem kako zgečkalo, ker sem zelo žgečkljiva, pa sem kasneje ugotovila, da to nor paše, tako, da ga sedaj že kar sama včasih prosim naj mi zmasira stopala.ampak pri temu tudi vstane!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov