Fetiš: uriniranje v hlače in seks
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 251 prispevkov
• Stran 3 od 17
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17
Naslednja
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
ne tega js ne bi počela in me tud ne mika vzburja me sploh ne...
drugače pa če jim tako paše oz če jih vzburja zakaj pa ne...
drugače pa če jim tako paše oz če jih vzburja zakaj pa ne...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
Claudia22 napisal/-a:Še nisem poskusila tega, pa tudi mislim, da ne bom, ker je to zame prej turn off kot pa turn on..
Enako Ne vem od kje ti ta ideja, kje si ti to slišal. No ja sicer pa se na tem svetu marsikaj sliši in vidi.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
...sam tolk za informacijo...da je urin ena izmed najbolj sterilnih tekočin...
OT kak je lahk urin sterilen, če na podlagi njega preverjajo če si okužen z bakterijami? poleg tega urin mogoče ja, ampak kako ga sterilno ven dobit??če slečeš hlačke pa greš kar lulat že ne! na hlačkah maš bakterije iz anusa...če maš menzo, lahko pridejo bakterije od tam v okolico sečnice....tko da...edin če bi ti kateter vstavil. ampak ne vem če je sterilen...glede na to, da tisti ki pijejo svojega (vsako jutro), pijejo prekuhanega in precejenega.
kar se tiče tega fetiša...ok, lizanje usnjenih škornjev pa vohanje partnerkinga perila še mogoč zastopm...lulanje v hlače pa nekak ne
Zadnjič spremenil norolescentka, dne 10. Avg. 2007 13:10, skupaj popravljeno 1 krat.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
- Princeska...
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 6. 2008
mene je fant v bani enkrat polulo...
A ste že probale spit urin kdaj?
Men je nalil ga v kozarec, pa še celo me je z njim pošprico-pravi gasilec
A ste že probale spit urin kdaj?
Men je nalil ga v kozarec, pa še celo me je z njim pošprico-pravi gasilec
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
To me je takoj spomnilo na tiste male mulčke, ki še ne morjo zadržat urina in ga takoj spusijo v hlače, ko se česa ustrašijo al pa kaj... Pole ženske rajca dejstvo, da se jih tip kao boji .
Saj mogoče to koga dejansko rajca, jim je to ql, ampak da meni dec to naredi... Prvič umrem od smeha... Pa 100% bi vstala, pa šla ali po Pamperske ali pa po vložke, pa opetala z njim za njim, dokler nebi bil tik pred tem, da bi me namaho.
Kar se pa tiče pitja urina. Jaz ga sicer še nisem in upam da mi ga tudi ne bo treba, je pa menda izredno čist in izredno zdrav. Meni je še zmiri bolj ql Laško, če že lahko izbiram .
Prvi neprebran prispevek • 251 prispevkov
• Stran 3 od 17
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov