Fetiš: uriniranje v hlače in seks
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_radovedna - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Ne ne ne in še enkrat ne...! Če je nekaj na tem svetu kar ne prenesem je umazanija! Sej ne da more bit vedno vse počtimano pa pospravljeno pr meni doma- delam na tem da teden bo ampak se mazat z drekom pa lulat v hlače? A vi veste kolk bakterij pa tega je gor? pa d se bom šla pol s tem mazat? pa sej se ne čudm d majo ljudje vse možno bolezni! Odločno nasprotujem in morda bo to edina stvar pri kareti nebom strpna in jo dopuščala. Nadvse nagravžno!
- prijateljica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
- Kraj: ljubljana
ja menj je to tud fuj...sam tolk za informacijo...da je urin ena izmed najbolj sterilnih tekočin...pa še en podatek...na sejmih, k je una hrana uni snacki na mizi...no so naredil analizo v nemčiji in so najdli sedem različnih vrst urina na tisti hrani...hahahah
Bi pa hotla, da me tip polula, če bi me naprimer meduza pičla...baje ful olajša bolečine....
Bi pa hotla, da me tip polula, če bi me naprimer meduza pičla...baje ful olajša bolečine....
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
a to vi resnooo??? ahahaha..ok bljak..definitivno me ne vzburja, se mi prej gabi x)
drugače pa urin deluje sterilno samo če je tvoj in ne od drugih ljudi (vsaj tako so mene naučil )
drugače pa urin deluje sterilno samo če je tvoj in ne od drugih ljudi (vsaj tako so mene naučil )
Don''t care what people say, just follow your own way...
- prijateljica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
- Kraj: ljubljana
pol so te pa narobi učil...sterilno je sterilno...al kaj...definicija velja za vse...seveda, če je človek zdrav in če ledvice delajo tko kt bi mogle...drgač pa urin še zmeri ni rajc zame...sam, če to folku paše naj lulajo po seb pa po unim k jim paše kolkr hočjo...
-
BeLLi - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
ryu10kyu napisal/-a:Jaz sem slišal tudi za hujše varijante,kakanje patnerju v usta in mazanje z blatom le tega po telesu.
Ma svašta. Teli feteši ala kakanje & lulanje & Co pred partnerjom zame ni več fetiš. To je navadno preseravanje. Dobesedno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov