fantu ni do seksa

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

spelcaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a spelcaaa » 04. Dec. 2011 12:37

Akvamarin na začetku je bil seks zelo pogost, vsaj 2x na dan. V bistvu bi mi bilo dovolj tudi 1x na mesec, samo da bi blo :) haha
Glede pogovora se strinjam z vsemi, ki ste ga predlagali. Ampak vedno dobim odgovor vse je ok, saj nič ni narobe,... in če še kaj dodam se ponavadi že počutim kot da težim.. To pa ne maram...
Sem razmišljala o razno raznih razlogih, tudi vprašam ga po njih (ali si utrujen, ali je ono ali je drugo)... Potem pa se mi na koncu zdi že zelo neumno spraševat in drezat, in moledovat za sex, ker se potem ne počutim ok.. Pa da zadeva se vleče že več kot dobro leto... Pa nisem še nikamor prišla s pogovorom...
Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 04. Dec. 2011 12:40

Že več kot dobro leto seksata samo 1x na mesec oz. še to ne, kolikor sem te razumela, ko si napisala, da bi bila zadovoljna že s seksom 1x na mesec? OK, tukaj se mi pa smiliš. Grem stavit, da tak človek ne seksa samo s tabo. Oprosti, ampak tukaj je pa nekaj močno narobe. Razumljivo je, če se seks ustavi nekje pri parkrat na mesec, pa da seveda da tudi moški kdaj pobudo. Tole je pa za normalen par puščavsko obdobje, ki (OMG) traja že celo leto. Torej sta v celem letu seksala manj kot 12x?? :D
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
spelcaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a spelcaaa » 04. Dec. 2011 12:55

Gracia saj se tudi sama sebi že malo smilim! Drugače mi tudi 1x na dan ni dovolj, ampak glede na sedajšnje stanje pravim, da bi mi bilo že enkrat na mesec dovolj. Ne v letošnjem letu nisva sexala 12x! Zagotovo ne! In kaj naj naredim... Nikakor ne dobim odgovora zakaj je tko, niti nekako nimam več volje se ubadat s tem... sam sprijaznt se pa tud nočem, ker mi pač sex tudi nekaj pomeni - predvsem iz vidika zbliževanja, saj se mi zdi, da če ne sexaš se čisto odtuijš. Ne bom 100% trdila da ne dobi drugje, sam sem pa skoraj prepričana da ne... Ali je možno, da sva že preveč prijateljsko povezana in mu zaradi tega ni do sexa.. Ponovno me zanima samo vaše mnenje :)
Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 04. Dec. 2011 13:15

Nimam pojma kaj se dogaja v njegovi glavi, to boš morala izvedeti od njega sama. Kot sem že za primer avtorice te teme napisala, je edina rešitev pogovor. Rešitev, da vsaj izveš kako je na stvari, ne nujno rešitev tudi v pravem pomenu besede ... :? Kako pa sicer izgleda vajina zveza? Ali sploh da pobudo za karkoli, kar počneta skupaj? Se je kaj spremenil tudi v obnašanju, ali se sprememba odraža samo pri pomanjkanju seksa?
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
spelcaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a spelcaaa » 04. Dec. 2011 13:24

Sej vem da se bo zdelo neverjetno ampak, če odštejem sex sva "idealen par". Ogromno stvari počneva skupaj, ogromno časa preživiva skupaj - večinoma na njegovo pobudo. Ko npr. nisva skupaj - je on na kavi s prijatelji, jaz doma, vedno dobim lepo sporočilce - tko še vedno je zelo pozoren. Nisem začutla, da bi karkol manj čutil do mene, čist nobena stvar se ni spremenila - razen sexa. Zelo veliko potujeva, tudi na potovanjih se zelo lepo ujameva.. Vedno me razvaja... Zato ne razumem kaj se dogaja. Razumela bi če bi se ohladil - take stvari se mi zdi da bi kot ženska takoj opazla. Tko res vse funkcionira idealn- razen seveda sexa... Pa še ko je bil - je bil ta res odličen.
Uporabniški avatar
Nincolinka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 12. 2011
Kraj: <3

Neprebrana objavaNapisal/-a Nincolinka » 04. Dec. 2011 13:41

Nocem bit nesramna ali kaj podobnega, ampak - bi lahko nasel on se cas za kaksno drugo? Npr. kaksni izhodi ko rece da gre s kolegi in to.
Nevem no, meni bi se mesalo ce pravis da to traja ze celo leto. Glej, tukaj je res velika verjetnost da ima se kaksno obcasno. Meni bi bili napr. tisti prijazni smsji, ko je na kavi s kolegi in ti poslje sporocilce, takoj sumljivi v primeru da bi se dogajalo kaj takega.
The secret of life, though, is to fall seven times and to get up eight times.”
― Paulo Coelho, The Alchemist
Uporabniški avatar
Gracia
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Gracia » 04. Dec. 2011 13:48

Meni se tudi zdi hecno, da bi po eni strani pretiraval s temi sms-i in bil ful pozoren, na seks se pa ne bi spomnil oz. mu ne bi bilo do tega s tabo. Tega ni. Če bi ga minilo do tebe, bi še vseeno seksal s tabo, a se pri drugih stvareh več ne bi trudil in preživljal dosti časa s tabo. Tukaj je pa kontra. Tako je jasno, da dobi to pri neki drugi, s katero mu je večji izziv, ker je nima zraven cel čas. Nekateri pač rabijo popestritve po določenem času v zvezi, ker se ene osebe naveličajo, še vedno pa ne želijo prekinit zveze, da ne bodo ostali na suhem. :wink:
Glej, res mi ni jasno kako zdržiš. Poznam pa dosti takšnih primerov. Grem ven žurat, srečam kolega, ki je poročen, pred poroko pa bil s taisto žensko v zvezi 10 let, nakar osvaja tam kakšno mlado punco, staro 20 let ali še manj, naenkrat izgine, se spet srečamo v drugem lokalu drug vikend, spet na tapeti druga (niti ni nujno ful mlada) itd. Ženo pa vozi na večerje, izlete, potovanja ipd., da ne bi posumila in bi pokazal, kako se po vseh teh letih še vedno trudi. :flop: Pri takšnem vedenju partnerja ne moreš biti prepričana, da nima nobene poleg tebe.
spelcaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a spelcaaa » 04. Dec. 2011 14:02

Spet se bo zdelo smešno ampak jaz za vsak trenutek vem kje je.. Ne da bi se hvalila zdej da ga mam ful pod nadzorom, ampak v službo ne hodi, zjutraj se pri meni zbudi, potem kavica, potem gre domov, me pokliče, potem gre na kavico s kolegom - vem da gre, ker sem velikokrat povabljena zraven, potem se popoldne spet malo dobiva, zvečer pa pride spat k meni.. Vem da se vam zdim naivna, ampak skoraj ziher ni priložnosti da bi bil z drugo.. Ta sporočila, ki sem jih omenila, so prisotna že od začetka, zato vem da to ni nič nenavadnega. Živiva v istem kraju, zato vem vse kaj počne itd.. Kot pravim, nihče ne more biti 100% prepričan, ampak on tudi po karakterju ni tak da bi varal... Če bi mislila da obstaja še ena ženska vem da bi že zadevi prišla do dna :) Tudi zelo navdušeno načrtuje najino prihodnost... tko sploh ne razumem, vse štima.. Mogoče pa ga več ne privlačim in je to to...
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a *Žuža* » 04. Dec. 2011 14:54

spelcaaa napisal/-a:Akvamarin na začetku je bil seks zelo pogost, vsaj 2x na dan. V bistvu bi mi bilo dovolj tudi 1x na mesec, samo da bi blo :) haha
Glede pogovora se strinjam z vsemi, ki ste ga predlagali. Ampak vedno dobim odgovor vse je ok, saj nič ni narobe,... in če še kaj dodam se ponavadi že počutim kot da težim.. To pa ne maram...

Najprej me zanima, če si bila na začetku tudi ti največkrat pobudnica? Se ti je kdaj zdelo, da seksata bolj zato, da bi ti on ustregel, al je bil tud on pobudnik?
Druga stvar je pa to, da se ti zdi da težiš in da tega nočeš. Najprej sem si rekla "'bemti eno leto praktično ne seksata, njo pa zdej skrbi samo to, da ne bi izpadla tečna in razburila lubija bubija! WTF?!" Pol preberem, da sta sicer tipi-topi par (izvzemši seks), da je pozoren, ljubeč itd.. Zdej recimo malo razumem, da se ti vseeno zdi da pretiravaš, da težiš, da konec koncev zveza ni slaba...
Ampak vseeno, ne imej slabe vesti, upravičena si do pojasnila! Vztrajaj, na dolgi rok takole itak ne boš vzdržala!
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
spelcaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a spelcaaa » 04. Dec. 2011 15:06

Jah na začetku zveze je pomoje vedno tko da nobenmu ni treba nikakršne pobude dajat, ampak mi je jasno, da se strast pol mal ohladi.. Sam on je na začetku bil res sexualni manijak :) pol je blo itak tko da je enkrat en dal pobudo, drugič drug. Nisem mela nikol občutka da bi seksala sam zato ker bi hotu mene zadovoljit, prej obratno... In bolj ko težim za sexat in bolj ko vem da ne bom dobila (joj me je kr sram blo to napisat) bolj si pol to želim.. Sej vsi vemo kako je z igračo ki jo ne mormo met... Js mislm da to ni normaln, da pa ceu žiulene nam več sexala pa tud ne mislm :)
Pa hvala *žuža* za odgovor:)
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 04. Dec. 2011 15:27

spelcaaa napisal/-a:ampak v službo ne hodi...

potem maš pa luzerja... :razz: (razen če si se zatipkala); a ga ti preživljaš?

lahk je od nedela depresiven, pa se mu zato ne da, al pa mu enostavno ni do seksa... z nobeno... po mojem lahk tud moški pade v tako stanje :? ...sicer pa kaj jaz vem :)

itak da se večina ljudi ne zna pogovarjati in večina odnosov ostane na površinski ravni... pol pa slišiš, "o vsem se lahko pogovoriva" ...žal jaz tega ne kupim, če se o čustvih ne morta pogovorit sta precej oddaljena, to da ti piše da te pogreša in da je pozoren, prijazen do tebe še ne pomeni, da je kakorkoli odprt do tebe... sicer je pa odpret povprečnega moškega prava znanost... ženske se celo življenje trudijo in si delajo utvare kako so njihovi moški "napredovali"...
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 04. Dec. 2011 15:35

*Abby** napisal/-a:Navadno je v zdravi zvezi tako, da si ŽELIŠ zadovoljevat potrebe svojega partnerja in obratno - on tvoje potrebe. In tu ne gre za kaprice, ampak za potrebe, mimo katerih v zvezi pač ne moreš. Zame gre tu predvsem za potrebe po pogovoru, podpori in seveda tudi seksu. Če bi se zgodilo, da bi ena od teh stvari manjkala in bi je ne dobila niti s pogovorom in ne bi za umanjkanje obstajal tehten razlog (pomanjkanje pogovora, ker ima fant vozličke na glasilkah ali pa pomanjkanje ljubljenja ker je v resni depresiji in ne more seksat recimo), bi fanta tudi jaz pustila.

Res me zanima, kako si predstavljaš zvezo - da imaš nekoga rad zaradi tega, ker je, kakršen je?! Ja - [b]jaz imam svojega fanta rada, ker[b] je pozoren, potrpežljiv, prijazen, razgledan, ljubeč itd. In to so med drugim njegove lastnosti. Ima tudi nekaj slabih, ampak take, ki jih ob teh pozitivnih (zaradi katerih tudi zadovoljuje moje potrebe) lahko sprejmemem in imam rada.

Saj je fajn napisano, samo nekaj manjka... mal je preveč vse skupaj postavljeno racionalistično: skupaj sva zato, ker drug drugemu zadovoljujeva potrebe
"Jaz imam nekoga rad, ker..." bi bilo sčasoma treba zamenjati z... "ker jo imam rad, mi ni vseeno za njene želje, potrebe..." ...če ne to ni ljubezen, ampak bolj simbioza :razz:
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 04. Dec. 2011 15:35

*Abby** napisal/-a:Navadno je v zdravi zvezi tako, da si ŽELIŠ zadovoljevat potrebe svojega partnerja in obratno - on tvoje potrebe. In tu ne gre za kaprice, ampak za potrebe, mimo katerih v zvezi pač ne moreš. Zame gre tu predvsem za potrebe po pogovoru, podpori in seveda tudi seksu. Če bi se zgodilo, da bi ena od teh stvari manjkala in bi je ne dobila niti s pogovorom in ne bi za umanjkanje obstajal tehten razlog (pomanjkanje pogovora, ker ima fant vozličke na glasilkah ali pa pomanjkanje ljubljenja ker je v resni depresiji in ne more seksat recimo), bi fanta tudi jaz pustila.

Res me zanima, kako si predstavljaš zvezo - da imaš nekoga rad zaradi tega, ker je, kakršen je?! Ja - [b]jaz imam svojega fanta rada, ker[b] je pozoren, potrpežljiv, prijazen, razgledan, ljubeč itd. In to so med drugim njegove lastnosti. Ima tudi nekaj slabih, ampak take, ki jih ob teh pozitivnih (zaradi katerih tudi zadovoljuje moje potrebe) lahko sprejmemem in imam rada.

Saj je fajn napisano, samo nekaj manjka... mal je preveč vse skupaj postavljeno racionalistično: skupaj sva zato, ker drug drugemu zadovoljujeva potrebe
"Jaz imam nekoga rad, ker..." bi bilo sčasoma treba zamenjati z... "ker jo imam rad, mi ni vseeno za njene želje, potrebe..." ...če ne to ni ljubezen, ampak bolj simbioza :razz:
spelcaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a spelcaaa » 04. Dec. 2011 15:35

mmm žal se nisem zatipkala.. ja, lahko bi rekla da je svetovni lenuh ja :(
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a mmm » 04. Dec. 2011 15:37

spelcaaa napisal/-a:mmm žal se nisem zatipkala.. ja, lahko bi rekla da je svetovni lenuh ja :(

pol pa se je polenil še pr sexu :roll:
(nakladam... sam mogoč pa je kej resnice tud v hecu)

Vrni se na Ljubezen in seks

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]