Fetiš: uriniranje v hlače in seks
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Doggy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2006
- Kraj: Ljubljana
Med brskanjem po internetu sem opazil, da je ogromno ljudi, ki jih vzburja lulanje v hlače in je to zanje idealna predigra. Je pa takšne ženske zelo težko spoznati, saj to raje skrivajo, ker jih je sram priznati da jih to vzburja. Kaj menite o tem. Je to tudi skrita želja katere izmed vas? Je katera to že poizkusila in kakšni so bili občutki?
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
Še nisem poskusila tega, pa tudi mislim, da ne bom, ker je to zame prej turn off kot pa turn on.
Sicer pa, 100 ljudi - 100 čudi. Sigurno se najdejo še kake bolj nekonvencialne variante vzburjanja in mislim, da ni z nobenim načinom nič narobe, dokler ustreza obema partnerjema in oba v tem uživata.
Sicer pa, 100 ljudi - 100 čudi. Sigurno se najdejo še kake bolj nekonvencialne variante vzburjanja in mislim, da ni z nobenim načinom nič narobe, dokler ustreza obema partnerjema in oba v tem uživata.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Jaz sem slišal tudi za hujše varijante,kakanje patnerju v usta in mazanje z blatom le tega po telesu.Pa še polno raznih stvari.Mislim,da to kar si ti omenil je morda predigra le tega
Skratka mene tudi ne gane,da se punca pred mano polula v hlače...
Skratka mene tudi ne gane,da se punca pred mano polula v hlače...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
me ne ganejo take stvari. sploh pa se mi zdi to zelo, da rečem po domače, nagravžno. mene bi blo sram da bi se polulala v hlače, pa tud če je to pred partnerjem. sploh pa me niti malo ne vzburarjajo take stvari. niti malo ne
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]