fantu se NE DVIGNE?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Lizzy*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 5. 2012
- Kraj: Kamnik
oba sva stara 17, on je seksal že s 5 puncami in oralni sex iimel z malo večimi. skupaj sva 3 tedne in že večkrat sva poskusila seksat, ampak mu je tik pred tem padel. ko se poljubljava in me on zadovoljuje s prsti in te stvari, se mu dvigne ene 80%, ampak mu potem spet pade. dviguje in pada mu. drugače je fant zelo dober, spoštljiv, res prijazen, vidi se da z mano ni le zaradi seksa, da me ma rad pa pokaže z vsakdanjimi smsi, obiski, objemi, poljubi.. zajebavala sva se že, k sm ga sprašvala če je slučajno gej ampak (upam haha) da ni, torej to ni problem. in po tem, ko se mu ne dvigne več je zelo jezen in razočaran sam nad sabo. priznal mi je zadnjič, da je tud mal živčen, ampak da je to samo malo in da bi tut on rad sexau, tko da nevem, a mi lahko prosim kira pove, če je mela tut take probleme s fantom in KAJ JE STORILA ???!!
- Lizzy*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 5. 2012
- Kraj: Kamnik
ja sm mu tut to valda, pa dol pade spet. reku je da zlo dobr, z občutkom delam, sam da se mu je to prvič zgodil (oz se mu prvič dogaja to da mu ne ustane) in je še sam zmeden in jezn sam nase. ker bi rad sexal, pa nemore :S oz nemoreva...nevem res kaj je to.
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Daj šnelfukerce gor in se postavi v doggyja, ni hudič, da mu nebi vsal do primerne meje za sex (Hec in resnica oboje v enem odgovoru)
Drugače pa al je bolj živčen kot prizna, ali pa laže. No ja so tudi druge opcije, ampak jaz bi rekla da je predvsem pra oziroma ena od teh dveh.
Bi pa tudi rekla, da če tako zelo želita, se pač hitreje lotita akcije. Ko mu stoji, lepo hitro lubrikant in akcija... (Sedaj pa resen odgovor) Za pomoč in vizualno stimulacijo si pa daš ti lepo kake sexy samostoječe nogavice gor in greš v doggyja in je to to... Če mu pa ob takem pogledu dol pade, potem ima pa on (tak ali drugačen) resen problemček (za moje pojme).
Drugače pa al je bolj živčen kot prizna, ali pa laže. No ja so tudi druge opcije, ampak jaz bi rekla da je predvsem pra oziroma ena od teh dveh.
Bi pa tudi rekla, da če tako zelo želita, se pač hitreje lotita akcije. Ko mu stoji, lepo hitro lubrikant in akcija... (Sedaj pa resen odgovor) Za pomoč in vizualno stimulacijo si pa daš ti lepo kake sexy samostoječe nogavice gor in greš v doggyja in je to to... Če mu pa ob takem pogledu dol pade, potem ima pa on (tak ali drugačen) resen problemček (za moje pojme).
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- DonCarleone
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2012
^ Tudi to je možna opcija. Čeprav je bolj verjetno, da je gay, ali pa da je aseksualen.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Jap, tudi od mene iskrene čestitke da pr 17h v treh tednih že večkrat poskušata seksat! To, kar se mu dogaja, samo priča o nezrelosti in nepripravljenosti na seks.
It was forever..but it didnt last long..
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Mah, pri 17ih še gre, jaz sem ravnokar listala današnji Žurnal in so noter majčkeni otroci pisali pisma Dedku Mrazu in skor vsak je na spisku poleg sestavljanke ali helikopterja na daljinca napisal, da si želi najti pravo ljubezen / eno lepo punco zase itd. o.O Nekoliko sick in vse skupaj zmešano, če me vprašate Sam otroci itak vedno vse poberejo iz okolice in reklam ali Cosmota od starejše sestre, četudi ne razumejo čist... tko da upam, da se ne bojo že v vrtcu zares začeli parit
Glede te teme sem pa tudi jaz pomislila, da mulc verjetno malo pretirava glede izkušenj oz. je verjetno pač živčen, ja
Glede te teme sem pa tudi jaz pomislila, da mulc verjetno malo pretirava glede izkušenj oz. je verjetno pač živčen, ja
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Itak da gre, nben ne pravi, da ne gre pr sedemnajstih seksat. Bolj je bedno to, da hodita ŽE tri tedne in v teh treh tednih vztrajno poskušata seksat.. Mislm ne vem, trije tednii se men osebno zdijo še pr starejših mal prehmal za dajanje dol, kaj šele pr 17letnikih...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Mah dokler ne govorijo "za božička hočm da bo mojca moja ff in da mi ne pade vmes" je kul
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov