Fantu med seksom ne pride
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ja, možnost je tudi, da je čustveno navezan na bivšo, pa mu zato ne pride.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
nekaj v glavnem ne štima z njegovimi čustvi do tebe.
- iuventus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2010
Z bivšo punco sta bla skupaj kakšno leto in pol. Midva sva zdaj skupaj ene pet mescev in nekje po enem mescu sva začela seksat... Prve tedne dosti, vsak dan, tudi večkrat..
Potem malo manj, zdaj pavsaj dvakrat na teden..
Meni nikoli ni deloval preveč obremenjen glede faksa, niti službe ali družine, čeprav imajo tako kot vsaka družina tudi oni probleme... V bistvu mu gre na faksu zlo lepo in vse..
Ko sva se pa o tem pogovarjala pa ni bilo nič takega kar bi lahko vplivalo na najino spolnost.. Vsaj mislim da ne.
Potem malo manj, zdaj pavsaj dvakrat na teden..
Meni nikoli ni deloval preveč obremenjen glede faksa, niti službe ali družine, čeprav imajo tako kot vsaka družina tudi oni probleme... V bistvu mu gre na faksu zlo lepo in vse..
Ko sva se pa o tem pogovarjala pa ni bilo nič takega kar bi lahko vplivalo na najino spolnost.. Vsaj mislim da ne.
-
Akvamarin - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 9. 2010
Razlogi zakaj ne bi mu prislo so res nesteti, moski ze po naravi, nocejo govoriti o svojih problemih, mogoce nekaj ga muci, pa ti sploh ne ves!
Se ne prevec obremenjevat, bodi sproscena in daj mu obcutek varnosti, pa tudi ce mu ne pride, ne prevec brcat in ga sprasevat, ker se bo pocutil se bolj bedno in manjvredno. Daj mu pac obcutek, da se pocuti sprosceno ob tebi, pac vcasih se zgodijo neugonosti med seksom!
Se ne prevec obremenjevat, bodi sproscena in daj mu obcutek varnosti, pa tudi ce mu ne pride, ne prevec brcat in ga sprasevat, ker se bo pocutil se bolj bedno in manjvredno. Daj mu pac obcutek, da se pocuti sprosceno ob tebi, pac vcasih se zgodijo neugonosti med seksom!
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
jz sm čist živčna če mi kdaj ne pride in tip forsira na vsak način da bi mi prišlo... enkrat sem enga celo napizdila naj mi da mir ker pač če sem pod stresom mi ne o prišlo pa če se na glavo postavi... pa pač določene dneve sem bl horny kot druge kar ne pomeni da v seksu ne uživam. Pr tipih ne bi rekla da je isto, ampak če mu dvakrat ne pride ni treba delat panike...
-
Pjeb - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2010
- Kraj: koroska
iuventus napisal/-a:hja... hvala
Včasih je celo tak, in pravi da se trudi, da mu ne bi prehitro prišlo... Ne vem.. zdaj pa kr to...
Mogoce pa se tu skriva odgovor...vsaj pr sebi sem opazil, da bolj kot sem odlasal z orgazmom, manj sem bil obcutljiv...se je tudi že zgodilo, da sem potem potreboval par ur intenzivnega draženja da mi je prišlo. Zdaj ko pa res poznam svoje telo, pa mi pride ko jaz hocem. Ne pritiskaj nanj zaradi tega, pomagaj mu raje da bo to lahko kontroliral.
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov