fantu ni do seksa

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 05. Dec. 2011 14:58

claire napisal/-a:pa a je tebi normalno da se s šestimi (oz. z vsemi forumaši) kregaš o stvari, ki je nisi še nikol izkusil?

p***a ti m(A)terina, slovenc beden. ti meni govoriš kako fanta izkoriščam, kreten idiotski. vem da si 20 in to je žalostno.

tebe nobena nebo hotla, te sploh že zdaj noče. še jezika nisi nobeni porinil v usta, pri svojih 20 ih. fak no.
tvoj fetiš pa sploh vprašanje, ... je na meji psihiča, ker ti dejansko sam po sebi ščiješ. ogabnež.
konec z moje strani. (za vedno)

povem svoje mnenje.

če si res tak značaj kot ga kažeš na forumu, potem imaš fanta samo zaradi svojih potreb, in ko bodo te tako zrasle da jih ne bo on mogel več zadovoljevati, si boš našla drugega. po tvojih izkušnjah prava ljubezen, kaj?

no lepo da si pokazala da ti grem enostavno na živce, kot tud moj fetiš, ne to kaj napišem.
zdaj vsaj vem da mi ni treba pri teb nič resno uzet, ker si vzvišena, manipulatorska in egoistična.

in ne rabim izpita v zalizvanju in leta prefukavanja da prepoznam tak značaj ;)

PS: če si vedla da sem 20 in si rekla 30... in so novi uporabniki na forumu... res očitno je da me poskušaš očrnit pred vsemi. zelo odraslo ;)

PS2: moderator prosim da ukrepa glede žaljenja. tud najvišji rang ne daje te pravice.
Uporabniški avatar
Temptress
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Temptress » 05. Dec. 2011 19:41

Tvoj problem je funkcionalna nepismenost, slovenc. Iz mojega posta itak nisi dojel bistva in si ga obrnil v svoj twisted point of view. Brezplodno se je menit s tabo.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 05. Dec. 2011 19:53

slovenc79 napisal/-a:@dioniz, na živce ti grem to je pa tud to. pol od vas bi mi, če bi rekel da je 1+1=2 reklo da tega ne vem ker še nisem imel punce.

niti malo mi ne greš na živce. smešn si samo. pa ne v haha smislu.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
bluegirl3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 3. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a bluegirl3 » 05. Dec. 2011 20:01

..
Zadnjič spremenil bluegirl3, dne 17. Nov. 2012 15:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 05. Dec. 2011 20:44

@Temprtress, ne vem zakaj se ti moja želja (da bi imel punco ki me bo imela res rada tudi če ne bom popoln v vseh pogledih) zdi nerealna.

a je poljubljanje res tok pomembno da izniči vse dobre lastnosti ki sploh omogočijo prvi poljub? sicer za vas ne vem ampak jaz bi se s punco poljubljal šele ko bi jo spoznal.
Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 05. Dec. 2011 20:54

V vsej tej kolobociji bi skoraj spregledala post pižamke. :D Upam, da vama je oz. bo ta pogovor pomagal in da bo vajin odnos spet takšen, kot si ga želita oba. :)
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 05. Dec. 2011 22:06

slovenc79 napisal/-a: a je poljubljanje res tok pomembno da izniči vse dobre lastnosti ki sploh omogočijo prvi poljub? sicer za vas ne vem ampak jaz bi se s punco poljubljal šele ko bi jo spoznal.

Meni ne. In tudi jaz sem taka, da moram človeka zelooo dolgo spoznavat, sprejet in mi mora prirasti k srcu, preden sploh pomislim, da bi se kakorkoli dotikala drug drugega o.O Do tistega trenutka mi nikakor ni do tega in tud ne vidim smisla v tem. Poljubljanje itak nima kakšnega posebno velikega pomena zame, pa še, kot sem že nekje omenila, bojim se virusa herpesa na ustnicah :D Poljubljanje, kaj pa vem, kakšnim 12-13- letnikom je verjetno res najpomembnejše, ker itak ostalega še ne počnejo, pa tudi na duhovni ravni nimajo kakšnega posebnega odnosa... Meni nešteto drugih stvari v odnosu več pomeni, je pa res, da imam ponavadi že na splošno drugačne poglede na stvari od večine folka okoli :).

Se prav spomnim pred par leti začetkov poljubljanja s tem partnerjem, ko je počel praktično vse 'narobe' oz. kar so cosmoforumašice nekoč naštevale kot grozno :D (ok, ni se ravno slinil, je pa hecno opletal z jezikom kot propeler ipd. :))) - pa se mi je zdelo kvečjemu kjuuut oz. malo hecno, je pa tudi res, da je to poskusil samo 2x, in ko sem se odmaknila, zatem nikoli v naslednjih letih ni več naredil tega.. tko da se seveda da prilagajat med sabo :P Meni se zdi pomembno, da je drugače čudovita oseba, genijalen in poseben, poleg tega pa zeloo redko naletim na moškega, ki mi je sploh všeč, tako da mi niti na misel ni prišlo, da bi mu to štela v minus o.O :)

@pižamka: kul, da se je lepo razpletlo :gut:
Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 05. Dec. 2011 22:19

Saj tudi jaz ne gledam na odnos tako plehko, da bi mi bilo pomembno samo to, kako se nekdo poljublja in kakšen je v postelji. Mora pa vsekakor tudi to štimat, ker brez tega je bolj tako tako furat resno zvezo. Saj to ve več ali manj vsak, ki ni ravno v prvi resni zvezi. Vsekakor mi je najbolj pomembno, da se s fantom razumeva, da ga vzljubim, se navežem nanj in vse, kar prinese poglobljen odnos zraven. Mi je pa pomembno, da se tudi na intimnem področju ujameva. To se lahko priuči kvečjemu kakšen najstnik, ko pa imaš "v rokah" 31 letnika, težko verjameš, da se še lahko nauči boljše poljubljat ali seksat oz. gre bolj za to, da je star že dovolj, da mora znati prijeti žensko in pustiti sramežljivost najkasneje nekje na faksu. :D
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 05. Dec. 2011 22:30

^^ Ah, tud take se da zrihtat :ja: :D
Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 05. Dec. 2011 22:36

Mogoče oz. celo čisto možno, a se sama ne vidim v vlogi inštruktorice, zato to raje prepustim naslednji. :D No, saj sem samo na enega takega naletela (že nekaj let nazaj), ki pri 27 ni vedel, kam bi položil roke, kako bi se mi približal, skratka ... tema! Nič v tistem awkward trenutku se ni ujemalo z njegovim vtisom, ki ga je naredil name do tedaj, pa sva se spoznavala kar nekaj časa; natančneje, od tega "nekaj časa" sva se en mesec družila kot par, preden sva prešla k "bistvu".

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot]