fantu ni do seksa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
slovenc79 napisal/-a:ne. rad bi prepoznal kaj si ljudje mislijo. pa ne katere karte točno imajo, ugotovit to ali imajo dober hand ali slab hand mi čist zadošča
Bal bla bla. Zdej pa preber še enkrat temo, in mogoče se ti bo v tej tvoji egocentrični glavici posvetilo, da ni tema o tebi. Niti o tvojem pecanju bab. Ni treba vsake teme v "slovenc problem" obrnit.
Govorimo o tipu, ki noče seksat, ne o tipu, ki še ni dubu za seksat
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
EDIT:
^^ barbi pa ja, saj. ampak nismo več stari 15. če bi mi tip rekel, da je to zanj prvič (poljubljanje), bi blo sigurno več potrpljenja. ampak, to je dar. ga imaš ali ga nimaš.
ALI dva se ujameta, dva pa ne. ni narobe-prav.
pač jaz zase povem, da tip, ki ne ve kaj bi z jezikom, ne ve niti kaj bi z rokami, kako bi žensko prijel, kako bi jo zgrabil za rit, kako bi ji odpel modrc, kako bi ji majico slekel, in kaj bi delal s tičem. cel proces. in sori- to nimam potrpljenja. slovenc če se tbo tebi zmešalo zaradi tega spoznanja, ti mi nismo krivi.
(in ne boš verjel- kriterije ima lahko vsak kakršne če. tudi če žensko pusti, ker se je pobrila na balin. ali ker hodi prevečkrat scat in mu gre na k***c ustavljat avto ko se peljeta na morje. saj eni tudi radi beremo, drugi bi pa bruhali če bi jih silili. eni bi lahko pojedli ampar oliv, eni jih pa samo vidijo in se obrnejo vstran. kje piše, da ker so tebi olive dobre, jih mora jest cel svet, ali ker tebi ni poembno koliko uhanov ima ženska v obrazu, pa nikomur ne bi smelo biti. kaki lolek si ti ej.)
^^ barbi pa ja, saj. ampak nismo več stari 15. če bi mi tip rekel, da je to zanj prvič (poljubljanje), bi blo sigurno več potrpljenja. ampak, to je dar. ga imaš ali ga nimaš.
ALI dva se ujameta, dva pa ne. ni narobe-prav.
pač jaz zase povem, da tip, ki ne ve kaj bi z jezikom, ne ve niti kaj bi z rokami, kako bi žensko prijel, kako bi jo zgrabil za rit, kako bi ji odpel modrc, kako bi ji majico slekel, in kaj bi delal s tičem. cel proces. in sori- to nimam potrpljenja. slovenc če se tbo tebi zmešalo zaradi tega spoznanja, ti mi nismo krivi.
(in ne boš verjel- kriterije ima lahko vsak kakršne če. tudi če žensko pusti, ker se je pobrila na balin. ali ker hodi prevečkrat scat in mu gre na k***c ustavljat avto ko se peljeta na morje. saj eni tudi radi beremo, drugi bi pa bruhali če bi jih silili. eni bi lahko pojedli ampar oliv, eni jih pa samo vidijo in se obrnejo vstran. kje piše, da ker so tebi olive dobre, jih mora jest cel svet, ali ker tebi ni poembno koliko uhanov ima ženska v obrazu, pa nikomur ne bi smelo biti. kaki lolek si ti ej.)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Gracia - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 7. 2011
Tudi jaz bi po domače povedano odpikala moškega, ki bi z mano ravnal kot v rokavicah. Lepo, da je po začetnem spoznavanju uvideven in ne plane name v nekem kratkem časovnem razponu, pa četudi globoko v sebi misli eksplodirat od želje po fizičnem stiku, a če takrat, ko pride do le-tega ne zna prijet ženske itd., potem lahko rečem le še adijo. Tudi jaz namreč nisem kot ledena kocka, ki čaka, da jo tip vzame iz zmrzovalnika in odtali, zato isto pričakujem od moškega. Mlajšega od sebe ali svojih let itak nikoli nisem imela, tako da tukaj govorim za 26+ moške. In ja, dejansko se najde kakšen 30 letnik, ki na prvi pogled izgleda privlačen, ravno my type of man (vizualno + karakterno), ima pošlihtane zadeve glede službe in resne zveze, nakar ne ve kam z rokami, ko pride do ključnega trenutka, da preideva na višji nivo pri spoznavanju. Ah bejž, no.
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Pa hvala bogu, da imamo ljudje visoke cilje in kriterije in se ne zadovoljimo že s prvo najmanjšo stvarjo, ki nam pride v življenju.
Ja, seveda pustiš fanta, če ne ustreza tvojim kriterijem. Zakaj bi se zadovoljil z nečim in potem sam sebi lagal, da si srečen. Ker je lažje tako, da ni treba več iskat?
Saj tudi v življenju se ne zadovoljiš z vsem. Večina, ko jih naredi OŠ, si ne reč, ok, zdaj grem pa lahko v tovarno delat, kako sem srečna, ker imam službo, zakaj bi hotela kaj več v življenju? Zakaj bi hotela delat nekaj, kar me resnično veseli, se potrudila, doštudirala, mogoče celo doktorirala, če se pa lahko zadovoljim z vsako službo. Madona sem zahtevna!
Veliko bolj cenim ljudi, ki vejo, kaj hočejo, si upajo to povedat in nekaj naredijo za to. Ne pa nekoga, ki je takoj zadovoljen zaradi samega dejstva, da nekaj ima in da se ni treba nič več truditi, ker drugače izpadeš prepotenten, izbirčen in zahteven.
Ja, seveda pustiš fanta, če ne ustreza tvojim kriterijem. Zakaj bi se zadovoljil z nečim in potem sam sebi lagal, da si srečen. Ker je lažje tako, da ni treba več iskat?
Saj tudi v življenju se ne zadovoljiš z vsem. Večina, ko jih naredi OŠ, si ne reč, ok, zdaj grem pa lahko v tovarno delat, kako sem srečna, ker imam službo, zakaj bi hotela kaj več v življenju? Zakaj bi hotela delat nekaj, kar me resnično veseli, se potrudila, doštudirala, mogoče celo doktorirala, če se pa lahko zadovoljim z vsako službo. Madona sem zahtevna!
Veliko bolj cenim ljudi, ki vejo, kaj hočejo, si upajo to povedat in nekaj naredijo za to. Ne pa nekoga, ki je takoj zadovoljen zaradi samega dejstva, da nekaj ima in da se ni treba nič več truditi, ker drugače izpadeš prepotenten, izbirčen in zahteven.
- *Žuža*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2011
slovenc79 napisal/-a:poljubljanje pa JE malenkost, žal.
Poljubljanje NI malenkost, žal. Ne bom te niti prepričevala, ker boš že spoznal, lahko verjameš, lahko se najprej prepričaš in potem poročaš, če se je tvoje mnenje kaj spremenilo...lahko se pa še malo pregovarjamo. Poljubljanje je lahko odlična predigra, lahko te pa totalno odbije. Kako si predstavljaš seksat z žensko s katero se še poljubljal najraje ne bi, ker:
a) se slini
b) je prepričana, da francoski poljub vključuje pregled mandljev
c) ...?
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
-
delfinchek - Debatorica
Se strinjam, poljubljanje ni malenkost.
Sem se spomnila na slab poljub iz Sex and the city: http://www.youtube.com/watch?v=Ynsr1bQtYts&feature=related
Če ne gre, ne gre
Sem se spomnila na slab poljub iz Sex and the city: http://www.youtube.com/watch?v=Ynsr1bQtYts&feature=related
Če ne gre, ne gre
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
V celotni temi probam povedati to, da nekdo ki ne ve kaj hoče, ki se z nečem zadovolji, potem pa hoče več in vedno več, in pri tem pretirava, da je to po mojem mnenju narobe. Danes je pa to cenjeno, da so vsi vedno bolj zbirčni in leni, da hočejo vedno več z manj dela.
No in če nekoga pustiš ker mu nekaj časa ni do seksa, je to isto. jebiga. če imaš človeka zares rad ga ne boš zaradi tega pustil.
kar se pa poljubljanja tiče, sem pa govoril o claire, da bi izbrala le nekoga ki bi bil zanjo popoln. samo naj pričakuje da pri njenih standardih, ki so vedno višji ne bo nikol srečna, ker bo vedno hotela več.
to je to.
@barbiegirl, k meni smo prišli ker se branim, zato pač ker vam grem na živce in se obesite na vsak moj post.
@delfinchek, s tem da hočeš imet višjo izobrazbo ne pustiš nikogar na cedilu. S tem da hočeš boljšega partnerja pa JA. To probavam povedat.
Tudi sam cenim ljudi, ki vejo kaj hočejo. Ampak ljudi, ki hočejo ŠE VEČ, ki si premislijo ko se neke stvari enostavno naveličajo, pa ne. Prav tako ne bolestno izbirčnih ljudi ki pričakujejo popolnost nad popolnostmi, za to pa ne naredijo nič.
@*Žuža*, če se imata dva rada, je VSAKA ovira malenkost. Da pa sploh pride do poljuba, pa neka radost že mora biti, ni res?
No in če nekoga pustiš ker mu nekaj časa ni do seksa, je to isto. jebiga. če imaš človeka zares rad ga ne boš zaradi tega pustil.
kar se pa poljubljanja tiče, sem pa govoril o claire, da bi izbrala le nekoga ki bi bil zanjo popoln. samo naj pričakuje da pri njenih standardih, ki so vedno višji ne bo nikol srečna, ker bo vedno hotela več.
to je to.
@barbiegirl, k meni smo prišli ker se branim, zato pač ker vam grem na živce in se obesite na vsak moj post.
@delfinchek, s tem da hočeš imet višjo izobrazbo ne pustiš nikogar na cedilu. S tem da hočeš boljšega partnerja pa JA. To probavam povedat.
Tudi sam cenim ljudi, ki vejo kaj hočejo. Ampak ljudi, ki hočejo ŠE VEČ, ki si premislijo ko se neke stvari enostavno naveličajo, pa ne. Prav tako ne bolestno izbirčnih ljudi ki pričakujejo popolnost nad popolnostmi, za to pa ne naredijo nič.
@*Žuža*, če se imata dva rada, je VSAKA ovira malenkost. Da pa sploh pride do poljuba, pa neka radost že mora biti, ni res?
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
slovenc79 napisal/-a: kar se pa poljubljanja tiče, sem pa govoril o claire, da bi izbrala le nekoga ki bi bil zanjo popoln. samo naj pričakuje da pri njenih standardih, ki so vedno višji ne bo nikol srečna, ker bo vedno hotela več.
hahaha, norc.
(ne laskaj si, da si kaj posebnega. vtikamo se v tvoje poste, ker so neumni.)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
delfinchek - Debatorica
Saj se ne gre zato, da pustiš tipa, če noče nekaj dni seksat. Vsak človek se začne spraševati, kaj je narobe, ga ne privlačim več, ima drugo...To je neka stvar, ki kaže, da je nekaj v odnosu narobe. In ljudje smo seksualna bitja, zato je seks v partnerstvu pomemben.
Zanima me, če bi imel punco in po nekaj letih ne bi več hotela seksat s tabo. Sploh nič več. Bi ti rekel, ok, nič hudega, pač ne bom nikoli več seksal?
In to, da hočeš boljšega partnerja ne pomeni, da pustiš nekoga na cedilu. Na miljone zvez se konča in s tem ni nič narobe. Seveda je nekdo vedno žalosten, vendar v končni fazi ponavadi tudi ta oseba spozna, da je bilo bolje, da sta šla narazen.
Tudi jaz sem iskala najboljšega partnerja (pač najboljšega v mojih očeh) in iskreno upam, da je tudi on. Ne bi bila zadovoljna, da se je zadovoljil z mano, da me ne bi razočaral, oziroma, da si je rekel, saj je ok, ne morem pač iskati najboljše. Hočem, da je izbirčen in je zato izbral mene.
Zanima me, če bi imel punco in po nekaj letih ne bi več hotela seksat s tabo. Sploh nič več. Bi ti rekel, ok, nič hudega, pač ne bom nikoli več seksal?
In to, da hočeš boljšega partnerja ne pomeni, da pustiš nekoga na cedilu. Na miljone zvez se konča in s tem ni nič narobe. Seveda je nekdo vedno žalosten, vendar v končni fazi ponavadi tudi ta oseba spozna, da je bilo bolje, da sta šla narazen.
Tudi jaz sem iskala najboljšega partnerja (pač najboljšega v mojih očeh) in iskreno upam, da je tudi on. Ne bi bila zadovoljna, da se je zadovoljil z mano, da me ne bi razočaral, oziroma, da si je rekel, saj je ok, ne morem pač iskati najboljše. Hočem, da je izbirčen in je zato izbral mene.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
claire napisal/-a:slovenc79 napisal/-a: kar se pa poljubljanja tiče, sem pa govoril o claire, da bi izbrala le nekoga ki bi bil zanjo popoln. samo naj pričakuje da pri njenih standardih, ki so vedno višji ne bo nikol srečna, ker bo vedno hotela več.
hahaha, norc.
(ne laskaj si, da si kaj posebnega. vtikamo se v tvoje poste, ker so neumni.)
povej mi katere barve oči sprejemaš. v RGB prosim.
@delfinchek, jaz ne pravim da seks ni pomemben. Ampak da je nek obdobje ko pač nima tok testosterona u krvi al bilo kaj, NE pomeni da "zdaj pa nikol več ne bom seksal, punca me ne privlači, drugo imam". Ne, moški ni konstantno potreben fukač, pač pa ima svoja obdobja.
Ej, če se izkaže da ta njen tip SPLOH ne bo hotel več seksat z njo, in ne par dni, potem se čist strinjam da ga pusti. Sam da se to ugotovi rabiš čas. Ne moreš kar, par dni mu ni do sexa zdaj nikol več ne bova sexala.
Jaz se tudi ne bom odselil iz SLO če bo 1 teden skoz dež...
Ne, partnerji ne grejo po "levelih" vedno boljši, vedno boljši. Mogoče pri ženskah tipa claire, ko si "bildajo" ego. Ne vem jaz mislim da partner ni tako kot avto da ga izrabiš in si potem dobiš boljšega.
Ja, da tako nekoga izrabiš, ko si najdeš boljšega, je to puščanje na cedilu, pa ni važno kolk milijonov zvez tako konča. Bi bilo pol prav pobijat se med sabo če bi se veliko ljudi? Ne, ne bi.
To je jasno da je nekdo zbirčen, ko je še samski. Da pa potem gleda okoli kaj ŠE lahko dobi, ko že ima partnerja, je pa bolano in to ni nobena ljubezen ne zvestoba.
Da se nekdo s kom zadovolji, sem mislil ne da pobere random partnerja in je z njim zadovoljen, pač pa da ko že je z nekom, ne išče drugega.
PS: tudi se mi zdi bedasto, da vsak ki išče pomoč na forumu, sta edina nasveta "pogovori se z njim" in "pusti ga". folk se obrača na ta forum ker oboje to ne štima, za partnerja ki jim je nekaj mar pa ne bojo kar tako pustili (česar claire ne bo nikol razumela)
-
Gracia - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 7. 2011
What?
Če jim je kaj mar do partnerja, se bodo pogovorili z njim. Saj ni problem v tem, da človek odpre temo, ampak izmed drugim logično da predlagaš pogovor, ker ni forum njen partner. Tukaj lahko dobi samo neka predpostavljanja, izkušnje itd., ne pa rešitev za njen primer, kjer se ne ve niti, kaj točno je problem pri partnerju.
tudi se mi zdi bedasto, da vsak ki išče pomoč na forumu, sta edina nasveta "pogovori se z njim" in "pusti ga". folk se obrača na ta forum ker oboje to ne štima, za partnerja ki jim je nekaj mar pa ne bojo kar tako pustili
Če jim je kaj mar do partnerja, se bodo pogovorili z njim. Saj ni problem v tem, da človek odpre temo, ampak izmed drugim logično da predlagaš pogovor, ker ni forum njen partner. Tukaj lahko dobi samo neka predpostavljanja, izkušnje itd., ne pa rešitev za njen primer, kjer se ne ve niti, kaj točno je problem pri partnerju.
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.
-
delfinchek - Debatorica
Ok, ko stvari razložiš, te malce razumem. Prej sem imela občutek, da zagovarjaš, da nima veze, kaj se dogaja, partnerja morata ostati skupaj do konca življenja in basta. Res je, v razmerju se je treba potrudit in tudi jaz se strinjam, da se ne gre za vsako figo narazen.
Samo še nekaj glede Claire: sicer ne vem, vendar sem iz njenih postov dojela, da je ona s svojim fantom že kar nekaj časa. Verjetno jima ne rastejo skoz rožice in sta imela že kake probleme (večje ali manjše), vendar sta še vedno skupaj. Tako, da jaz pri njej ne vidim, da bi takoj pustila tipa, oz da skoz išče nekaj novega, boljšega.
Samo še nekaj glede Claire: sicer ne vem, vendar sem iz njenih postov dojela, da je ona s svojim fantom že kar nekaj časa. Verjetno jima ne rastejo skoz rožice in sta imela že kake probleme (večje ali manjše), vendar sta še vedno skupaj. Tako, da jaz pri njej ne vidim, da bi takoj pustila tipa, oz da skoz išče nekaj novega, boljšega.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
kar se claire tiče, če dejansko ima tipa že nekaj časa, ali ji je dejansko nekaj do njega pa se tukaj na forumu napihuje ali pša še ni spoznala ŠE boljšega. kot delusional, no, ista je. sam da ni tok živčna.
@gracia, ko je človek v težavah je tudi do pogovora težko priti. In to naj da tipa pusti sigurno ni odgovor ki ga je prišla poiskat.
@delfinchek, no fino da me razumeš. ja to sem hotel povedat
problem je tuki da grem par uporabnikom na živce in se bojo do onemoglosti kregal pa če ne vem kaj delajo, govorijo... tud če se strinjajo z mano, se bojo kregali... in ko jim zmanjka tem grejo pogledat detajle v mojih postih da se spet lahko kregajo itd...
@gracia, ko je človek v težavah je tudi do pogovora težko priti. In to naj da tipa pusti sigurno ni odgovor ki ga je prišla poiskat.
@delfinchek, no fino da me razumeš. ja to sem hotel povedat
problem je tuki da grem par uporabnikom na živce in se bojo do onemoglosti kregal pa če ne vem kaj delajo, govorijo... tud če se strinjajo z mano, se bojo kregali... in ko jim zmanjka tem grejo pogledat detajle v mojih postih da se spet lahko kregajo itd...
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
S tabo se nihče ne more strinjat , ker maš totalno zgrešeno razmišljanje. Tega se začni zavedat.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Nincolinka - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 12. 2011
- Kraj: <3
OMG, ce bi to meni fant naredil (no, trenutno mi ne more ) da bi mi rekel, da mu vec ni do seksa, bi se najprej vprasala kaj je narobe z njem, poskusila bi se pomenit z njem ce ma kaksne probleme v sluzbi ali kaj. OK, pustila bi ga na miru takole dva do tri dni, en teden pa ne bi zdrzala in bi se mi utrgalo. Na koncu bi pomislila, da mu mogoce nisem jaz vec privlacna.
Ne vem, jaz bi se pogovorila, povedala da brez seksa ne mislim bit in da mi je zal, ampak to ne gre. Pa bi pac bil konec, ceprav bi verjetno ostala se nekaj casa v stiku z njim, vsaj prijateljsko toliko da bi videla da je drugace vse OK.
Ceprav, potem se pa spet vprasam, kaj bi naredila ce zaradi zdravstvenih razlogov ne bi mogel vec seksat z mano, bi ga tudi pustila? Evo, tukaj se pa zalotim med kolebanjem... in malo me je sram, ampak verjetno bi se razsla. Torej v obeh primerih ne bi zdrzala brez.
Ne vem, jaz bi se pogovorila, povedala da brez seksa ne mislim bit in da mi je zal, ampak to ne gre. Pa bi pac bil konec, ceprav bi verjetno ostala se nekaj casa v stiku z njim, vsaj prijateljsko toliko da bi videla da je drugace vse OK.
Ceprav, potem se pa spet vprasam, kaj bi naredila ce zaradi zdravstvenih razlogov ne bi mogel vec seksat z mano, bi ga tudi pustila? Evo, tukaj se pa zalotim med kolebanjem... in malo me je sram, ampak verjetno bi se razsla. Torej v obeh primerih ne bi zdrzala brez.
The secret of life, though, is to fall seven times and to get up eight times.”
― Paulo Coelho, The Alchemist
― Paulo Coelho, The Alchemist
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]