Fetiš: uriniranje v hlače in seks
- rdeče vrtnice
- Kofetarica
-
- Kofetarica
- Kraj: štajerska
...sam tolk za informacijo...da je urin ena izmed najbolj sterilnih tekočin...
OT kak je lahk urin sterilen, če na podlagi njega preverjajo če si okužen z bakterijami? poleg tega urin mogoče ja, ampak kako ga sterilno ven dobit??če slečeš hlačke pa greš kar lulat že ne! na hlačkah maš bakterije iz anusa...če maš menzo, lahko pridejo bakterije od tam v okolico sečnice....tko da...edin če bi ti kateter vstavil. ampak ne vem če je sterilen...glede na to, da tisti ki pijejo svojega (vsako jutro), pijejo prekuhanega in precejenega.
kar se tiče tega fetiša...ok, lizanje usnjenih škornjev pa vohanje partnerkinga perila še mogoč zastopm...lulanje v hlače pa nekak ne

Zadnjič spremenil norolescentka, dne 10. Avg. 2007 13:10, skupaj popravljeno 1 krat.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
-
- Sramežljivka

To me je takoj spomnilo na tiste male mulčke, ki še ne morjo zadržat urina in ga takoj spusijo v hlače, ko se česa ustrašijo al pa kaj... Pole ženske rajca dejstvo, da se jih tip kao boji

Saj mogoče to koga dejansko rajca, jim je to ql, ampak da meni dec to naredi... Prvič umrem od smeha... Pa 100% bi vstala, pa šla ali po Pamperske ali pa po vložke, pa opetala z njim za njim, dokler nebi bil tik pred tem, da bi me namaho.
Kar se pa tiče pitja urina. Jaz ga sicer še nisem in upam da mi ga tudi ne bo treba, je pa menda izredno čist in izredno zdrav. Meni je še zmiri bolj ql Laško, če že lahko izbiram