fantu ni do seksa

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Žuža* » 05. Dec. 2011 0:15

spelcaaa napisal/-a:Gracia saj se tudi sama sebi že malo smilim! Drugače mi tudi 1x na dan ni dovolj, ampak glede na sedajšnje stanje pravim, da bi mi bilo že enkrat na mesec dovolj. Ne v letošnjem letu nisva sexala 12x! Zagotovo ne! In kaj naj naredim... Nikakor ne dobim odgovora zakaj je tko, niti nekako nimam več volje se ubadat s tem... sam sprijaznt se pa tud nočem, ker mi pač sex tudi nekaj pomeni - predvsem iz vidika zbliževanja, saj se mi zdi, da če ne sexaš se čisto odtuijš. Ne bom 100% trdila da ne dobi drugje, sam sem pa skoraj prepričana da ne... Ali je možno, da sva že preveč prijateljsko povezana in mu zaradi tega ni do sexa.. Ponovno me zanima samo vaše mnenje :)

Izvoliš, slovenc79. :)
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 05. Dec. 2011 0:17

Slovenc zdaj je že 14% celotne partnerske dobe.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 05. Dec. 2011 0:20

*Žuža* napisal/-a:
spelcaaa napisal/-a:Gracia saj se tudi sama sebi že malo smilim! Drugače mi tudi 1x na dan ni dovolj, ampak glede na sedajšnje stanje pravim, da bi mi bilo že enkrat na mesec dovolj. Ne v letošnjem letu nisva sexala 12x! Zagotovo ne! In kaj naj naredim... Nikakor ne dobim odgovora zakaj je tko, niti nekako nimam več volje se ubadat s tem... sam sprijaznt se pa tud nočem, ker mi pač sex tudi nekaj pomeni - predvsem iz vidika zbliževanja, saj se mi zdi, da če ne sexaš se čisto odtuijš. Ne bom 100% trdila da ne dobi drugje, sam sem pa skoraj prepričana da ne... Ali je možno, da sva že preveč prijateljsko povezana in mu zaradi tega ni do sexa.. Ponovno me zanima samo vaše mnenje :)

Izvoliš, slovenc79. :)

Pa to ni pižamka, ki je odprla temo, sej ti piše, da je spelcaaa :!: Smo že na prejšnji strani ugotovili, da sta v tej temi 2 različni, a podobni zgodbi, spelcaaa se je zdaj šele vklopila zraven. Pri pižamki se ne vleče tako dolgo, zadnjih 10 dni se trudi okoli fanta, je napisala :wink:
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *Žuža* » 05. Dec. 2011 0:24

Dejmo lepo eno lestvico sestavt. Tko, od 0-5% partnerske dobe - ni panike, to je samo krajše sušno obdobje (upoštevaje da nista na začetku zveze al kaj :D), 5-10% partnerske dobe...
Tko, da bo jasno enkrat za vselej. :lol:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 05. Dec. 2011 0:25

*Žuža* napisal/-a:Izvoliš, slovenc79. :)

govoril sem o pižamki ;)
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a *Žuža* » 05. Dec. 2011 0:26

Ona pa mislim da nikjer eksplicitno navedla kok časa že to traja.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 05. Dec. 2011 0:59

pižamka napisal/-a:Zdaj ga že 10 dni obletavam, sem nežna, ga poljubljam...

ŽE 10 dni? ŠELE. kot sem rekel, če zaradi 10 slabih dni 7-letno zvezo končaš... no, je bedarija. kot tudi ne bo nihče pretrgal stikov s familijo če bo 10 dni skregan z njo.

EDIT: če je napisala 10 dni, očitno to traja 10 dni, al pa recimo nvm 1 mesec in da se to stopnjuje. če pa ni povedala pa nvm. jaz imam mnenje na podlagi tega kar je napisala.
Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 05. Dec. 2011 8:40

Ja pa čakaj, če 10 dni on ne reagira oz. je hladen kot špricar, se ne zna niti pogovorit in zjasnit what the f*ck je narobe, potem je vredno končat tudi 10-letno zvezo. Ona naj ga pa naslednjih 7 let obletava kot čebela cvet, ali kaj?
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
pižamka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a pižamka » 05. Dec. 2011 10:52

Dragi moji

odločitev da pišem na forum je bilo dobra iz razloga, da me je ves ta govor o drugi malo "prestrašil". Še isti večer sem mirno načela pogovor in mu najprej povedala kako se počutim. Mislim, da se sploh ni zavedal, kako sem se počutila zadnje čase zaradi te teme in ko je videl da je stanje "resno" se je odprl tudi sam. No, ni šlo za drugo. Celo daleč od tega. Obremenjen je bil s stvarmi, za katere ni hotel da trenutno skrbijo tudi mene. Trenutno sva v stresnem obdobju, zaradi določenih težav doma, financ in selitve na svoje ipd. Preveč stvari je očitno hotel rešiti sam in je bil zaradi tega nezadovoljen, ker enostavno ni šlo. Pogovarjala sva se več ur, po dolgem času sva se spet odprla drug drugemu. Lahko rečem, da je očitno to psihično breme po pogovoru popustilo. Za vikend sva odšla na izlet in si vzela čas samo zase. Oba sva spet boljše volje in veliko bolj ljubeča. Mislim, da se včasih sploh ne zavedaš da se oddaljuješ. Na srečo upam, da sva midva to ugotovila dovolj hitro. Če me ne bi tukaj napsihirali mogoče še vedno ne bi nič rekla, on pa bi držal zase :)

Upam da se tudi pri spelci vse uredi.

LP
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 05. Dec. 2011 10:58

:zustimm:
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 05. Dec. 2011 14:09

Gracia napisal/-a:Ja pa čakaj, če 10 dni on ne reagira oz. je hladen kot špricar, se ne zna niti pogovorit in zjasnit what the f*ck je narobe, potem je vredno končat tudi 10-letno zvezo. Ona naj ga pa naslednjih 7 let obletava kot čebela cvet, ali kaj?

non stop govoriš, kaj je vredno, kaj ni vredno, kaj se splača kaj ne. če se imata dva zares rada je vse ostalo NIČ.

mogoče maš izkušnje, logike in razumevanja pa ne.

pižamka vesel sem da se je vse uredilo na lep način :)

če imaš še kak problem kdaj, najbolje da se ogneš ljudi ki napihujejo zadeve in dramatizirajo nato pa se naslajajo med prebiranjem žalostnega konca.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 05. Dec. 2011 14:14

če se imata dva zares rada je vse ostalo NIČ.

Nope, ko se imata dva zares rada, je to sestavljeno iz "vsega ostalega", ki ga poimuješ kot NIČ. Tale nič je del tega odnosa, zatorej je pomemben.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 05. Dec. 2011 14:19

prav vi, ki imate izkušnje, bi morali vedet da so v zvezi ups in downs, in da je včasih težko. in eno tako mal težje obdobje ni NIČ, če se imata zares rada.

zdaj pa prebrskaj po svojih izkušnjah in ugotovi če si koga kdaj sploh imela rada in nisi bila z njim samo zato ker je zadovoljeval tvoje potrebe.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 05. Dec. 2011 14:41

To, da je zadovoljeval moje potrebe, je itak pogoj oziroma osnova, da ga imam rada :P Če ne more zadovoljevati določenih potreb, ga ne morem imeti rada. Samo ljubezen do otroka je brezpogojna, ostale ljubezni imajo pač pogoje. Zadovoljevanje določenih potreb je eden od njih. Nihče razen mame te ne bo imel rad samo zato, ker si, v zameno pa zahteval nič. Vedno morš tud dajat, in če tega nisi sposoben, ne misli, da boš prejemal. Žal, tko je.

In ja, tistega, ki je lahko zadovoljeval moje potrebe/želje/standarde, sem lahko imela rada. Ko ta oseba tega več ni bila sposobna, ko v odnosu nisem dobila tistega, kar sem rabila, sem odnos (in ljubezen) ponavadi zaključila.

Vztrajat brez uspeha "v imenu ljubezni" je itak primitivno in butasto... res pa je, da ti je to pisano na kožo :P
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 05. Dec. 2011 14:46

slovenc79 napisal/-a:@Gracia, če mu nekaj časa ni do sexa, ne pomeni da jo je popolnoma odjebal. Če je pa sex tebi vse, pa nvm...

@Džeki, kot sem že 100 tisočkrat povedal, govorim o značaju. Kje sem rekel da vse ženske v vezi iščejo boljše tipe? Govoril sem o ženskah s takim značajem, ne vseh.

@Temptress, praviš da poljubljanje NI malenkost, prava ljubezen pa je neki nemogočega in je samo v romanih? Če ti je poljubljanje kot sex... ja, potem sam na sex misliš in telesne užitke, žal.

@claire, to je tvoj problem, da misliš da moške takšne "dame" rajcajo, zato se pa tudi sama tko obnašaš. Sam verjemi ali ne, na delusional bi se sam poscal in to je to.
ti je všeč moj fetiš da ga vedno omenjaš kadar ti zmanka pametnih odgovorov?

star sem 20, ja. še dokaz da sploh ne bereš mojih postov ampak avtomatsko pišeš nasprotno ko vidiš mojo objavo...

@nincolinka, če bi ga po 1 tednu odjebala... se pravi si ti z njim zaradi sexa, ne zato ker bi ga imela rada?

@dioniz, na živce ti grem to je pa tud to. pol od vas bi mi, če bi rekel da je 1+1=2 reklo da tega ne vem ker še nisem imel punce.

pa a je tebi normalno da se s šestimi (oz. z vsemi forumaši) kregaš o stvari, ki je nisi še nikol izkusil?

p***a ti m(A)terina, slovenc beden. ti meni govoriš kako fanta izkoriščam, kreten idiotski. vem da si 20 in to je žalostno.

tebe nobena nebo hotla, te sploh že zdaj noče. še jezika nisi nobeni porinil v usta, pri svojih 20 ih. fak no.
tvoj fetiš pa sploh vprašanje, ... je na meji psihiča, ker ti dejansko sam po sebi ščiješ. ogabnež.
konec z moje strani. (za vedno)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov