fantu ni do seksa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
emanuela napisal/-a:Joj, ni malenkost. Tip je lahko ful hud, ampak če se med poljubljanjem slini po meni in se ne poljublja dobro, ga bom odpikala. Ker si ni treba beliti stvari s tem-oz da povem drugače. Poljubljanje je stvar, ki sodi v zvezo, ki je fajna, ne pa da se je izogibaš, ker ni ok.
če je bil tačas da si prišla do poljuba čist fejst fant, ti bo tako težko povedat/pokazat kako se NE poljublja?
Zeppelin, kar se biološke razlage tiče, če bi to ostalo kot je bilo, bi se moški tolkli, dokler ne bi zmagal 1 od njih in oplodil vseh žensk
Lepe in privlačne ženske ter privlačni, uspešni in samozavestni moški imajo en cilj: zadovoljevati potrebe en drugega. In drug drugega tudi menjavali ko jim vse ne bo več dovolj.
peščica ostalih pa bo letelo nizko in vedno srečnih - ker ne bojo mislili kakšen luksuz lahko imajo ampak bojo zadovoljni s tem kar že imajo.
Jaz nisem ne vem kako privlačen, uspešen, bogat. in tega SE zavedam. in ko bom nekaj imel, ne bom zahteval še več. in rad bi spoznal punco ki je takšna kot jaz.
medtem ko bojo nadprivlačni ljudje gledali kaj vse lahko še s svojimi nadlastnostmi pridobijo in končali s partnerji, s katerim bojo pač obtičali, ko bio njihova nadprivlačnost obledela, bom jaz s svojo punco srečen, ker bova en drugemu dovolj
-
slovenc79 - Cosmopsiho
emanuela napisal/-a:Seveda ne vržeš takoj puške v koruzo...počakaš, poskusiš dopovedati,lahko celo počakaš do prvega seksa in potem sledi kenslanje, če tudi tam ni ok, kar pač ponavadi ni
tako ja mislim, nihče ni popoln, ane? če ti je kaj mar do partnerja, boš pomagal iz njega napravit popolnost pa ne zagovarjam spreminjanja človeka. le nekaj malenkosti, da se bolje ujameta če človek ni pravi potem pa res ne gre, jasno.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
slovenc79 napisal/-a:Zeppelin, kar se biološke razlage tiče, če bi to ostalo kot je bilo, bi se moški tolkli, dokler ne bi zmagal 1 od njih in oplodil vseh žensk
Povprečen moški seksa s kok..mislim da 6 ženskami v življenju. So tipi ki seksajo z desetinami, mogoče nekaj sto ženskami..ti boš recimo z 1 ali 2.
No zdaj vem kdo dviguje povprečje.
In ne mi prodajat bulšita da ti nočeš top ženske, vsak hoče top žensko. In svak jo lahko ima, vse je v glavi.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
Džeki napisal/-a:^^Ti bi rad spoznal žensko, ki bi te videla in si rekla: uh, to je moj the one.
Tega NI.
Kar ti približno že nekaj mesecev dopovedujemo je, da boš moral sam nekaj naredit, da se bo magari popolnoma povprečna ženska ukvarjala s tabo.
ne, ni tako. jaz bi rad spoznal žensko, (povprečno, ja - ker tiste ki mislijo da so nadpovprečne so v resnici podpovprečne ) da se ujameva, nato pa se imava rada, ne da gledava kje bo še nekdo boljši.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:42, skupaj popravljeno 1 krat.
-
^^kaj a hočeš tako dober postat v pokru da boš šel slači poker igrat?
-
^^ a potem boš na 1. zmenku z njo igral poker
-
Čuden način učenja. Mogoče bi lahko čas ki bi ga porabil za učenje kvartopirstva, namenil socialnemu druženju z ženskami.
Bodi z ženskami, so veliko bolj zabavne kot karte
Bodi z ženskami, so veliko bolj zabavne kot karte
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov