fantu se NE DVIGNE?

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Lizzy*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 5. 2012
Kraj: Kamnik

Neprebrana objavaNapisal/-a Lizzy* » 29. Nov. 2012 19:40

oba sva stara 17, on je seksal že s 5 puncami in oralni sex iimel z malo večimi. skupaj sva 3 tedne in že večkrat sva poskusila seksat, ampak mu je tik pred tem padel. ko se poljubljava in me on zadovoljuje s prsti in te stvari, se mu dvigne ene 80%, ampak mu potem spet pade. dviguje in pada mu. drugače je fant zelo dober, spoštljiv, res prijazen, vidi se da z mano ni le zaradi seksa, da me ma rad pa pokaže z vsakdanjimi smsi, obiski, objemi, poljubi.. zajebavala sva se že, k sm ga sprašvala če je slučajno gej :D ampak (upam haha) da ni, torej to ni problem. in po tem, ko se mu ne dvigne več je zelo jezen in razočaran sam nad sabo. priznal mi je zadnjič, da je tud mal živčen, ampak da je to samo malo in da bi tut on rad sexau, tko da nevem, a mi lahko prosim kira pove, če je mela tut take probleme s fantom in KAJ JE STORILA ???!!
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 29. Nov. 2012 20:05

a mu ga prej potegneš? ker če mu ga ne, priporočam da počneš to dokler ne bo 100 in ne 80%, potem pa se pač nastavi. Če bo res vzburjen ne bo kar tako dol padel.

Drugače pa ti tukaj verjetno lahko bolj svetujejo tipi.
Lizzy*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lizzy* » 29. Nov. 2012 20:48

ja sm mu tut to valda, pa dol pade spet. reku je da zlo dobr, z občutkom delam, sam da se mu je to prvič zgodil (oz se mu prvič dogaja to da mu ne ustane) in je še sam zmeden in jezn sam nase. ker bi rad sexal, pa nemore :S oz nemoreva...nevem res kaj je to.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 29. Nov. 2012 21:18

a si ziher, da ima tolk izkušenj kot govori? da ni slučajno še nedolžen, pa je to pač strah..
Vsak raj ima svojo kačo.
Lizzy*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Lizzy* » 29. Nov. 2012 21:51

ni nedolžen, ker mi je povedu za vse bivše in druge in je meu zvezo tut 6 mescou dolgo. pa tut ne bi se lagau :) ker mi vse po resnic pove, tut če se osramoti. tak tip človeka je očitno k ne laže (hvala bogu:P!!!)
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 30. Nov. 2012 9:19

Daj šnelfukerce gor in se postavi v doggyja, ni hudič, da mu nebi vsal do primerne meje za sex :P (Hec in resnica oboje v enem odgovoru)

Drugače pa al je bolj živčen kot prizna, ali pa laže. No ja so tudi druge opcije, ampak jaz bi rekla da je predvsem pra oziroma ena od teh dveh.

Bi pa tudi rekla, da če tako zelo želita, se pač hitreje lotita akcije. Ko mu stoji, lepo hitro lubrikant in akcija... (Sedaj pa resen odgovor) Za pomoč in vizualno stimulacijo si pa daš ti lepo kake sexy samostoječe nogavice gor in greš v doggyja in je to to... Če mu pa ob takem pogledu dol pade, potem ima pa on (tak ali drugačen) resen problemček (za moje pojme).
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
wasd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a wasd » 30. Nov. 2012 17:49

Ali pa preprosto prodaja bucke o svoji kilometrini (glede na to, da je star 17 let).
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 02. Dec. 2012 17:43

^ Tudi to je možna opcija. Čeprav je bolj verjetno, da je gay, ali pa da je aseksualen.
Uporabniški avatar
Captain
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Captain » 04. Dec. 2012 22:38

živčki :D res si mu ušeč. ko se to zgodi, ne it takoj v pogovor 'omg, kaj pa zdaj' ampak bolj na izi...gresta lahkotno počet nekaj drugega (tv, muska, igrco, whatever že pač) in potem probata še 1x .. tokrat bo šlo! ;)
Trish.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 7. 2012
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Trish. » 05. Dec. 2012 13:08

po treh tednih že poslušata seksat? hmm.. dobro ni kej ^^ :wink:

+ junfr je še stoposto. razn če ma kašne probleme glede tega, ampak to ful dvomim. pomoje da ni dovolj sproščen.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 05. Dec. 2012 13:27

Jap, tudi od mene iskrene čestitke da pr 17h v treh tednih že večkrat poskušata seksat! To, kar se mu dogaja, samo priča o nezrelosti in nepripravljenosti na seks.
It was forever..but it didnt last long..
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 05. Dec. 2012 14:04

Mah, pri 17ih še gre, jaz sem ravnokar listala današnji Žurnal in so noter majčkeni otroci pisali pisma Dedku Mrazu in skor vsak je na spisku poleg sestavljanke ali helikopterja na daljinca napisal, da si želi najti pravo ljubezen / eno lepo punco zase itd. o.O Nekoliko sick in vse skupaj zmešano, če me vprašate :) Sam otroci itak vedno vse poberejo iz okolice in reklam ali Cosmota od starejše sestre, četudi ne razumejo čist... tko da upam, da se ne bojo že v vrtcu zares začeli parit :D

Glede te teme sem pa tudi jaz pomislila, da mulc verjetno malo pretirava glede izkušenj oz. je verjetno pač živčen, ja :)
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 05. Dec. 2012 14:49

Itak da gre, nben ne pravi, da ne gre pr sedemnajstih seksat. Bolj je bedno to, da hodita ŽE tri tedne in v teh treh tednih vztrajno poskušata seksat.. Mislm ne vem, trije tednii se men osebno zdijo še pr starejših mal prehmal za dajanje dol, kaj šele pr 17letnikih...
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 05. Dec. 2012 15:22

Vem vem, saj se tudi jaz strinjam ;) Samo hotela sem nekak vkorporirat tisto, ker sem bila ravno pod vtisom Žurnala, ko sem v prvih treh zaporednih pisemcih videla opevanje prave ljubezni med spiski igračk :D
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 05. Dec. 2012 15:35

Mah dokler ne govorijo "za božička hočm da bo mojca moja ff in da mi ne pade vmes" je kul :D

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov