Feiš na lak za nohte

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 04. Sep. 2011 22:22

..Evelyn.. napisal/-a:Pa itak da sm se narežala in ga podjebavala :D ampak je to mal drugač od tega, da bi mu rekla "Ej kva je s tabo? a si gej?" :P
Pa ja, sam sej to je med prijatelji razumljeno kot štos, kot hec (čeprav ni nič smešnega v tem, da si gej). Al te je zmotilo, da se z besedo gej opleta kot z žaljivko al neki?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 04. Sep. 2011 22:25

Zmotilo me je "kva je s temi tipi" ;) kot da je nekaj narobe z osebo, ki je drugačna od vsakodnevne, povpečne drhali. In ja, tudi opletanje z besedo gej me moti, pomoje poznaš precej homoseksualcev in ni baš tipično, da majo rdeče nohte na nogah. Skratka, ja, sem izrazito zagreta proti posploševanju, diskriminaciji in specifično s tem "kva pa je s tabo, k si takšn?!". ;)

Sicer pa sm over and out, pač ona je izrazla svoje "mnenje", jaz lahko izrazim svoje "nasprotovanje mnenju", pa če me razumete al ne.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 04. Sep. 2011 23:24

BTw nimam definitivno nič proti gejem in s tem bi zaje*avala nekoga, k bi 100%no vedela, da ni, ne pa enega, k bi mogoče dejansko ugibala, a je al ni, pa mu je lahk mogoče bad zarad tega..sam tok ;)

In "kva je s temi tipi dons" je bila splošna opazka, k je letela na metroseksualne tipe, k se (po mojem mnenju preveč rihtajo in mi je to čist neseksi) najbrž nisem s tem hotla povedat, da si vsak drug lakira nohte na nogah z živo rdečo barvo in da mi je to tok blazno ogabno??? (k mi sploh ni, btw, ampak mi je smešno - če je zate tuki kakšna razlika) :roll:

Nej ma folk fetiše kakršnekol pač že hoče, sej jaz jim mam tut, pa mi je čist normalno, da ne bojo vsem ljudem kul, pa me to sploh ne gane ;)

In ja, če bi to videla na kolegu, bi mu definitivno kej komentirala :D
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 04. Sep. 2011 23:36

Ok.
It was forever..but it didnt last long..
tjnnvk
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 8. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a tjnnvk » 06. Sep. 2011 22:52

s0nckic4: Nisem ta sošolec jaz...vbistvu me je samo zanimalo mnenje cosmotov.... men je sicer itak vseeno kaj kdo dela ;) Zanimiv primer je :) In niti ni fazo kot je nekdo omenil :) Mogoče pa je res sam za hec pobarvu :)
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 07. Sep. 2011 4:45

^^Jaz sem bivšemu enkrat na morju tut nohte pobarvala, ampak ne z lakom za nohte, temveč z markerji (je glih noge tja tiščal :) )....In tega ni mogel dol spravit kar nekaj časa...Tak da če je njega takrat kdo videl, si je tudi najbrž marsikaj mislil :D
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 07. Sep. 2011 10:52

jaz veem da so naši ko smo šli na maturanca še neki čaasa pol hodil naokol z rdečimi pa roza prstki,...:) pride tko,..nimaš acetona,..neda se ti spucat,..kaj pa veš
Uporabniški avatar
sarzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sarzo » 07. Sep. 2011 11:10

jap tudi naši, če je bil ker mrtvo pijan :D smo mu namazale nohte, ocetona mu pa nobena ni bila pripravljena posodit :P tko da so vrjetn šele doma probal najdt aceton :)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]