fantu ni do seksa

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 01. Dec. 2011 19:57

slovenc79 napisal/-a: in nimajo pojma kaj je ljubezen,

za razliko od slovenca, ki natančno pozna definicjo ljubezni in le-ta ne vsebuje pojma sex. stari, pa ti si ratu cel jung!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 01. Dec. 2011 20:27

Lahko je 23423234 razlogov.
Lahko ima pa drugo.

Ampak kok ste pa eni PAMETNI kle - to je pa JAO ;)

Vprašaj ga in vrtaj dokler se ti ne odpre.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 01. Dec. 2011 21:29

claire napisal/-a:
za razliko od slovenca, ki natančno pozna definicjo ljubezni in le-ta ne vsebuje pojma sex. stari, pa ti si ratu cel jung!

rekla si da bi pustila tipa, če se ne bi znal poljubljati.
no, to zame ni ljubezen. niti poskus. to je preverjanje kvalitete. v bistvu si ista kot delusional, samo da bolj hinavska.

ja, jaz pa razumem ljubezen. no, punce še nisem imel, so pa drugi načini ljubezni, recimo družina in prijateljstvo.
načelo je pa isto: imeti moraš rad/a samega človeka, ne njegove sposobnosti in znanje.

če imaš človeka za neko stvar, s katero se je treba naučit delat, ne, pol ne razumeš tega :D
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a angel99 » 01. Dec. 2011 22:11

delfinchek napisal/-a:Ni čisto tako. Masturbacija pa sex se malce razlikujeta. Ko si ga mečeš na roko, potrebuješ ponavadi neko stimulacijo - lahko samo v glavi. Verjetno ne gledaš neke kriminalke ali pa pomivaš posodo in si ga začneš metat na roko.
Če pa te pa tvoja punca, ki te privlači, začne božat, se ti dvigne, pa nočeš sexat je pa malo drugače. Tudi, če jo to sredi filma, pomivanja posode...

se popolnoma strinjam.. in tudi jaz sem ko sem prebirala tvojo objavo pižamka, sem naprej pomislila,da ma drugo.. vsekakor se moraš pogovoriti z njim, kot so že druge povedale.
_milla_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a _milla_ » 01. Dec. 2011 22:13

Ta forum berem že nekaj časa, ampak ko sem videla post od pižamke se mi je zdelo, da moram delit svoje izkušnje.
Isto se je začelo dogajat pri nama z bivšim - naenkrat njemu ni bilo do seksa in sva seksala (skoraj) samo še na mojo pobudo. Ker sva bila skupaj več let, sem se tolažila, da je pač takšno obdobje, da zihr nima druge, ker moj me pa že ne bi mogel varat... no, na koncu se je izkazalo ravno to :?

Ne pravim, da je tako tudi pri vama, samo poskusi premislit tudi o tej možnosti (varanje). ti pa vseeno svetujem, da se s fantom odkrito pogovorita. mogoče gre res samo za stresno obdobje na faksu/v službi? ali pa samo rutina? mogoče ga za nekaj časa nehaj prepričevati v seks, ampak ga rajši samo zmasiraj, mu speci/skuhaj njegovo najljubšo jed, naredi kaj namesto njega - da se bo lahko sprostil, če ima res kakšno stresno/težavno obdobje...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 01. Dec. 2011 22:33

slovenc79 napisal/-a: rekla si da bi pustila tipa, če se ne bi znal poljubljati.

seveda, še več! verjetno niti hodila ne bi z njim. grozna baba sem, pfuj. fej in fuj, ta je nora, hoče, da se tip noro dobro poljublja.

ti slovenc zaveži ja? jaz vsaj odkrito povem jasno in glasno, da nočem takega tipa. v katero skupino boš pa potem sebe vtaknil? sebe s svojim skritim fetišem, ki ga tvoja punca nikoli ne bo izvedela? jah, čuj pa svaka ti čast. res si en ljubezniv pošten in pravičen človek, ne vem kako da še nisi na plakatu ob cesti- čas je primeren za ljudi kot si ti.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 01. Dec. 2011 23:05

claire, samo moraš tudi razlikovat med tistimi, ki so dovolj samozavestni, da odslovijo nekoga, ki jim ne ustreza in tistimi, ki se držijo osebe, ko končno dobijo nekoga. nesamozavestni ljudje, ki se leta in leta trudijo, da sploh dobijo koga, ki jim porine jezik v usta bodo pristali na še pa još kompromisov. tisti bolj samozavestni bodo pa (verjetneje) spokali že ob manjši nekompatibilnosti, ker pač vedo, da lahko dobijo kaj boljšega.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 01. Dec. 2011 23:54

claire napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a: rekla si da bi pustila tipa, če se ne bi znal poljubljati.

seveda, še več! verjetno niti hodila ne bi z njim. grozna baba sem, pfuj. fej in fuj, ta je nora, hoče, da se tip noro dobro poljublja.

ti slovenc zaveži ja? jaz vsaj odkrito povem jasno in glasno, da nočem takega tipa. v katero skupino boš pa potem sebe vtaknil? sebe s svojim skritim fetišem, ki ga tvoja punca nikoli ne bo izvedela? jah, čuj pa svaka ti čast. res si en ljubezniv pošten in pravičen človek, ne vem kako da še nisi na plakatu ob cesti- čas je primeren za ljudi kot si ti.

ne, ti si grozna ker imaš/boš imela tipa da izpolni tvoje zahteve, želje, ko jih pa ne bo mogel več ga boš pa zamenjala z drugim. zate je veza to da partnerja drug drugemu izpoljujeta zahteve.

no, jaz pa mislim da je veza to da se dva ljubita, da s imata rada ne glede na to kako kdo koga lahko zadovolji.

Zakaj misliš da se bojim povedati okoli za svoj fetiš? zaradi ljudi kot si ti, ki odbijajo ljudi stran zaradi najmanjše nepopolnosti. Ja, svoji punci bom povedal za svoj fetiš, ko bom vedel če ji lahko zaupam in ko bom vedel ali me ima zares rada. Ali bo to takoj ali pa kasneje.

sploh pa, meni moj fetiš ni toliko pomemben, kot sem že miljaužnkrat rekel. manj kot tebi izkušnje s poljubljanjem zagotovo.

zato ti zaveži, ja? morda nisem bil v vezi. sam, guess what, morda je to zato dobro ker me ni še nobena tvoje sorte pokvarila da bi gledal samo na svoje zahteve.

ti lahko iščeš vedno bolj popolnega tipa, ko te bo načel zob časa in ne boš mogla bit več zbirčna, pa boš spoznala o čem govorim. Ali pa ne boš in si boš izbrala bogatuna in mu izpolnjevala želje da čimveč deduješ. Da si boš potem s kešom izpolnila svoje zahteve ;)

pač vi ljudje ki zahtevate popolnost in zavržete vse kar je malenkost manj od popolnosti, ne boste srečni dokler tega ne dojamete.
eni pa smo zadolvoljni s tem kar imamo.

in taka mentaliteta se ne kaže samo v vezah, pač pa v vsaki stvari v življenju. kar ni nujno potrebno, ni potrebno. amen.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 02. Dec. 2011 2:16

ti pa res živiš v enem svojem svetu. Saj kratkoročno je fajn. Dolgoročno pa.... veselo masturbiranje :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 02. Dec. 2011 8:04

Ko je prišlo do te točke pri nama z bivšim, se je vklopil alarm v moji glavi. Po slabih treh mesecih takšnega vedenja, sem mu rekla, da obstajata samo dve možnosti. Ali se ogreva za kakšno drugo (oz. že ima drugo zraven mene) ali pa ga enostavno več ne zanimam. Bilo je tadrugo, tako da sem "spakirala" in šla. Zatem je še nekajkrat klical, a je takrat tudi mene minilo vleči takšen pasiven odnos kot čigumi, zato sem pač prerezala s tem obdobjem in šla naprej. Ko je pa izvedel, da se dobivam z nekom drugim in kaže malo bolj resno, je pa naredil celo galamo iz tega. Se ne čudim, če me ravno v tem trenutku preklinja. Prej me ni opazil, kljub mojemu trudu, zdaj sem pa zanj glavna tema pogovora s prijatelji, ker sem po nekem času spoznala nekoga boljšega od njega. Včasih lahko šele po nekaj letih ugotoviš, kako nezrelo zna človek odreagirati v določenih situacijah. In to pri 30. :alright:
Zadnjič spremenil Gracia, dne 02. Dec. 2011 10:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 02. Dec. 2011 8:09

s0nckic4 napisal/-a:claire, samo moraš tudi razlikovat med tistimi, ki so dovolj samozavestni, da odslovijo nekoga, ki jim ne ustreza in tistimi, ki se držijo osebe, ko (končno) dobijo nekoga.

res. ampak tako je okrog vseh stvari v zvezi. samo poglej koliko jih oprosti celo varanje, čeprav so bili prej sveto prepričani, da ga ne bi. razlog je isti kot si ga navedla. jaz pač vem, da se nekateri ne znajo poljubljati (ali vsaj ne tako, da bi meni ustrezalo) in tega žal ne bi mogla spregledati, lahko bi pa kakšno drugo reč, ki je pa drug ne bi mogel. v konkretnem primeru se člen verige poljub nadaljuje s členom sex. in vse je slabo. da vztrajaš več kot par mesecev,... razlog je v tvojem citatu. (besedo končno sem dala v narekovaje.)

slovenc, malo rapucaj pojme, ker se ne morem pogovarjati s človekom, ki ne razloči besed kot so zahteva, ljubezen, popolnost in zadovoljitev.
pa najdi citat da bom pustila fanta. kaj si ti to pleteš po glavi?

(in zaradi ljudi kot sem jaz, bi se lahko drl da imaš ta fetiš. verjetno em ena redkih, ki bi to sprejela. in se celo poscala. na fanta. - no zadnjič si rekel, da punci ne bi povedal.)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 02. Dec. 2011 11:47

slovenc79 napisal/-a:
no, jaz pa mislim da je veza to da se dva ljubita, da s imata rada ne glede na to kako kdo koga lahko zadovolji.

Ja, v pravljicah.
Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 02. Dec. 2011 15:03

Slovenc, če si star toliko, kot piše v tvojem nicku, bi se vprašala, kje si živel do zdaj ... V vato zavit? :D
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 02. Dec. 2011 16:14

Džeki napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a:

Ja, v pravljicah.

na žalost, ja. jebiga če ne bo drugač bom pa sam. ene razvajene frajle ki si izmušljuje kaj vse bi še rada pa tud ne mislim crkljat.

ne gracia star sem 20 :) dolga zgodba zakaj je cifra 79
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 02. Dec. 2011 19:10

Slovenc79 če si punca želi bit seksualno zadovoljena še ni razvajena. :D In če bi fanta, s katerem ni potešena pustila, nikakor ne pomeni, da ne razume pojma ''ljubezen''.

Sicer pa: pametovat o partnerski zvezi, ki je še nikoli nisi izkusil je smešno.
Ko eden od parnerjev ne izpolnjuje več potreb drugega, se zveza navadno konča. Zakaj bi naj vztrajal z nekom, ki ne izpolnjuje tvojih potreb?

Navadno je v zdravi zvezi tako, da si ŽELIŠ zadovoljevat potrebe svojega partnerja in obratno - on tvoje potrebe. In tu ne gre za kaprice, ampak za potrebe, mimo katerih v zvezi pač ne moreš. Zame gre tu predvsem za potrebe po pogovoru, podpori in seveda tudi seksu. Če bi se zgodilo, da bi ena od teh stvari manjkala in bi je ne dobila niti s pogovorom in ne bi za umanjkanje obstajal tehten razlog (pomanjkanje pogovora, ker ima fant vozličke na glasilkah ali pa pomanjkanje ljubljenja ker je v resni depresiji in ne more seksat recimo), bi fanta tudi jaz pustila.

Res me zanima, kako si predstavljaš zvezo - da imaš nekoga rad zaradi tega, ker je, kakršen je?! Ja - jaz imam svojega fanta rada, ker je pozoren, potrpežljiv, prijazen, razgledan, ljubeč itd. In to so med drugim njegove lastnosti. Ima tudi nekaj slabih, ampak take, ki jih ob teh pozitivnih (zaradi katerih tudi zadovoljuje moje potrebe) lahko sprejmemem in imam rada.

Kakorkoli, mi je žal za avtorico te teme, da je debata totalno zašla. Pogovori se s svojim fantom, načenjaj ta pogovor večkrat, povej mu kako se počutiš. Ja, mogoče se mu dogaja kaj, kar ga od seksa odvrača, ampak možne so tudi druge opcije, ki so navedli forumaši že pred mano: varanje, nezanimanje itd. - Pogovorita se in upam, da razrešita stvar. Ga pa jaz po sedmih letih ne bi kar tako pustila, bi se najbrž poskusila še trudit nekaj časa.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]