fantu ni do seksa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
slovenc79 napisal/-a:kar se claire tiče, če dejansko ima tipa že nekaj časa, ali ji je dejansko nekaj do njega pa se tukaj na forumu napihuje ali pša še ni spoznala ŠE boljšega. kot delusional, no, ista je. sam da ni tok živčna
waaaaaaaaaaaaaaaaaa cel dr. phil!
ti si en 30letni devičnik s fetišem scanja, ki ga nobena noče niti z zobotrebcem se dotaknit. delu te pa itak rajca do konca.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Temptress - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 12. 2006
Da ti toliko ljudi kontrira in poskuša isto stvar dopovedat, že mora en klik v glavi naredit, da ni z mišljenjem vseh ostalih nekaj narobe.. ampak s tvojim, ane? Tvoje dojemanje ljubezni je skoraj takšno, kot da bi brala roman Victorie Holt, kjer je protagonist moški in ne ženska.
Ne idealiziraj ljubezni tako močno, ker bo padec na realna tla prehud.
Poljubljanje NI malenkost (ti še jaz to povem), ker da se dva ujameta pri tem.. ma zna bit enakovredno seksu! Očitno tega tudi nisi še doživel.
Mahagonij ti je pa fantastično razlago napisal!
Ne idealiziraj ljubezni tako močno, ker bo padec na realna tla prehud.
Poljubljanje NI malenkost (ti še jaz to povem), ker da se dva ujameta pri tem.. ma zna bit enakovredno seksu! Očitno tega tudi nisi še doživel.
Mahagonij ti je pa fantastično razlago napisal!
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
slovenc79 napisal/-a:
Ne, partnerji ne grejo po "levelih" vedno boljši, vedno boljši. Mogoče pri ženskah tipa claire, ko si "bildajo" ego. Ne vem jaz mislim da partner ni tako kot avto da ga izrabiš in si potem dobiš boljšega.
Kdo v tej temi je sploh kaj takega trdil, razen tebe? Daj ne dramatiziraj tolk.
Iz debate o tem, kako pomemben je seks v razmerju, si ti izvlekel ven neke čist tretje zaključke. Češ, da vse ženske, ko so v vezi, vedno "še boljšega iščejo"...
-
Gracia - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 7. 2011
claire, v bistvu je star komaj 20.
Ja če ji ustreza biti s tipom, ki je pet posto ne jeb* (v obeh pomenih), pa naj bo. Geezus, ti še res malo žgancev pojej, da boš kos neki normalni debati, ker nič ne razumeš, misliš pa ravno nasprotno.
slovenc79 napisal/-a:In to naj da tipa pusti sigurno ni odgovor ki ga je prišla poiskat.
Ja če ji ustreza biti s tipom, ki je pet posto ne jeb* (v obeh pomenih), pa naj bo. Geezus, ti še res malo žgancev pojej, da boš kos neki normalni debati, ker nič ne razumeš, misliš pa ravno nasprotno.
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
- mmm
- Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 11. 2011
barbie_girl_85 napisal/-a:Kaj pa povedati...ej, sliniš se po meni, a lahko manj napadalno? Al pa "manj jezika", kej podobnega? V skrajnem primeru rečeš: Stoj. Bod pr mer. Tko. In demonstriraš ČE ni butelj in zna vsaj malo poslušati/govoriti, najbrž ne bi blo težko "izpilt tehnike"
No, sej, možno, da je totalen antitalent, sam vsi niso. Eni rabjo sam mal napotkov
Eeee bravo
Vsaj ena, ki je tudi prpravljena kej (na)učiti
Drgač pa. 7 let v zvezi... pa se ne moreta o tem pogovoriti...
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
@Gracia, če mu nekaj časa ni do sexa, ne pomeni da jo je popolnoma odjebal. Če je pa sex tebi vse, pa nvm...
@Džeki, kot sem že 100 tisočkrat povedal, govorim o značaju. Kje sem rekel da vse ženske v vezi iščejo boljše tipe? Govoril sem o ženskah s takim značajem, ne vseh.
@Temptress, praviš da poljubljanje NI malenkost, prava ljubezen pa je neki nemogočega in je samo v romanih? Če ti je poljubljanje kot sex... ja, potem sam na sex misliš in telesne užitke, žal.
@claire, to je tvoj problem, da misliš da moške takšne "dame" rajcajo, zato se pa tudi sama tko obnašaš. Sam verjemi ali ne, na delusional bi se sam poscal in to je to.
ti je všeč moj fetiš da ga vedno omenjaš kadar ti zmanka pametnih odgovorov?
star sem 20, ja. še dokaz da sploh ne bereš mojih postov ampak avtomatsko pišeš nasprotno ko vidiš mojo objavo...
@nincolinka, če bi ga po 1 tednu odjebala... se pravi si ti z njim zaradi sexa, ne zato ker bi ga imela rada?
@dioniz, na živce ti grem to je pa tud to. pol od vas bi mi, če bi rekel da je 1+1=2 reklo da tega ne vem ker še nisem imel punce.
@Džeki, kot sem že 100 tisočkrat povedal, govorim o značaju. Kje sem rekel da vse ženske v vezi iščejo boljše tipe? Govoril sem o ženskah s takim značajem, ne vseh.
@Temptress, praviš da poljubljanje NI malenkost, prava ljubezen pa je neki nemogočega in je samo v romanih? Če ti je poljubljanje kot sex... ja, potem sam na sex misliš in telesne užitke, žal.
@claire, to je tvoj problem, da misliš da moške takšne "dame" rajcajo, zato se pa tudi sama tko obnašaš. Sam verjemi ali ne, na delusional bi se sam poscal in to je to.
ti je všeč moj fetiš da ga vedno omenjaš kadar ti zmanka pametnih odgovorov?
star sem 20, ja. še dokaz da sploh ne bereš mojih postov ampak avtomatsko pišeš nasprotno ko vidiš mojo objavo...
@nincolinka, če bi ga po 1 tednu odjebala... se pravi si ti z njim zaradi sexa, ne zato ker bi ga imela rada?
@dioniz, na živce ti grem to je pa tud to. pol od vas bi mi, če bi rekel da je 1+1=2 reklo da tega ne vem ker še nisem imel punce.
-
Nincolinka - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 12. 2011
- Kraj: <3
Mene bi po 1 tednu iskreno zanimalo, kaj je narobe da noce vec spat z mano. Jaz, ki sem navajena da fant zeli z mano seksat vsaj 1x na dan, ce pa je moznost, pa recimo da 2x (pustimo extreme), pa da bi mi potem rekel da mu ni vec in bi me en teden samo gledal??
Jaz zdaj ne vem, sem cudna ali normalna, ce si zelim sexat s svojim fantom vsak dan? In se nikoli mi ni prislo na misel, da mi pa zdaj ne bi pasalo, ker sem vedela da se bom po crkljanju in po sexu pocutila veliko bolje, ce sem se slucajno pocutila slabse (pa spet, pustimo extreme; govorim za npr. ce sem bila slabe volje ker sem padla izpit, ce sem bila kaj tecna in zoprna brez razloga,...).
Tako da, kot sem rekla...
Ti pa, kot pravijo drugi, da se niti punce nisi imel in si se nedolzen (s tem ni nic narobe, vse ob svojem casu), pa se oglasas tu kot nek skrajno izkusen 35letnik, ki je podiral babe za stavo, zdaj pa se je srecno ustalil ob superpopolni bejbi. Ko bos res v resni zvezi, bos tudi ti spoznal malo bolj samega sebe.
Jaz zdaj ne vem, sem cudna ali normalna, ce si zelim sexat s svojim fantom vsak dan? In se nikoli mi ni prislo na misel, da mi pa zdaj ne bi pasalo, ker sem vedela da se bom po crkljanju in po sexu pocutila veliko bolje, ce sem se slucajno pocutila slabse (pa spet, pustimo extreme; govorim za npr. ce sem bila slabe volje ker sem padla izpit, ce sem bila kaj tecna in zoprna brez razloga,...).
Tako da, kot sem rekla...
Ti pa, kot pravijo drugi, da se niti punce nisi imel in si se nedolzen (s tem ni nic narobe, vse ob svojem casu), pa se oglasas tu kot nek skrajno izkusen 35letnik, ki je podiral babe za stavo, zdaj pa se je srecno ustalil ob superpopolni bejbi. Ko bos res v resni zvezi, bos tudi ti spoznal malo bolj samega sebe.
The secret of life, though, is to fall seven times and to get up eight times.”
― Paulo Coelho, The Alchemist
― Paulo Coelho, The Alchemist
- spelcaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2007
No pižamka kako se je razpletlo?
Jaz sem v isti situaciji...
Torej vi cosmodetektivi sklepate, da sta zato lahko kriva samo 2 razloga: druga ženska ali pa ga pač več ne privlačim. No lahko rečem da sem 99% prepričana, da druga ženska ni.. Se pravi ostane samo druga varjanta in kakšna je potem lahko rešitev?
Jaz sem v isti situaciji...
Torej vi cosmodetektivi sklepate, da sta zato lahko kriva samo 2 razloga: druga ženska ali pa ga pač več ne privlačim. No lahko rečem da sem 99% prepričana, da druga ženska ni.. Se pravi ostane samo druga varjanta in kakšna je potem lahko rešitev?
- Mr. Nobody
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 10. 2010
spelcaaa napisal/-a:sklepate, da sta zato lahko kriva samo 2 razloga: druga ženska ali pa ga pač več ne privlačim.
Ni vse tako preprosto, črno ali belo, kot to govori večina žensk tukaj. Razlogov je lahko nešteto.
- spelcaaa
- Sramežljivka
Mr. Nobody napisal/-a:spelcaaa napisal/-a:sklepate, da sta zato lahko kriva samo 2 razloga: druga ženska ali pa ga pač več ne privlačim.
Ni vse tako preprosto, črno ali belo, kot to govori večina žensk tukaj. Razlogov je lahko nešteto.
Naprimer? sm že slišala razne strese, pa pritiske pa na srečo ali pa na žalost lahko zanesljivo rečem da to ni...
- mmm
- Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 11. 2011
spelcaaa napisal/-a:Mr. Nobody napisal/-a:spelcaaa napisal/-a:sklepate, da sta zato lahko kriva samo 2 razloga: druga ženska ali pa ga pač več ne privlačim.
Naprimer? sm že slišala razne strese, pa pritiske pa na srečo ali pa na žalost lahko zanesljivo rečem da to ni...
vprašaj ga
in pol lahko ti nam poveš
-
Gracia - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 7. 2011
slovenc79 napisal/-a:če mu nekaj časa ni do sexa, ne pomeni da jo je popolnoma odjebal
Saj ne gre za krajši čas.
Preberi si še enkrat izseke iz njenega prvega posta.
pižamka napisal/-a:Ne vem niti kdaj se je začelo s tem, da mu ni do seksa, kar pač čutim tako, kot da mu ni do mene in da ga ne privlačim.
Zdaj ga že 10 dni obletavam, sem nežna, ga poljubljam... [...], on pa nič
+
Če preveč drezam se razburja, da si samo domišljam
Kaj preostane drugega, da začne drezat vanj z vprašanji, ko pa nič ne da od sebe in se potem še niti pogovorit ni sposoben. Če tebi, slovenc, tukaj vse štima, potem je to tvoj problem. Ne gre za to, da človeku ni nekaj dni do seksa, ali da ima krajše obdobje, ko gre za skrbi in to tudi pove partnerici (čeprav ravno seks odpravlja napetost in zmanjšuje stres! ), pač pa za to, da je ta njen tip ratal pasiven v odnosu na vseh frontah. Pa naj bo takšen še naprej, ampak naj bo potem kar sam s sabo, ker sama na njenem mestu ne bi stala kar križem rok (ne pravim, da to počne, govorim v svojem imenu), pač pa bi ga po neuspešnem poskusu pogovora odslovila. Žal v mojem življenju moški, ki pozablja, da se za zvezo morata truditi oba in vedno znova obnavljati ter nadgrajevati odnos, nima kaj iskati. Kako se bo ona odločila, pa je njena stvar. Vsekakor jo očitno ta njegova pasivnost moti, sicer ne bi odprla teme in pojamrala tukaj, tako da se tudi sprijazniti najbrž nima namena s takšnim stanjem.
Bi bilo zanimivo slišati kaj glasu od nje, ker ponavadi avtorji tem kaj kmalu nekam poniknejo ...
spelcaaa napisal/-a:Ni vse tako preprosto, črno ali belo, kot to govori večina žensk tukaj. Razlogov je lahko nešteto.
Seriously? Zakaj pa ji potem ne more povedati enega od teh nešteto razlogov? Partnerji, ki jim ne visi dol za zvezo, namreč komunicirajo, veš.
Tole me je pa nasmejalo. Praviš, da smo cosmodetektivi, v isti sapi pa poveš, da si sama 99% prepričana, da ni druga ženska razlog za njegovo pasivnost. Malce si nasprotuješ, če nisi opazila. Si tudi ti ena izmed tistih, ki gredo mimo pogovora v zvezi (ali pa on), potem pa se ti na lepem brez enega njegovega namiga posveti, da je krivo to, kar pač misliš da je? Saj lepo, da se nekateri tako radi trudite sami reševati neznanke v obnašanju partnerja, ampak v zvezi sta dva ravno zato, da jih rešujeta skupaj.
In če nekdo odpre na forumu temo, kjer sprašuje za nasvet, je logično, da mi ne moremo več kot sklepati kaj je lahko v ozadju, ostalo je pa na njej, da se pogovori z njim in dobi odgovor od njega.
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
- spelcaaa
- Sramežljivka
haha Gracia, cosmodetektivčki je bilo mišljeno bolj v šali kot zares...
Tukaj med mojimi stavki ne vidim nobene kontradikcije. Vprašala sem za mnenje in sicer ali pomeni, da če izključimo "dejstvo" da za takšno stanje ni kriva ženska, ali potem ostane samo še drug razlog? Zanimalo me je vaše mnenje in nič drugega...
Sploh ni problem v tem, da se ne bi znala pogovarjati, ali pa, ker na vseh ostalih področjih je komunikacija odlična. Tudi okrog sexa je bilo veliko pogovorov, o tem kaj nama je všeč, bla bla bla... Pač me je zanimalo vaše mnenje o vsem tem, preden ga dokončno "napadem".
Tukaj med mojimi stavki ne vidim nobene kontradikcije. Vprašala sem za mnenje in sicer ali pomeni, da če izključimo "dejstvo" da za takšno stanje ni kriva ženska, ali potem ostane samo še drug razlog? Zanimalo me je vaše mnenje in nič drugega...
Sploh ni problem v tem, da se ne bi znala pogovarjati, ali pa, ker na vseh ostalih področjih je komunikacija odlična. Tudi okrog sexa je bilo veliko pogovorov, o tem kaj nama je všeč, bla bla bla... Pač me je zanimalo vaše mnenje o vsem tem, preden ga dokončno "napadem".
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Kolk pogosto pa sta seksala prej?
Jaz namrec sem nekje brala, da neka meja normalnosti glede frekvenco seksa ne obstaja, za ene baje je cist ok in so zadovoljni ce seksajo 1x na 3 mesece, za drugi 3x na dan. Pomebno je, da partnerja uskladita frekvenco spolnih odnosov in se zmenita, da bota srecna oba.
Tako da pogovori se z njim, se prepricaj ce je prevec utrujen od dela, ce je pod stresom, ce ima financnih tezav, ce je neki bolan, ce je v depresiji, ce ga se privlacis, ce ima drugo ali mogoce se zanima za kaksno drugo punco!
Samo preko pogovora bos zvedla.
Jaz namrec sem nekje brala, da neka meja normalnosti glede frekvenco seksa ne obstaja, za ene baje je cist ok in so zadovoljni ce seksajo 1x na 3 mesece, za drugi 3x na dan. Pomebno je, da partnerja uskladita frekvenco spolnih odnosov in se zmenita, da bota srecna oba.
Tako da pogovori se z njim, se prepricaj ce je prevec utrujen od dela, ce je pod stresom, ce ima financnih tezav, ce je neki bolan, ce je v depresiji, ce ga se privlacis, ce ima drugo ali mogoce se zanima za kaksno drugo punco!
Samo preko pogovora bos zvedla.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov