Fetiš: uriniranje v hlače in seks
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
slovenc79 napisal/-a: oprijete kavbojke me že tako ful rajcajo ker so sexy, tud če so suhe.
http://www.hdforums.com/forum/attachmen ... atgirl.jpg
a res???
ta da se ti vščije, se utopiš...
-
GnilaLimona - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2011
To me ne vzburja in tega ne bi prakticirala. Me pa ne moti, če to vzburja nekoga drugega. Ene vzburja nekaj, druge nekaj drugega.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Pri meni je ista fora...ne motijo me drugi fetiši, če bi imela tipa res rada bi še kaj probala, ampak to lulanje...kaj pa vem, motil bi me vonj, mokrota in asociacija na inkotinenco in ne na erotičnost, jbg.
The world is as you are.
-
GnilaLimona - Kofetarica
Če misliš da bom rekla da bi znorela, se motiš Enostavno bi mu povedala da jaz takega fetiša nimam in naj od mene ne pričakuje, da bom to nardila. Pač bi mu povedala na lep način. To je npr. podobno kot bi imela jaz nevemkakšenfetiš.. npr. sadomazohizem (pa ga nimam! da ne bo pomote! ). Če fantu to ne bi odgovarjalo, pač tega ne bi počela.
+ se strinjam z zadnjim postom emanuele.
+ se strinjam z zadnjim postom emanuele.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
no lepo da ne bi znorele
meni je všeč ravno to da je umazano... kar se pa tiče inkontinence pa tega, pa tudi mene močno odbija. všeč mi je samo če se punca nalašč polula.
je tudi tak fetiš na "holding" pač ko ljudi vzburja da nekoga zelo tišči pa ne sme, in potem kao "nesreča". žal v večini je ta fetiš v tej obliki. zakaj žal, zato ker je takih filmčkov potem največ...
razumem, če bi imel punco pa bi si želela tistega hujšega (no.2) ni šans, pri meni že ne. če pa kaj drugega, pa ok, samo da ne boli.
je pa tako da urin ni tak bavbav kot si veliko ljudi predstavlja. je sterilen, takoj se ga spere, tudi z oblačil, tako da je fajn zadeva... ne da bi zdaj prepričeval, samo tako za info... če se kakšna samo zaradi tega izogiba tega fetiša.
hvala za odgovore
meni je všeč ravno to da je umazano... kar se pa tiče inkontinence pa tega, pa tudi mene močno odbija. všeč mi je samo če se punca nalašč polula.
je tudi tak fetiš na "holding" pač ko ljudi vzburja da nekoga zelo tišči pa ne sme, in potem kao "nesreča". žal v večini je ta fetiš v tej obliki. zakaj žal, zato ker je takih filmčkov potem največ...
razumem, če bi imel punco pa bi si želela tistega hujšega (no.2) ni šans, pri meni že ne. če pa kaj drugega, pa ok, samo da ne boli.
je pa tako da urin ni tak bavbav kot si veliko ljudi predstavlja. je sterilen, takoj se ga spere, tudi z oblačil, tako da je fajn zadeva... ne da bi zdaj prepričeval, samo tako za info... če se kakšna samo zaradi tega izogiba tega fetiša.
hvala za odgovore
-
GnilaLimona - Kofetarica
Vem da se ga spere itd., samo ne vem.. Ne vem kako naj razložim. Osebno se ne bi počutila dobro, da bi da bi stala nad fantom, sedela na njem al kakor koli in pač to nardila. Pa tut če bi ga ne vem kako vzburjalo, se sama ne bi počutila ok. Ne vem zakaj. Težko razložit.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
Razumem. Pomoje je tako da bi te bilo precej sram potem, ni važno ali tipa vzburja ali ne. tudi sam bi se čudno počutil da bi punca hotela da bi po njej lulal...
pogoj, posebej za ta fetiš je zaupanje. zato pa je tudi zelo težko povedati to nekomu, v živo...
pogoj, posebej za ta fetiš je zaupanje. zato pa je tudi zelo težko povedati to nekomu, v živo...
-
GnilaLimona - Kofetarica
slovenc79 napisal/-a:Razumem. Pomoje je tako da bi te bilo precej sram potem, ni važno ali tipa vzburja ali ne. tudi sam bi se čudno počutil da bi punca hotela da bi po njej lulal...
no, to sm misnla. bedno bi se počutila, sram bi me blo. ker sama nimam takega fetiša.
verjamem pa, da je to težko povedati naglas oz. v živo.res je potrebno zaupanje v zvezi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov