Fizični ali psihični rajc?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Gost
succubus napisal/-a:*purple* napisal/-a:tud če mi reče, kva bi te zdele pofukou tlele.Ja prov a ne.Jst bi te pa tm pofu*ala
ko bi vsaj meni to rekel.
No, meni je to grdo.
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Heheh, brez skrbi, nisi edina s takšno težavo. In joj, kako te razumem.
Po moje tale problem izvira iz nas (žensk) samih: pričakujemo od moških, da mislijo skozi na seks, da so vedno za stvar,... pa so samo ljudje. Tako kot mi. In se čudimo zakaj potem niso skozi napaljeni, tako kot to prikazujejo reklame, filmi in cosmo članki.
Moj je takšen kot opisuješ tvojega. S tem, da si je na začetku zveze upal več, kar precej več. Najbrž zato, ker mu je bilo takrat v zvezi z mano vse novo, sedaj pa misli, da me pozna in ni treba več spoznavat.
Rešitve v tem primeru bi rekla, da ni. Fantje so na to temo zelo zelo občutljivi in bolj kot težiš in drezaš, bolj se zaprejo vase. Takoj, ko dobijo občutek, da jih obtožuješ sabega seksa, se zna zadeva še poslabšat. Načeloma pomaga iskren pogovor (čigar cilj ni boljši seks ampak samo bit iskren). Obstaja pa velika verjetnost, da je kar je in se bo treba s tem sprijaznit (če te le "napaka" ne moti preveč).
Po moje tale problem izvira iz nas (žensk) samih: pričakujemo od moških, da mislijo skozi na seks, da so vedno za stvar,... pa so samo ljudje. Tako kot mi. In se čudimo zakaj potem niso skozi napaljeni, tako kot to prikazujejo reklame, filmi in cosmo članki.
Moj je takšen kot opisuješ tvojega. S tem, da si je na začetku zveze upal več, kar precej več. Najbrž zato, ker mu je bilo takrat v zvezi z mano vse novo, sedaj pa misli, da me pozna in ni treba več spoznavat.
Rešitve v tem primeru bi rekla, da ni. Fantje so na to temo zelo zelo občutljivi in bolj kot težiš in drezaš, bolj se zaprejo vase. Takoj, ko dobijo občutek, da jih obtožuješ sabega seksa, se zna zadeva še poslabšat. Načeloma pomaga iskren pogovor (čigar cilj ni boljši seks ampak samo bit iskren). Obstaja pa velika verjetnost, da je kar je in se bo treba s tem sprijaznit (če te le "napaka" ne moti preveč).
Imaš, da me vikaš!
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
ko berem nekatere poste si kar ne morem predstavljati, da se to lahko dogaja..ampak ko dobro premislim na bivse tipe in na tisti "dolgocasen" sex, kmalu ugotovim, da je vse mozno..z sedanjim tipom je sex neki cist drugega..to je sex, v katerem uziwama oba, kjer oba rada experimentirama..on je mnenja, da ko se zveza malo ohladi, se to samo stopnjuje...in da je treba to ohranjat, na tak ali drugacen nacin..in se kako se strinjam s tem
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
succubus napisal/-a:trapa napisal/-a: Takoj, ko dobijo občutek, da jih obtožuješ sabega seksa, se zna zadeva še poslabšat.
Upam sam, da tega občutka ni dobil.
Tu po navadi pomaga, če pogovor začneš z "veš, da mi je seks s tabo fantastičen, ampak bi rada... "
S tem, ko na začetku poudariš, da je ok, lažje sprejmejo kritiko. Baje'.
V vsakem primeru pa pol velja bit iskren. Čeprav je klinc,če ni feedbacka z njegove strani.
Imaš, da me vikaš!
-
succubus - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
No, sva se za vikend malo pogovorila, čeprav, ne vem no...
začela sem s tem, da sem vprašala, kakšen se mu zdi najin sex v primerjavi s sexom z začetka najine zveze. nisem hotel takoj, da vse obdelava (od tega, da mi ne pošilja smsov, ni eksperimentiranja itd.) zato sem mu, še preden je lahko kaj rekel, razložila, da mi je sex še vedno dober, da naj ne misli, da je ("fizično") v postelji slab, ampak da mi je bed, da sexava samo še v postelji. nič več na kakih takih krajih, kjer te pač rajca to, da te lahko nekdo dobi.
raje ne bi odgovorila kaj mi je rekel, ampak vseeno. rekel je, da ni kao keša, da bi šla kam ven (kar sploh ni res) pa da bi pol lahko kje zunaj sexala
začela sem s tem, da sem vprašala, kakšen se mu zdi najin sex v primerjavi s sexom z začetka najine zveze. nisem hotel takoj, da vse obdelava (od tega, da mi ne pošilja smsov, ni eksperimentiranja itd.) zato sem mu, še preden je lahko kaj rekel, razložila, da mi je sex še vedno dober, da naj ne misli, da je ("fizično") v postelji slab, ampak da mi je bed, da sexava samo še v postelji. nič več na kakih takih krajih, kjer te pač rajca to, da te lahko nekdo dobi.
raje ne bi odgovorila kaj mi je rekel, ampak vseeno. rekel je, da ni kao keša, da bi šla kam ven (kar sploh ni res) pa da bi pol lahko kje zunaj sexala
- Gost
In zakaj bi bil seks zunaj merilo dobrega in zanimivega seksa? Popestriš ga lahko tudi drugače, če si želiš.
-
succubus - Komunikatorka
~NIA~ napisal/-a:^^ ni keša? za kaj pa rabiš keš? če misle da nima dnarja za bencin, da bi kam šla z avtom, ga mogoče res nima, ampak pol upam da se ne vozi vsepovsod z avtom kamor bi lahko šel peš.
da, točno to dela..jaz ga ne morem nikamor spravit peš. ne bo šel z mano recimo, ko peljem psa na sprehod, ne bo šel peš vsako nedeljo zjutraj na kavo v 300 m oddaljeno gostilno (kot da kave ne more dobiti pri meni doma ), nikamor. saj sem mu že rekla, da za tja pa je keš vedno. pa ga cel čas gnjavim, da naj neha s tem, da se za tak brezveze vozari.
- Gost
succubus napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:^^ ni keša? za kaj pa rabiš keš? če misle da nima dnarja za bencin, da bi kam šla z avtom, ga mogoče res nima, ampak pol upam da se ne vozi vsepovsod z avtom kamor bi lahko šel peš.
da, točno to dela..jaz ga ne morem nikamor spravit peš. ne bo šel z mano recimo, ko peljem psa na sprehod, ne bo šel peš vsako nedeljo zjutraj na kavo v 300 m oddaljeno gostilno (kot da kave ne more dobiti pri meni doma ), nikamor. saj sem mu že rekla, da za tja pa je keš vedno. pa ga cel čas gnjavim, da naj neha s tem, da se za tak brezveze vozari.
Mogoče mu pa ni spremembe spolnega življenja, ker mu cel čas gnjaviš tudi z drugimi stvarmi ...
- Gost
succubus napisal/-a: pa ga cel čas gnjavim, da naj neha s tem, da se za tak brezveze vozari.
Mogoče je tole. Pa ne samo glede vožnje. Mogoče se čuti 'ogroženega'. Kaj pa jaz vem, kaj se mota po moški glavi, ko gre za vprašanja glede spolnosti. Čisto mogoče, da jih zadeva omejuje, če postaja manj spontana in vse bolj pod pritiskom, da bo dovolj dobro, zanimivo, vzburjajoče, zadovoljivo.
In ne postavljaj tako jeznih vprašanj - sem na tvoji strani glede želja s področja spolnosti, brez skrbi
-
succubus - Komunikatorka
MsN napisal/-a:succubus napisal/-a: pa ga cel čas gnjavim, da naj neha s tem, da se za tak brezveze vozari.
Mogoče je tole. Pa ne samo glede vožnje.
nisem tak zelo mislila, da mu gnjavim. na začetku sem vprašala pa pol še parkrat, ampak ko sem vidla, da itak ne bo šel, sem ga nehala spraševat.
pa oprosti, nisem mislila, da bo tak jezno izzvenelo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov