Fizični ali psihični rajc?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a succubus » 07. Okt. 2008 15:02

ko greva kam ven (cel teden me itak ni, ker sem v lj) ponavadi vozim jaz, še posebej, če jaz rečem, kam bi rada šla ven, včasih tudi, kadar reče on. Nikoli mi ni težko rečti, da pač jaz ne bi rada nekam peljala, ker nimam bencina.
Da pa ne boste mislile, da greva vedno tja, kamor se jaz sprdnem, vsakič ga najprej vprašam (to je ponavadi petek), če greva danes kam ven. Se zmeniva, če pol sploh greva. Nato se meniva kam bi šla. In večinokrat je tako, da on, če ga keri kolegi ne pokličejo, pol reče, da ne ve kam bi naj šla ven in pol mi reče, da naj jaz povem, kam bi rada šla. In pol pač rečem. In nikoli ni rekel, da ne bi šel.
Še to..glede sexa v avtu.."to je sam tebi v užitek, meni pa kolena trpijo" in take pripombe.
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 07. Okt. 2008 16:36

Em... lahko eno vprašanje?

1.) Kva delaš z njim?
2.) Kulk časa boš še to prenašala?
3.) Se ti da?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 07. Okt. 2008 17:21

h!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: Where the streets have no name

Neprebrana objavaNapisal/-a *little girl* » 07. Okt. 2008 18:06

ojoj tole me je pa šokiralo!! da je tip tak po letu in pol??!! halo, v tem času bi moral biti že čisto sproščen, pred tabo brez sramu, povedati bi ti moral vse kar se mu plete v glavi glede sexa-saj naj bi pri sexu vendarle uživala oba!! ne bi rekla, če bi bil tip tak čisto na začetku vajinega sex lajfa, ali pa da bi mu bila ti prva in ne bi imel še izkušenj v tem.
jaz res ne vem, kaj bi storila na tvojem mestu...na srečo nimam takega problema.
pomojem se prvo kot prvo pogovori z njim in mu povej vse, kar si napisala tukaj... potem pa ne vem, boš videla njegovo reakcijo, njegov odgovor. trenutno se sprašujem, če ga sploh vzburjaš, če mu je sex s tabo sploh še užitek ali mu je pa postal pač le rutina ki jo je potrebno opraviti...
in le zakaj za hudiča, je človek tak? ja kaj pa počneta skupaj, če se mu ne da it nikoli ven na sprehod, niti na kavo?
Uporabniški avatar
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a succubus » 07. Okt. 2008 18:59

ponavadi gledava filme, greva (mogoče) kam ven, drugače bi pa on samo spal. in kadar je tako, da bi spal, mi začne it na živce in mu to tudi povem, da če misli spat pol naj gre domov, ker meni pač ni do tega (npr. popoldan), da bo pri meni spal jaz pa, ker mi ni do spanja, bi delala kaj drugega. in pol se pizdim in pol sprašuje, da kaj je narobe. to s spanjem in kreganjem je skoraj že stalnica.

ko je bil pri meni v lj, takrat mu je recimo zvečer bilo do tega, da sva hodila ven. sem ga pa le stežka recimo spravila še kam drugam (npr. zoo, na grad, kino...). ne vem, jaz nisem tak, da bi cele dneve ležala pa držala vse štiri od sebe. saj ne pravim, da nisem nikoli utrujena. ampak, ne razumem od česa je lahko on tako utrujen. nima šihta. trenutno dela preko socialne k hodijo pobirat jabolka. ampak to pobiranje traja 3 tedne, najini problemi pa vsaj 3 mesece če že ne več.
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *little girl* » 07. Okt. 2008 19:28

on bi spal??? ja halo, vidita se dokaj poredkoma (sklepam, če si ti v LJ) in še takrat ko sta skupaj bi on spal!?
ojoj!... pa kaj je temu tipu sploh dobro v vajini zvezi? kako si on predstavlja vajino prihodnost?
jaz ne bi mogla bit s takim tipom, zase vem, da rabim akcijo, rabim da se ves čas nekaj dogaja, da je zanimivo. dobro, včasih tudi spiva...ampak ne tako, da bi spal samo on! ponavadi, če spiva, spiva oba skupaj, pa še zato je potreben dober razlog (recimo, da prideva iz kakšnega biiig sprehoda in sva res fuč).
mislim, da tudi če je tip zmatran, ga zbudi to da sta skupaj, zbere energijo in se ukvarja s tabo, se trudi da preživita skupni čas kar se da lepo in tako, da je obema všeč...
mene bi taka zveza, kot jo imata vidva, slej ko prej minila. joj kar ne predstavljam si, da bi bil moj tip tak...pomojem zgubim živce že prvi trenutek :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 07. Okt. 2008 19:58

vu!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 08. Okt. 2008 12:55

Če je pred brezposelnostjo bil bolj aktiven, bi sedanje stanje pripisala malodušju.
Če je od nekdaj tak, je tak po naravi. Kolegica je tudi "lena" (še dobro, da ima psa, da jo zvleče na sprehod): ne hodi nikamor na dopust, najraje je doma, njeno življenje so služba, pes in pc. Takšna pač je in si išče sebi primernega. :)

Če se trudiš po najboljših močeh in vidiš, da ni rezultata, je čas, da se umakneš in počakaš, da ti fant sam pokaže kaj ga tare.
Imaš, da me vikaš!
BIBA22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 8. 2008
Kraj: povsod

Neprebrana objavaNapisal/-a BIBA22 » 08. Okt. 2008 13:32

...on bi spal....pa počival....to mi je precej znano od mojga bivšga. k sva se čez tedn bl mal vidla,pol sm bla pa jest čez vikende pr njemu pa je on mislu da bo čist ok če cel vikend leživa in gledava filme in to je to...pol sem mu pa jest jasno dala vedt da to ni to, da se men ne leži cel vikend ampak da bi tut km šla...pa se je to pol mal spremenil... in je dojel da ni vse sm v ležanju. sm na začetku jest mogla dajat predloge kam greva...in pol je dojel da je čist fajn če greva km vn
tko da napoki ga v avto ...dej mu mal evrčkov za benz...in pejta nekam pol pa akcija
Uporabniški avatar
*little girl*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *little girl* » 08. Okt. 2008 20:11

a je enim tipom res lajf poležavat vse dni, al kaj??
a pa njemu je vseeno, da tako preživita skupni čas...no, ja očitno mu je, ker če mu ne bi bilo tega ne bi delal. :roll:
joj, js res ne vem, kako da nič ne storite s takim tipom! saj to tebi ni kul, saj je to zveza v kateri naj bi uživala oba (in če komu kaj v zvezi ni všeč, se to partnerju pove in se sklene nek kompromis!).
če ti tako početje ne ustreza, če je to zveza v kateri ne uživaš potem res ne vem, kaj še sploh počneš s takim človekom. dejansko je samouničujoče če si s takim človekom...to je TVOJ lajf! ali misliš za vedno preživet s tipom, ki bi le poležaval?? I don't think so!!
Uporabniški avatar
carrie_
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 4. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a carrie_ » 14. Maj. 2012 19:40

Pri takih lenobnih tipih so tri možnosti: ali je v depresiji, ali je na ganji ali pa je črnogorec :cool:

Sicer pa: meni je pomemben fizični in psihični rajc! Seks se zame ne začne šele takrat ko se začneva dotikat, ampak že dosti prej. Če me moški ne zrajca z besedami, pogledi še pred tem, je vse skupaj brezveze.... Meni je celi život en sam rajc, odnos mora štimat :P

+Ni ga večjega rajca kot če veš, da si te partner res želi! Meni je ta igra med spoloma največji rajc. Da ženska igra tko malo nedostopnost, moški pa jo lovi in potem nekje prideta skupaj :) Pa potem tudi med samim seksom, mora biti en "mentalni naboj" , pogledi in čustva, predaja enega drugemu...
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a dayđremer » 16. Maj. 2012 13:06

carrie_ napisal/-a:+Ni ga večjega rajca kot če veš, da si te partner res želi! Meni je ta igra med spoloma največji rajc. Da ženska igra tko malo nedostopnost, moški pa jo lovi in potem nekje prideta skupaj :) Pa potem tudi med samim seksom, mora biti en "mentalni naboj" , pogledi in čustva, predaja enega drugemu...

Mmm I couldn't agree more.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 16. Maj. 2012 14:12

:zustimm:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 16. Maj. 2012 15:20

ja, obratno je tudi res :D ampak da se delaš nedostopno ni ravno nek znak da si te punca želi.. tko da jaz ne vem zakaj je to tok popularno, ker nas (vsaj mene) odbija.
hej norci :)
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 16. Maj. 2012 16:16

tudi mene je ta nedostopnost malo zbodla v oči, ker z vsem ostalim se strinjam, s tem pa ne. Spet pa odvisno, na kakšno "nedostopnost" mislimo..jaz temu nebi ravno rekla nedostopnost, ampak druge besede trenutno ne najdem.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]